دستگاه مترجمی که صحبت‌های شما را به شکل زنده ترجمه می‌کند!

 
مجله علمی ایلیاد - کارگران بیمارستان اغلب با دستان‌شان مشغول به‌کار هستند، مثل مراقبت از بیماران و همچنین باید با بیمارانی که به زبان‌های دیگر صحبت می‌کنند نیز ارتباط برقرار کنند. با در نظر گرفتن این مسئله، آزمایشگاه‌های فوجیتسو اولین دستگاه ترجمه‌ی گفتاری هندزفری در دنیا را طراحی کرده است. 

سال گذشته، فوجیتسو سیستمی را طراحی کرد که در آن تبلت‌های ثابت همراه با میکروفن‌های خارجی قادر به شناسایی سخنگویان مختلف و ترجمه‌ی زبان‌های آن‌ها به زبانی دیگر بودند. اکنون این تکنولوژی به دستگاه متصل به وای‌فای تبدیل شده که کارگران مثل برچسب اسم آن‌را می‌پوشیدند. 

این دستگاه دو میکروفن گیرنده یا فرستنده‌ی امواج در جهت مناسب دارد، یکی از آن‌ها به سمت جلو قرار دارد تا صدای بیماران را دریافت کند، درحالی‌که میکروفن دیگر در بالا قرار دارد تا صدای کاربر را دریافت کند. نرم‌افزار پردازنده به‌طور خودکار تشخیص می‌دهد که کدامیک از این دو نفر در حال صحبت است و سروری مبتنی بر اَبَر کلمات او را به گفتار مصنوعی به زبان خروجیِ مورد نظر کاربر ترجمه می‌کند. این امر بدین معنا است که مثلأ قبل از شروع مکالمه، کاربر باید گمان کند که سخنان خودش به زبان انگلیسی ترجمه می‌شود و سخنان بیمار به زبان ژاپنی بر می‌گردد. 

همچنین، این دستگاه در تسویه‌ی نویزهای پس‌زمینه عملکرد خوبی دارد. بر اساس ادعای این شرکت، این تکنولوژی به قدرت تشخیص گفتار با دقت ۹۵ درصد رسیده، یعنی در محیطی که سطح نویز آن با اتاق معاینه در بیمارستان بزرگی قابل مقایسه است و فاصله‌ی طبیعی برای مکالمه رو در رو بین ارائه‌دهنده‌ی خدمات مراقبت بهداشتی و بیمار تقریبأ ۸۰ سانتی‌متر است.

برنامه‌های مربوط به آزمایش‌های بالینی در آینده‌ای نزدیک در بیمارستان دانشگاه توکیو و موسسات خدمات درمانی دیگر در سراسر ژاپن آغاز می‌شوند. اگرچه این سیستم در حال حاضر فقط به زبان‌های ژاپنی، ماندارین و انگلیسی ترجمه می‌کند، برنامه‌هایی برای گسترش تعداد زبان‌ها وجود دارد. 
 
نوشته: بن کاوکس‌ورد
ترجمه: سحر  الله‌وردی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● آیا Chat GPT به آموزش آسیب می‌رساند؟● چَت‌بات چیست و چه کاربردهایی دارد؟● گوگل دو سال دیگر نابود می‌شود● همه چیز در مورد اینترنت 5G● استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی حرکات بازیکنان والیبال● کشف فیزیک جدید، توسط هوش‌مصنوعی● آیا حالت پنجم ماده کشف شده است؟● رمزارز افراد مُرده به چه کسی ارث می‌رسد؟● با معتادان به اینترنت و بازی‌های کامپیوتری چکار کنیم؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند