اگه علاقه به اختراعات و اكتشافات و يا كارآفريني داريد بفرماييد داخل ...

پستتوسط مهمان ناخواند در يكشنبه 8 بهمن 1385 - 16:23

اين نوشته دو قسمت دارد :
> 1- در جواب جناب حسين مشايخي ، نكاتي به ذهنم رسيد كه وظيفه دانستم متذكر شوم: ( بقيه ام بخوانند بد نيست )

در مورد عبارت ((بزودي احمدي نژاد مي فهمد كه يك من ماست چقدر كره دارد .)) :
شايد اگر از برنامه هاي اطلاعاتي آمريكا و اسراييل و گروهك منافقين ( كه رو به زوال بود و به تازگي توسط آمريكا طبق برنامه هايي پشتيباني ميشود ) خبر داشتيد ، اين پيشگويي را نمي كرديد و به سادگي تحت تاثير جوي كه آنان در تلاشند در جامعه ايجاد كنند قرار نميگرفتيد.براي اينكه پيشگوييتان با آنچه اتفاق خواهد افتاد نزديكي بيشتري داشته باشد ،لازم است واقع گرايانه تر اموري كه در جهان و كشورمان اتفاق مي افتد و برنامه هاي دشمنان ( از جمله لابي سهيونيسم ) را مورد بررسي قرار دهيد. آنچه از پيشگويي هاي شما برداشت ميشود بسيار شك برانگيز است كه آيا شما در جهت اجراي اهدافِ ...؟ و اگر نه پس كمي منطبق با واقعيت سخن بگوييد از شما سوالاتي دارم : مگر نه اين است كه دولت آقاي احمدي نژاد اقتصاد كشور ما را متحول كرد و توليدي ها و كشاورزان را از خطر نابودي نجات داد و تلاش كرد و مي كند تا به آن رونق بخشد ( شايد اگر پدر شما توليد كننده بود مثل پدر من ويا در اقوامتان كشاورز و توليد كننده بود اين سخن را بهتر درك ميكرديد ) خصوصا كه كالاهاي چيني واردات را بسيار رونق داده بود و انواع توليدي ها را ورشكسته و تعطيل كرده بود ( از جمله پدر اينجانب‌ ) آيا اينترنتي شدن سيستم بانك ها ، بهبود وضعيت كارتهاي اعتباري و راه اندازي سيستم شتاب ، همگاني كردن و آسان كردن استفاده از كارت هاي بانك ها در فروشگاه هاي عادي ، افزايش شگرف صادرات ، روابط خارجي پويا و فعال تر از گذشته ، كم شدن بسيار زياد وابستگي اقتصاد كشورمان به درآمد نفتي ( كه در بودجه امسال هم اين امر خود را به روشني نشان ميدهد )،انتقاد پذيري و تلاش در جهت رفع مشكلاتي كه بُروز ميكند و تماس بسيار ساده با مردم و حضور در برنامه هاي تلويزيوني و روشن نمودن مسائل و پاسخگويي،و... در مورد اينها چطور آيا شما تمام اينها را ناديده ميگيريد و فقط براساس بد بيني و يا شايد هم جهت دار صحبت ميكنيد ؟ چرا لحن شما در اين پيشگويي اين گونه است ؟ و منظور شما از اين پيشگويي دقيقا چيست و چه چيزي را ميخواهيد برسانيد ؟ آيا زماني كه بدبينانه و يا غير از آن سخن ميگوييم از اين آيات پروا نداريم ؟:
وَ إِذا مَسَّ النَّاسَ ضُرٌّ دَعَوْا رَبَّهُمْ مُنيبينَ إِلَيْهِ ثُمَّ إِذا أَذاقَهُمْ مِنْهُ رَحْمَةً إِذا فَريقٌ مِنْهُمْ بِرَبِّهِمْ يُشْرِكُونَ (33) سوره روم ( سوره 30ام قرآن کریم )
و چون مردم را گزندى رسد پروردگار خويش را در حالى كه روى دل بدو مى‏كنند بخوانند، و چون آنان را از سوى خود رحمتى- مِهر و آسايشى- بچشاند آنگاه گروهى از آنها به پروردگار خويش انباز مى‏آرند (33) ( ترجمه استاد مجتبوی )
وَ إِذا أَذَقْنَا النَّاسَ رَحْمَةً مِنْ بَعْدِ ضَرَّاءَ مَسَّتْهُمْ إِذا لَهُمْ مَكْرٌ في‏ آياتِنا قُلِ اللَّهُ أَسْرَعُ مَكْراً إِنَّ رُسُلَنا يَكْتُبُونَ ما تَمْكُرُونَ (21) ( سوره یونس سوره ی 10ام قرآن کریم )
و چون مردم را از پس گزندى كه بديشان رسيده باشد رحمتى- نعمت و آسايشى- بچشانيم آنگاه در آيات ما بدانديشى و نيرنگ مى‏كنند- بهانه‏هاى بيجا مى‏آورند-. بگو: خداى زودتر تدبير و نيرنگ تواند كرد. همانا فرستادگان ما- فرشتگان- آنچه بدانديشى مى‏كنيد مى‏نويسند. (21) ( ترجمه استاد مجتبوی )
ماهي زماني كه در آب است قدر آنرا نمي داند . وقتي متوجه نعمت آب ميشود كه آنرا از دست بدهد.ما انسانها مصداق اين مثل ايم .اگر بخواهيم با گفته ها و شايعه ها قضاوت كنيم ، در مورد بهشتي ها ، مطهري ها و رجائي ها هم رزماني كه بودند از اين شايعه ها بسيار مي ساختند كه دروغ بود و بهد از اينكه آنها را از دست داديم قدر آنها را دانستيم . من نمي خواهم طرفداري محض كنم ولي ميگويم كه بهتر است به جاي تند روي و يكطرفه قاضي رفتن انصافا درست قضاوت كرد و مشكلاتي هم هست ولي اينكه بگوييم دولت كاري نمي كند و زحمت نمي كشد يا نديده و شنيده تحمت بزنيم و جو سازي كنيم هم نامردي است.

اما در مورد عبارت (( در لبنان فرياد سيد حسن نصرالله اعدام بايد گردد شنيده خواهد شد . ( در اثر توطئه طبقه عقار) )) : آيا فكر نمي كنيد اين سخن شايعه پراكني و بيشتر تبليغاتي در جهت نااميد كردن و آنچه دشمن مي خواهد باشد ؟در مورد اين عبارت و عبارت قبلي ، آيا از اينكه مشمول آيه ي شريفه
يلِيَحْمِلُوا أَوْزارَهُمْ كامِلَةً يَوْمَ الْقِيامَةِ وَ مِنْ أَوْزارِ الَّذينَ يُضِلُّونَهُمْ بِغَيْرِ عِلْمٍ أَلا ساءَ ما يَزِرُونَ (25) (سوره نحل سوره ی 25ام قرآن کریم )
آنها بايد روز قيامت، (هم) بار گناهان خود را بطور كامل بر دوش كشند و هم سهمى از گناهان كسانى كه بخاطر جهل، گمراهشان مى‏سازند! بدانيد آنها بار سنگين بدى بر دوش مى‏كشند! (25) ( ترجمه استاد مکارم شیرازی )
شويد نمي ترسيد ؟ در اين مورد من هم از قول فردي لايق پيشگويي كه از لحاظ معنوي مقاماتي دارد پيشگويي را نقل ميكنم ( درست است كه شما ن و آنكس كه از او نقل ميكم را نميشناسيد ولي اين به يادگار بماند ):انشأالله جرياني كه هم اكنون در لبنان اتفاق مي افتد ( دولت سنيوره و مشكلاتي كه ايجاد كرده ) شكست خواهد خورد اين را يقين بدانيد.

در مورد شماره هاي 3 و 4 صحبت شما با امير آقا: چون در جريان بحث شما بطور كامل نبوده ام و وقت بررسي و پي گيري اش را ندارم اظهار نظر قطعي نمي كنم ولي در سوال هاي شما از امير آقا چند چيز تعجب برانگيز است . شايد هم من منظور شما را نمي فهمم. قصد شما از مطرح كردن اين پرسش ها چيست ؟

>اگر واقعاً دنبال جواب براي آنها هستيد و نميدانيد كه اين پرسش ها كه از بسيار قبل مطرح بوده و پاسخ قطعي داده شده را كجا مطرح كنيد و از كه جواب بخواهيد در همين جا متن بنويسيد تا به شما معرفي كنم !!!! و راستي چرا اين سوالات را اينجا و با استفاده از قواعد سفسته ( قواعدي كه با آن سخن خود را هر چه باشد به كرسي نشانده و با استدلال هاي نادرست شنونده يا خواننده را گيج كرده و حرف خود را ناخوآگاه به خورد او ميدهند ) مطرح كرده ايد. خوب شايد هم اتفاقي است! (مخصوصا در مورد متد پيشگويي و ترتيب چينش آن <در اول و آخر پيشگويي هايي كه در عقيده با ديگران يكي است بعد در بين آنها ... !> )

اتفاقي در جستجوي گوگل به اينجا رسيدم و با آن كه كار داشتم و وقت زيادي نداشتم ولي وظيفه ديدم اين موارد را متذكر شوم .

> قسمت دوم براي امير آقا : در مورد speak recognition پروژه اي دارم (ايده اي دارم و از آنجا كه اجرا و درستي ايده شرط اصلي است و اجرا مهم تر از خود ايده است تا حدي هم عملي كرده ام و آزمايشِش كرده ام ) . چقدر ميتوانيد كمك بدهيد و در چه زمينه هايي ؟

متشكرم . ببخشيد سرتان را درد آوردم.

والسلام علي من التبع الهدي.
مهمان ناخواند

پستتوسط ARYT در يكشنبه 8 بهمن 1385 - 17:19

سلام
بحث رو عوض نكنيد لطفا. در واقع خودمونيش ميشه: جمعش كنيد تا جمعتون نكردم!
خوب نگفتي امير جان. براي اينكه يك ايده به من بگيد نمي تونم از اول 4 سالي كه شروع به كار كردم رو براي شما توضيح بدم.
بحث ليسانس و اينها هم همين بود نه چيز ديگه.
؛ممنون؛
And to You, O Ye Bountiful Immortals! Ye who rule aright, and dispose (of all) aright, I offer the flesh of my very frame, and all the blessings of my life.Thus the two spirits thought, thus they spoke, and thus they did;
تصوير
نماد کاربر
کاربر ویژه

کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه 25 مهر 1385 - 22:35

پستتوسط خدافقط- فقط خد در دوشنبه 9 بهمن 1385 - 01:16

با سلام :

در پاسخ به من سرشار از صداقت بودي. خدا تورا خير دهد . حرفهاي درستي مي زني . خيلي هم به حقيقت نزديك شده اي بايد يكي دو دفعه ديگه باهم حرف بزنيم . ان شاء الله در فرصتي ديگر
در كل متشكرم فقط يه خواهش دارم و يه سوال
خواهشم اينه كه عصباني نشو. ماه رمضان با همه عظمت نصف صبر است و صبر نصف دين
و سوالم اينه كه با اين روش مباحثه و مناظره و اخلاق اگه جاي حضرت عيسي بودي و يا جاي رسول الله چند نفر به دين تو در مي آمدند!! خداپيشو بگو و به خودتم دروغ نگو.

پس آرام تر آرام تر دوست من
فعلاْ خدا حافظ تا صحبتي ديگر
خدافقط- فقط خد

پستتوسط امير ـ مخترع در پنجشنبه 12 بهمن 1385 - 03:03

((خدا فقط خدا )) برو به لينك زير جوابت رو بگير :

درضمن ايتجا ديگه خارج از مبحث متن نگذاريد

viewtopic.php?t=2133

مچكر
امير
كسي كه چيزي را خواست و براي آن تلاش كرد به همه آن چيز و يا به برخي از آن دست يافت.
مضمون فرمايش امير المومنين علي عليه السلام
عضو معمولی

عضو معمولی

تاريخ عضويت: پنجشنبه 28 دي 1385 - 15:56

پستتوسط امير مخترع در پنجشنبه 12 بهمن 1385 - 03:43

مطالب مربوط به مباحث رو از روز شنبه دنبال كنيد.

مجكرم
امير
امير مخترع

پستتوسط امير ـ مخترع در شنبه 14 بهمن 1385 - 03:49

ایده ها رو بکبار دیگه بررسی میکنیم و بیشتر میشکافیمش اما قبل از اون مرحله به نکات زیر عمل کنید.
اما قبل از اون آقای ARYT عرض کنم که :
تأثیر انرژی روی اجرام همیشه می تونه محار بشه. و حتی میتونه انتخاب بشه.
و اون بستگی به توانایی بشر و میزان شناخت بشر به اطلاعات بیشتر در مورد اون انرژی و اون اجرام داره.
خب شما اگه علاقه به این کار داشته باشی این کار برای ما محال نیست و اون بستگی به ماها داره.
اگه خواستی این کار رو ادامه بدی به سوالات زیر جواب بدید( اگه مقاله هم بدید بد نیست اما به شرط اینکه محتواش رو خودتون خونده باشید):

1. فکر میکنی چه راههای شناخته شده ای برای تبدیل به یک انرژی که بتونه یه همچین کاری رو بکنه وجود داره.(با در نظر گرفتن سه حالت: تاثیر گذاری قابل توجه،تاثیر گذاری کم، عدم تاثیر گذاری)
2. فکر میکنی چه راههای شناخته نشده ای برای تبدیل به یک انرژی که بتونه یه همچین کاری رو بکنه میتونه وجود داشته باشه؟(باز هم با در نظر گرفتن سه حالت: تاثیر گذاری قابل توجه،تاثیر گذاری کم، عدم تاثیر گذاری)
3. برای انتقال مواد با سرعت فرانور شما چه اطلاعاتی دارید؟

خب من اختصاصاً برای علاقمندان یه وبلاگ درست کردم تا بشه راحتتر و منظمتر کار کرد.
هم خارج از مباحث اضافه و هم محار شده.
البته وقتش رو پیدا نکردم بیشتر مطلب بریزم توش.

آدرس اون وبلاگ لینک زیره:
اگه رفتید اونجا نظردهی یادتون نره.

http://darolfekr.blogfa.com/cat-2.aspx
كسي كه چيزي را خواست و براي آن تلاش كرد به همه آن چيز و يا به برخي از آن دست يافت.
عضو معمولی

عضو معمولی

پستتوسط ARYT در شنبه 14 بهمن 1385 - 16:07

سلام
تا فعلا كسي نتونسته جرم رو كاملا به انرژي تبديل كنه. اما چند تا راه وجود داره كه ميشه تا حدي به انرژي تبديل كرد:
اوليش همون شكافت هسته اي هست. دومي جوش هسته اي و سومي شتاب دادن ذرات زيراتمي.
خودم هم تا فعلا نظري ندارم كه چجوري ميشه به سرعت هاي بالا رسيد.
اما الان بيشتر با ميادين و الكترودها تونستند سرعت خود نور رو افزايش بدند. مشكل اينه كه در اون سرعت پايدار نيستند و زود از بين مي رند.
يا ما ذراتي با سرعت بالا را مشاهده مي كنيم مثل gamma burst ها ولي اونها هم زود از بين مي روند. البته اين دليل داره و دليلش هم اين هست كه گاما حداكثر سرعت 0.99C رو قبول مي كنه. اگر به سرعت هاي بالاتر برسه دچار تجزيه ميشه.
چيزي كه مي خواد به سرعت بالا برسه بايد يك پارچه باشه. اگر آب و دونه جدا باشه سريع از هم مي پاشه.
؛ممنون؛
And to You, O Ye Bountiful Immortals! Ye who rule aright, and dispose (of all) aright, I offer the flesh of my very frame, and all the blessings of my life.Thus the two spirits thought, thus they spoke, and thus they did;
تصوير
نماد کاربر
کاربر ویژه

کاربر ویژه

پستتوسط گل انار در يكشنبه 15 بهمن 1385 - 00:15

سلام.راجع به تبديل اجسام جرم دار به اجسام بدون جرمميتونم بگم:اگه بتونيم سرعت جسم رو به سرعت نور برسونيم اونوقت جرمش صفر ميشه
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: شنبه 14 بهمن 1385 - 14:49

پستتوسط ARYT در يكشنبه 15 بهمن 1385 - 16:41

سلام
اين چيزي هست كه نسبيت ميگه. البته نسبيت مي گفت. بعد ديدند بايد تعريف نشده (بي نهايت) باشه و اگرنه محاسبات به هم مي ريزه. اينشتين اصلاح كرد.
VMR-PCR ميگه در C^2 جرم صفر ميشه.
؛ممنون؛
تصوير
نماد کاربر
کاربر ویژه

کاربر ویژه

پستتوسط نازي جون در دوشنبه 16 بهمن 1385 - 23:38

لطفا به من يك ايده كه تا به حال كشف نشده ارايه بدين.
نازي جون

پستتوسط مهمان در سه شنبه 17 بهمن 1385 - 13:48

لطفا اگه ميشه يه سايتي به من معرفي بكنين كه مربوط به اختراعات زيستي باشه كه تا به حال اختراع نشده باشند.اگه لطف كنين يه كم زود جواب من رو بديد.

متشكرم.
مهمان

پستتوسط اشکان در سه شنبه 17 بهمن 1385 - 19:26

امریکا سگی بی اصل ونصب بیش نیست
ها لا برای ما که روزی اقای جهان بودیم
خط ونشان میکشد
تازه معلوم نیست پدر و مادرشان کیست
عضو معمولی

عضو معمولی

تاريخ عضويت: دوشنبه 16 بهمن 1385 - 22:19

ايده... و يه كوچولو هم جواب فقط يه كوچولو . قول ميدم ديگه تا ميشه خارج از موضوع ننويسم.

پستتوسط ميهمان ناخوان در پنجشنبه 19 بهمن 1385 - 01:11

جميعاً سلامٌ عليكم و رحمه الله و بركاته

توفيقي نصيب شد چند روزي با رفقا در جوار آقا امام رضا بوديم و نتوانستم سر بزنم ميبخشيد.
امير آقا حالا ما رو آدم حساب نمي كني :cry: . جواب ما رو در مورد speak recognition يادتون رفت بديد. :wink:
روي پروژه ي speak recognition كار مي كردم ( البته از موتور مقايسه كننده ي مايكروسافت استفاده نكرده ام و اصل كار و ايده هم همين است ) ، ميخواستم ببينم چقدر ميتوانيد كمك بدهيد؟
اگر به توضيح بيشتري احتياج هست بگوييد توضيح دهم.

خيلي ممنون.

راستي در مورد آقاي "خدافقط- فقط خدا " : من اگر بخواهم به حقيقت نزديك شوم يا به آن برسم و آدم شوم ، بيشتر ترجيح ميدهم از محضر بزرگاني چون آقاي ري شهري ، حاج آقا مجتبي تهراني ، حاج آقا مرتضي تهراني ، و ديگر بزرگان خود ساخته و نوراني بهره ببرم . اللهم ارزقنا. تازه من اصلا حرف خاصي نزدم كه شما از آن نزديك شدن من به حقيقت را كشف كني.
لازم ميدانم بگويم من اصلا عصباني نشده بودم و نيستم شما هم كه كاملا ماهرانه جاده خاكي ميزنيد و بجاي جواب دادن ماست مالي ميكنيد و خودتون را به جايگاه حق و حقيقت تكيه نزده و برنده ي ميدان جلوه ميدهيد.خوب ،اينطور كه پيداست ميدانيد جواب سوالاتتان را كجا بگيريد ولي ... ، من هم سرمايه ي وقت را بيش از اين هدر نميدهم و به بحث خودمان ( ابتكار ،خلاقيت نوآوري و... ) ميرسم.
والسلام علي من التبع الهدي.

دوستان موفق باشيد.خداوند زيارت ائمه (عليهم السلام) و معصومين و بيت الله الحرام را مدام نصيبمان كند صلواتي براي شادي روح اموات مومنين و مومنات و تعجيل در فرج امام زمان بفرستيد.
-------------------------------------------------------------------------
خدايا چنان كن سرانجام كار ، تو خشنود باشي و ما رستگار آمين
ميهمان ناخوان

پستتوسط امير ـ مخترع در پنجشنبه 19 بهمن 1385 - 04:31

بسم الله الرحمن الرحیم

ARYT جان: سلام
تبدیل ماده به انرژی وقتی قرار نباشه اونرو به حالت اولیه برگردوند کار زیاد سختی نیست.
سرعت بالا چیز غیر قابل دسترسی نیست و این کار قبلاً انجام شده.

منتهی هر کاری باید از راهش انجام بشه.
پس الزامی نداره که حتماً ما بخوایم خودمون رو درگیر مقاومت در برابر موانع کنیم.
توضیح بیشترش باشه یه وقت دیگه.
اما قبل از اون:
در مورد مشکلاتی که باعث میشه نگذاره اشیاء با سرعتی فراتر از نور حرکت کنند توضیح بدید.
و همچنین چیزهایی که باعث میشه نور در سرعت بالا از بین بره.
همینطور در مورد علت جملتون که گفته بودید :
(((گاما حداكثر سرعت 0.99C رو قبول مي كنه. اگر به سرعت هاي بالاتر برسه دچار تجزيه ميشه.)))
علتش رو توضیح بدید.

مچکرم.

نازی خانم سلام:
من نمی دونم که چه کاری ازم براتون ساختست.
با وجود اینکه ایده های زیادی هست که بهتون بدم اما دادن یه ایده به شما بدون اینکه از تواناییهاتون بدونم و همچنین از انگیزه هاتون برای انجام یه همچین کاری رو، فکر نمی کنم زیاد بتونه به شما کمک کنه.
وقتی انگیزه شما صرفآً شناخته شدن به عنوان یه مخترع باشه با وقتی که بخوایند از این راه پول در بیارید با وقتی که بخوایند یه کار عملی رو انجام داده باشید باهم فرق داره.
پس کاملاً برام مشخص کنید که:
1. انگیزه شما پوله؟
2. انگیزه شما عنوان شدن به نام مخترعه
3. انگیزه شما انجام یه کار عملیه؟
4. نمیدونم اگه انگیزه دیگه ای هم دارید که من نتونستم توی شماره بندیهام بگنجونم لطفاً بگید.
دوم اینکه از تواناییهاتون باید بدونم.
خب شما گفتید که یه کاری باشه که زیاد پرخرج نباشه؟
اما من نمیدونم سقف تواناییتون چقدره!
خب یکی که صد میلیارد پول داشته باشه خرج کردن 100 میلیون تومان براش زیاد مهم نیست و کسی که نون خالی هم نمی تونه بخره بخوره صرف کردن 100 تا یه تومنی هم براش زیاده!!

پس خودتون بگید چقدر میخوایند هزینه کنید و البته ممکنه اگه امکانات داشته باشید هزینه کردن زیاد هم لازم نباشه.

دیگه اینکه باید تخصصتون و یا حداقل علاقتون رو بدونم که در چه زمینه ای بیشتر میخوایند باشه؟
وقتی چیزهایی رو که گفتم کامل گفتید اگه بتونم کمکی بکنم، دریغ نمیکنم.

آقا یا خانم میهمان به تاريخ: سه‌شنبه 17 بهمن 1385 - 13:48 سلام:
ما ایده هامون از خودمونه و از جایی دزدی نکردیم.
من سایتهای مربوط به اختراعات زیستی رو نمی دونم، اما اگه پیدا کردید یه ندایی هم به ما بدید.
اگه بیشتر برام توضیح بدید که منظورتون از زیستی چیه و همینطور توضیحاتی که برای نازنین دادم رو هم رعایت کنید شاید خودم بتونم کمکتون کنم چون خودم ایده پردازم.
و البته اگه گروهی کار کنید بهتر می تونم کمکتون کنم.

آقای مهمان ناخوان:سلام
زیارت آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام قبول باشه.

سخن کوتاه..
کامل توضیح بدید.
اما قبلاً بگم اگه بتونم کمکتون می کنم اما اگه نتونم که دیگه معلومه...
اگه هم زیاد عمومی نیست بدید به ایمیلم:
Talieyehayat@yahoo.com

برای صحبتهای خواندنی اما مربوط و نا مربوط به بحث برید به لینکهای زیر(اگه وقت دارید حتماً بخونید چون منبع خوبی رو بهتون معرفی میکنه):

http://www.hupaa.com/forum/viewtopic.php?t=2194&start=0

http://darolfekr.blogfa.com/cat-4.aspx

خدانگهدار
امير
عضو معمولی

عضو معمولی

پستتوسط ARYT در پنجشنبه 19 بهمن 1385 - 15:20

سلام
قالبش همينه. وقتي شما با پيكان 300 تا بري تيكه تيكه نميشه؟ (اگر بهش موشك ببندي)
تصوير
نماد کاربر
کاربر ویژه

کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فیزیک و علوم مهندسی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان