تاثیر سرماخوردگی بر افراد مُسن

 
مجله علمی ایلیاد - پزشکی که در زمینه‌ی بیماری‌های عفونی تخصص دارد، هشدار داد که افراد مُسن حتی ماه‌ها پس از پشت سر گذاشتن بیماری سرماخوردگی، در معرض خطر بالای حمله‌ی قلبی، سکته یا فلج‌شدگی قرار دارند.

دکتر «ویلیام شفنر»، گفت: «همه‌ی ما می‌دانیم که بیماری آنفلوانزا باعث تب، ضعف و درد می‌شود و دلیلش ارائه‌ی واکنش التهابی نظام‌مند است. اما چیزی کمتر شناخته شده است؛ دو هفته تا یک ماه پس از خوب شدن در اثر آنفلوانزا، خطر دچار به حمله‌ی قلبی به میزان سه تا پنج برابر افزایش می‌یابد. همین میزان برای سکته هم صدق می‌کند. هیچکس نمی‌خواهد حمله‌ی قلبی یا سکته را تجربه کند. با پیشگیری از سرماخوردگی، می‌توان از این واکنش التهابی جلوگیری به عمل آورد و سرانجام، جلوی سکته و حمله‌ی قلبی را هم گرفت.»

آقای شفنر، استاد بیماری‌های عفونی و داروهای پیشگیرانه در دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه واندربیلت است. افراد مسن باید بیشتر از همه مراقب سرماخوردگی باشند، چرا که بیش از ۸۰ درصد مرگ و میر مرتبط با سرماخوردگی، در میان این افراد روی می‌دهد.

آقای شفنر افزود: «ما اکنون واکسن‌هایی داریم که منحصراً برای استفاده در افراد مسن و سالخورده ساخته شده است، زیرا آن‌ها واکنش ایمنی پیشرفته‌ای تولید می‌کنند. آنفلوانزا می‌تواند افراد فعال را هم به شدت مریض کند؛ اما پس از خوب شدن، شاید هرگز به همان سطح از فعالیتی که قبلاً داشتند، دست پیدا نکنند. سرماخوردگی می‌تواند شبیه اثر دومینو باشد که با افتادن، شروع به هُل دادن بیماران به سطح ناتوانی می‌کند.»
 
نوشته: HealthDay News
ترجمه: منصور نقی‌لو - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟