کرمچاله های گذرپذیر؛ دستاوردی از ایرانیان به جهانیان؟

پستتوسط محمد آریان در يكشنبه 13 آبان 1386 - 20:30

دوست گرامی

اگر ممکن است بیشتر خود را معرفی نمائید

نمی دانم کی این را می خوانید ولی با این حال من در این باره نظر می دهم . من در سال 87-86 این پروژه را برداشته ام ودر این باره چیزهایی می دانم در مورد نظر شما که این تونل ها در زمان سفر نمی کنند باید بگویم قوانینی در این مورد وجود دارد که اگر شما علاقه مند باشید پس از پایان پروژه ی من که در استعدادهای درخشان شهرری می ماند آن را مطالعه کنید در ضمن شما از کجا می دانید که این تونلها به حقیقتی موازی نرود که زمان در آنجا تندتر و یا کندتر باشد؟ وقت تنگ است و من باید بروم اگر اطلاعاتی خواستید سراغ پروژه ی مرا بگیرید.

منظور شما از سال 87 که فرموده اید این پروژه را برداشته اید چیست یعنی به آینده سفر کرده و این کار را انجام داده اید ؟

اگر امکان دارد بیشتر در مورد چیزهائی که میدانید برای ما توضیح دهید تا سواد ما هم افزایش پیدا کند
اگر منظورتان اینست که یک پروژه پژوهشی را برداشته اید
میتوانید بگوئید زیر نظر کدام دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی برداشته و در حال کار هستید ؟

آیا امکان حمایت از پروژه دکتر منصوریار هست ؟

پا نوشت :
(با اینکه آقای منصور یار اظهار داشته اند که شش سال فیزیک خوانده و دانشگاه را رها نموده اند اما بنا به قوانین جدید بین المللی به ویژه 61 کشور عضو پیمان لاهه افرادی که تجربه علمی یا غیر علمی مشابهی مانند آقای منصور یار داشته باشند مدارک دانشگاهی معادل دکترا برایشان صادر میشود ولی به نظر من چنین کارهائی فراتر از مدرک دکترا ارزش دارند و کلا قابل ارزش گذاری نیستند)
محمد آریان

پستتوسط Mansouryar در دوشنبه 14 آبان 1386 - 00:49

خواهش میکنم آقای آریان.

آیا مذاکراتی با دولت داشته اید ؟ آنها چه گفته اند ؟ آیا منع کرده اند یا تشویق یا بی اهمیت بوده اند ؟
در ایران دفتر فناوریهای ریاست جمهوری در این باره چه نظری داده است ؟
ظاهرا بیش از دو سال است در این باره کار میکنید آیا در این مدت از مرکزی دولتی نظری داده اند ؟

همانگونه که پیشتر هم گفته ام، زمینه کاری دلخواه من بخش خصوصی است. آنانی که در ایران زندگی میکنند، سختی های درگیری با بخش دولتی را میدانند. کفشی آهنین میخواهد و اعصابی پولادین. خوشبختانه دست اندر کاران کشور هم روز به روز به بایستگی خصوصی سازی و واگذاری کارها به مردم و بخش خصوصی بیشتر آگاه میشوند.

بعد در مرحله بعدی و کم اهمیت تر شالوده های فیزیک را البته آن هم در ظاهر

این واژگان چه معنایی دارند؟

وقتی به آنها میگویم آهن ربا میخواهم
آنها نیز از من مشخصات آن را
میخواهند تا قیمت بدهند.

به گمانم اگر آنها در کار خود حرفه ای باشند باید ریز اطلاعات کالاهایشان را در تارنمایشان بگذارند تا شما که مشتری هستید بتوانید به دلخواه یکی را پسند کرده و سفارش دهید. اگر چنین نمیکنند یا تازه کار و نادان هستند یا تازگی آهنربا کالایی طبقه بندی شده گشته است! ...

ما با یدکدیگر قرارتنظیم نمائیم و شرکتی را آغاز نمائیم
و در قالب آن قرارداد و
شرکت تعریف شده طرح شما توسط خودتان در اداره ثبت اختراعات ثبت گردد
و بعد از ان در سازمان مالکیت فکری جهانی نیز ثبت نمائید و به دنبال آن راحت تر و بدون نگرانی
به همکاری ادامه دهیم

بنده تا هنگامیکه سرمایه ده میلیون دلاری راه اندازی شرکتم فراهم نشود به دیگر چیزها کاری ندارم. شما هم اگر یک پیشنهاد جدی و رسمی دارید به ایمیل من بفرستید و پاسخ مرا هم از همان ایمیل دریافت کنید، یا اینکه در تالارهای فارسی تارنمای خودم (که بزودی به راه میافتند) آنرا بگویید. خواهشمندم بگذارید این گفتار به بیراهه نرود.

آیا شما درباره کارتان تعدادی از اساتید فیزیک را متقاعد به همکاری کرده اید ؟

باورمند به همکاری که خیر، اما کار پایه ای من را استادانی از هندوستان در مقاله هایشان به کار برده و از آن یاد کرده اند. این نشانی را ببینید:

http://www.slac.stanford.edu/spires/fin ... QC/0511086

همچنین سیاهه ای از نام و جایگاه آنان را برایتان میاورم:

1 ) F. Rahaman
Dept. of Mathematics, Jadavpur University, Kolkata-700 032, India
E-Mail:farook_rahaman@yahoo.com

2 ) M. Kalam
Dept. of Phys. , Netaji Nagar College for Women, Regent Estate, Kolkata-700092, India.

3) B. C. Bhui
Dept. of Maths., Meghnad Saha Institute of Technology, Kolkata-700150, India.

4) S. Chakraborty
Dept. of Maths., Meghnad Saha Institute of Technology, Kolkata-700150, India.

5) M. Sarker
Dept. of Mathematics, Jadavpur University, Kolkata-700 032, India.

6) A. Ghosh
Dept. of Mathematics, Jadavpur University, Kolkata-700 032, India.

7) B. Raychaudhuri
Dept. of Phys. , Surya Sen Mahavidyalaya, Siliguri, West Bengal, India.

در مورد ارتباطتان با پژوهشگاه دانشهای بنیادی تهران چطور آیا ارتباطی با آنها داشته اید ؟
منظورم همان مرکز واقع در میدان نیاوران تهران است
آنها آیا نظری درباره کار شما دارند ؟

بنده به آنها کاری ندارم. دوباره میگویم: فقط بخش خصوصی.
Mansouryar

پستتوسط Mansouryar در دوشنبه 14 آبان 1386 - 00:57

m.y نوشته است:نمی دانم کی این را می خوانید ولی با این حال من در این باره نظر می دهم . من در سال 87-86 این پروژه را برداشته ام ودر این باره چیزهایی می دانم در مورد نظر شما که این تونل ها در زمان سفر نمی کنند باید بگویم قوانینی در این مورد وجود دارد که اگر شما علاقه مند باشید پس از پایان پروژه ی من که در استعدادهای درخشان شهرری می ماند آن را مطالعه کنید در ضمن شما از کجا می دانید که این تونلها به حقیقتی موازی نرود که زمان در آنجا تندتر و یا کندتر باشد؟ وقت تنگ است و من باید بروم اگر اطلاعاتی خواستید سراغ پروژه ی مرا بگیرید.

در مورد سفر به گذشته ما نمی توانیم خود به آنجا برویم ولی میتوانیم رباتی بفرستیم البته میتوانیم در آن تاحدی دخالت کنیم ولی مثلا اگر ربات من هیتلر را بکشد باز وقایع به همان ترتیب می گذرد فقط با کسی دیگر که البته جزییات عوض می شود و یا مافقط می توانیم جزیی ترین ها را عوض کنیم ودر مورد کشتن مثلا پدرمان . ما نمی توانیم تا این حد دخالت کنیم همان طور که گفتم 0یا شاید نگفتم؟پس حالا میگویم) ما بیشتر نظاره گر هستیم واز قوانین تبعیت می کنیم شاید بتوان با مرزهای آن بازی کرد ، ولی تخطی از آن امکان پذیر نیست.لطفا نامه قبلی مرا نیز بخوانید و در این مورد نظر دهید
با تشکر M.Y

منظور شما از سال 87 که فرموده اید این پروژه را برداشته اید چیست یعنی به آینده سفر کرده و این کار را انجام داده اید ؟

اگر امکان دارد بیشتر در مورد چیزهائی که میدانید برای ما توضیح دهید تا سواد ما هم افزایش پیدا کند
اگر منظورتان اینست که یک پروژه پژوهشی را برداشته اید
میتوانید بگوئید زیر نظر کدام دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی برداشته و در حال کار هستید ؟

از مدیران این تارنما خواهش میکنم چیزهایی را که پیش از این در این تالار از آنها سخن به میان آمده (سفر زمانی و ...) و دیدگاه من و دوستان درباره شان آشکار است و اگر هم برای برخی آشکار نیست بهتر است بروند و آنها را در تالارهایی دیگر گفتار کنند را پاک کنند. امیدوارم دوستان نوشته های پیشین این گفتار را به خوبی بخوانند و پرسشهایی که پیش از این به گفتار درآمده اند و چیزهایی که به پیشبرد این گفتار یاری نمیرسانند را دوباره و دوباره به میان نیاورند. خواهشمندم نگذارید که این گفتار به بیراهه برود.
Mansouryar

پستتوسط Mansouryar در دوشنبه 14 آبان 1386 - 01:01

آیا امکان حمایت از پروژه دکتر منصوریار هست ؟

من دکتر نیستم.

(با اینکه آقای منصور یار اظهار داشته اند که شش سال فیزیک خوانده و دانشگاه را رها نموده اند اما بنا به قوانین جدید بین المللی به ویژه 61 کشور عضو پیمان لاهه افرادی که تجربه علمی یا غیر علمی مشابهی مانند آقای منصور یار داشته باشند مدارک دانشگاهی معادل دکترا برایشان صادر میشود ولی به نظر من چنین کارهائی فراتر از مدرک دکترا ارزش دارند و کلا قابل ارزش گذاری نیستند)

از نیک اندیشی شما نسبت به بنده سپاسگزارم. اما خواهشمندم این چیزها را به کسانی واگذارید که آنها را برای خود مایه بزرگی میدانند. بنده اگر بتوانم در عمل کاری را انجام دهم و رنجی از آدمیان را کاهش دهم برایم بس است. کاری ندارم که دیگران مرا چه مینامند یا چه نمینامند.
Mansouryar

پستتوسط نويد در دوشنبه 14 آبان 1386 - 06:55

سلام آقا محمد گل smile072

حالتون خوبه ؟ سلامتيد ؟ smile072

**** ببينيد محمد جان در مورد اون مطلبي كه فرموديد يعني :

از مدیران این تارنما خواهش میکنم چیزهایی را که پیش از این در این تالار از آنها سخن به میان آمده (سفر زمانی و ...) و دیدگاه من و دوستان درباره شان آشکار است و اگر هم برای برخی آشکار نیست بهتر است بروند و آنها را در تالارهایی دیگر گفتار کنند را پاک کنند. امیدوارم دوستان نوشته های پیشین این گفتار را به خوبی بخوانند و پرسشهایی که پیش از این به گفتار درآمده اند و چیزهایی که به پیشبرد این گفتار یاری نمیرسانند را دوباره و دوباره به میان نیاورند. خواهشمندم نگذارید که این گفتار به بیراهه برود.

** بايد بگم كه اگر ميشه با يكي از راه هاي زير بفرماييد دقيقا كدوم پست ها پاك بشن :

1 ) در همين جا بفرماييد .

2 ) ايميل بزنيد به من و بگيد :

ghaemi.navid@yahoo.com

3 ) به عضويت سايت در بيايد و با pm به من بگيد .

لطفا زودتر با يكي از راه هاي مذكور به من بگيد تا به بيراهه كشيده نشه تاپيك بسيار مفيد شما .
ممنونم .

**** محمد عزيز من هنوز مطلب ( مقاله شما ) رو در مورد پيچنده فضايي نخوندم . ولي حتما ميخونم . چون زماني كه اين شاگرد كوچولوتون يه مطلبي رو ميخونه واسش سوال هاي جالب و بحث بر انگيز زيادي پيش مياد . حتما ميخونم كامل و سوالامو ميگم .

شاد وسرافراز باشيد هميشه و همه جا
شاگرد كوچيك شما smile072
خواهرم کشته شد.. آمدم بگويم که خواهرم آرزوهايي بزرگ داشت.. آمدم بگويم که خواهرم که کشته شد سرش به تنش مي ارزيد.. که مثل من دوست داشت روزي موهايش را به دست باد بسپارد.. که مثل من "فروغ" ميخواند و دلش ميخواست آزاد زندگي کند و برابر.. و دلش ميخواست سرش را بالا بگيرد و بگويد: "ايرانيم".. و دلش ميخواست دختري داشته باشد که گيسوانش را ببافد و برايش در گهواره لالايي بخواند..

* به یاد بزرگ بانوی کشته شده در راه آزادی: ندا آقا سلطان *
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه 1 شهريور 1385 - 12:24

پستتوسط محمد آریان در سه شنبه 15 آبان 1386 - 08:40

بنده از بابت تمامی حرفهای بی ربطم و اینکه اگر باعث شده ام سخن به بی راهه کشیده شود
عذر خواهی میکنم

سعی میکنم رعایت کنم

یک سوال دارم

آیا امکان دارد به جای ساخت دستگاه

ابتدا در فاز اول ساخت آن را بر روی یک سوپر کامپیوتر شبیه سازی کرد؟

یا نتیجه شبیه سازی ممکن است تفاوت فاحشی با واقعیت داشته باشند ؟

اگر با تقریب نسبتا خوبی بتوان مدل ریاضی دستگاه را در آورد و آن را شبیه سازی و در فاز بعد از آن
دستگاه را ساخت خود کامپیوتر شبیه سازی کننده میتواند در فاز بعدی ساخت دستگاه به عنوان ابزار دقیق
و کنترل کننده ای که شما فرموده اید برای ساخت دستگاه نیاز است قابل استفاده میباشد.
همچنین راه تامین بودجه آسانتر میگردد.
محمد آریان

پستتوسط Mansouryar در سه شنبه 15 آبان 1386 - 17:13

سلام نوید جان، smile072

به بزرگی شما بنده خوبم. امیدوارم شما و همه دوستان دیگر هم خوب و خوش باشید. سرانجام توانستم به کاربری اینجا درآیم. البته برای دومین بار؛ گرچه آشکار نشد که گره کار در نخستین بار چه بود. بگذریم، برای شما پیغامی شخصی فرستادم که امیدوارم به دستتان برسد. همچنان چشم به پرسشهای تخصصی و ریزبینی و نکته سنجی دوستان دارم تا باشد که بار کارشناسی این گفتار افزون شود.

سر خوش و دلشاد باشید،
دوست شما smile072
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه 15 آبان 1386 - 01:37

پستتوسط Mansouryar در سه شنبه 15 آبان 1386 - 17:19

آقای آریان؛ سپاسگزارم که در اینجا به دانش مربوطه می پردازید و گفتار درباره امور مالی و بازرگانی را به ایمیل واگذاشته اید.
بله، میتوان با مانند سازیهای رایانه ای پیش رفت، اما بنده آنرا خیلی پیشنهاد نمیکنم. در جبهه رقیق سازی هندسی، متریک پیشنهادی بنده بسیار کارا مینماید. جراحی هندسی روی آن نیاز به ساخت مدل تحلیلی دارد تا برون یابی های عددی به بیراهه نروند. گرچه در زیر گفتار کنترل این سامانه، راهکار پیشنهادی من به کار بردن منطق فازی (fuzzy logic) میباشد که تنها مانند سازیهایی رایانه ای و تقریب زدنهای پی در پی میتوانند از پس محاسبات کاربردی برآیند. اما تا آزمایشها ما را دلگرم نکنند، نمیتوان خیلی به محاسبات – چه دستی و چه رایانه ای – امید مطلق داشت.
در جبهه افزایش انرژی نیز کمابیش همین داستان است. ما نیاز داریم که نقضی از شرط انرژی میانگین پوچ را در آزمایشها اندازه گیری کنیم. مدلهای تحلیلی کار شده تاکنون تقارنهای بالایی را فرض میگیرند و تقریب گیری و ساده سازی را به اوج میرسانند. همچنین از دیرباز میان فیزیکدانهای نظریه میدان گفته میشود که محاسبات مربوط به رفتار خلا کوانتمی بسیار فریبنده هستند. نمونه اش را میتوان در پدیده فاجعه خلا (vacuum catastrophe) دید. پس بنده انجام آزمایشها و سپس بررسی محاسبات را بهتر میدانم، نه وارون آنرا. آزمایشهای این بخش نیز ساده هستند و در راستای کار چند فیزیکدان ایتالیایی درباره اثر کازیمیر میباشند، البته اگر هوده دلخواه به دست آمد که بسیار رویایی خواهد بود و پیامدهای ژرفی در نظریه های درباره نیروی گرانش خواهد داشت، اگر هم آن هوده به دست نیامد باید کار روی پرتوهای نا-ژئودزیک نورگونه را آغاز کنیم که بر پایه فیزیک کنونی پاسخ بایسته را به ما خواهد داد، فقط کار از فاز فیزیکی دور میشود و به فاز مهندسی نزدیک میشود، همچنین هزینه های مالی آزمایشها رو به افزایش میگذارند، گرچه در این فاز مانند سازیهای رایانه ای نقش بسیار پررنگی خواهند داشت.
عضو فعال

عضو فعال

پستتوسط محمد آریان در چهارشنبه 16 آبان 1386 - 00:45

جناب آقای منصور یار

تقریبا کاربرد رایانه در کارتان را متوجه شدم

من تمامی 15 سال تجربه کامپیوتری خود را در اختیارتان خواهم گذاشت
و فکر میکنم ساخت همین کامپیوتر بودجه کافی را بتواند تامین نماید اما
تا به دست آوردن پول نقد در حساب باید از شش ماه تا یک سال دوندگی نمائیم

روش ساخت رایانه مانند ساز از روش ساخت ابر رایانه خوشه ای میباشد که
در مقایسه با ابر رایانه چند هزار هسته ای بسیار ارزانتر در می آید

جهت اطلاع تقریبی از مشخصات برخی از این رایانه های قدرتمند که پائین تر از ابر رایانه دسته بندی میشوند
میتوانید به سایت بین المللی زیر سری بزنید :

برخی از رایانه ها تا مبلغ 16 میلیون دلار قیمت دارند که ساخت شرکتهای آمریکائی مانند آی بی ام هستند :

http://tpc.org

اما مشکل اصلی بعد از آن است که شما رایانه و سامانه عامل و نرم افزارهای زیربنائی آن را مانند مدیر بانک اطلاعاتی پیاده کردید نوبت به بخش سخت کار میرسد که خود نیز اشاره ای نموده اید
قسمت مشکل همان هوش مصنوعی مانند سازی است که
البته منطق فازی خوب است اما بهتر است فن آوریهای دیگری مانند الگوریتم ژنتیک ، شبکه های عصبی ، سیستم های خبره و غیره در کنار منطق فازی به کار برده شوند تا پاسخ بهتری به دست آید.

سود به کار بردن الگوریتم ژنتیک آن است که رایانه در هر مرحله آزمایش نتایج را ذخیره کرده و درباره آن فکر میکند و در اصل به نتیجه گیری ما کمک میکند اما در منطق فازی رایانه فقط تقریب بهتری میزند اما قادر به فکر کردن و ارائه پیشنهاد برای راه حل مسئله نیست.
برای اطلاعات بیشتر از الگوریتم ژنتیک به مقاله زیر نگاهی بیاندازید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_algorithm

در مورد منطق فازی البته میدانید ولی خوب جهت خواندن دیگران مقاله زیر مفید است :

http://en.wikipedia.org/wiki/Fuzzy_logic

همچنین درباره هوش مصنوعی خواندن مقاله زیر خالی از سود نخواهد بود :

http://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_intelligence

اگر بر آوردی داشتیم که به چه اندازه محاسبه در ثانیه نیاز است آن موقع میتوانستیم مشخصات کامپیوتر مورد نیاز را بر آورد کنیم .

معمولا کامپیوترهای تحقیقاتی و بزرگ بر اساس تریلیون محاسبه در واحد زمان تعریف میشوند

بزرگترین ابر رایانه جهان متعلق به آمریکاست که در ثانیه 350 تریلیون محاسبه بر حسب نقطه شناور را محاسبه میکند که مخصوص پردازشهای هسته ای و مانند سازی بمب های هسته ای و کنترل تجهیزات هسته ای آمریکا ساخته شده است.

مثالی دیگر ابر رایانه متعلق به مرکز هسته ای فرانسه است که هفتاد تریلیون پردازش در ثانیه انجام میدهد
در انگلیسی به ان ترافلاپ نیز میگویند. یا همان تریلیون محاسبه نقطه شناور

اگر بخواهیم قدرت محاسباتی آنها را با قدرت کامپیوتر خودمان در منزل بر آورد نمائیم
به طور میانگین رایانه منزل اکثر ما ها اگر پنتیوم چهار سه گیکا هرتز باشد نزدیک به 5 میلیارد محاسبه
میتواند انجام دهد
حال هر چه پردازنده های سریعتر یا پیشرفته تری بر روی رایانه نصب نمائیم قدرت رایانه در پردازش افزایش
پیدا میکند به عنوان مثال من خود یک رایانه ای دارم که همزمان دو پردازنده چهار هسته ای 64 بیتی ای ام دی میتواند به آن متصل گردد که قدرت پردازشی این رایانه بسته به فرکانس پرد ازنده میتواند تا مرز پنجاه میلیارد محاسبه در ثانیه برسد اما اگر هفت هزار رایانه مانند آن را به یکدیگر متصل نمائیم آن موقع میتواند به مانند بزرگترین ابر رایانه جهان که متعلق به امریکا است پردازش انجام دهد.
و اگر بخواهیم رایانه های رایج منزل خود را به یکدیگر متصل و ابر رایانه ای بسازیم در این صورت
نیاز به هفتاد هزار رایانه پنتیوم چهار قوی فول کش خواهیم داشت تا برابر اولین ابر رایانه جهان پردازش نماید.

البته در این باره مطالب زیاد است اما ترسیدم بیشتر بگویم سخن به بیراهه رود.

اگر اجازه دادند باز هم مطلب خواهم گفت تا نیازهای ساخت بخش رایانه ای این کرمچاله بررسی گردد.

همچنین بد نیست درباره پروژه اصلی که سالهاست روی آن کار میکنم بخشی از آن در مقاله زیر آمده است دوست داشتید مطلبی بخوانید :

http://en.wikipedia.org/wiki/Artificial ... ntegration

چاکر هر چی دانش دوست صلح جوی بشر خواه smile072
محمد آریان

پستتوسط Mansouryar در چهارشنبه 16 آبان 1386 - 16:16

جناب آریان، سپاسگزارم که درباره بخش محاسباتی این پروژه دانش خود را با ما در میان گذاشتید. بله، ساخت کرمچاله در آزمایشگاه کاری بس سترگ و پر شاخ و برگ خواهد بود و من نیاز دارم که لشگری از فیزیکدانها، شیمیدانها، ریاضیدانها، و مهندسان برق و الکترونیک و کامپیوتر و سازه و مواد و مکانیک و ... را در کنار خود داشته باشم. در باره بخش محاسباتی و اینکه چه رهیافتهایی بازده بیشینه را دارند بنده در کار کارشناسان دخالت بیجا نمیکنم، فقط راهکارهای پایه ای را خواهم گفت تا خودشان خواسته مرا به بهترین شیوه برآورده کنند، گرچه بهتر است که همه روشهایی که نام بردید را بیازماییم تا افسوس چیزی را نخوریم.
همچنین تا آنجا که من میدانم ابررایانه ها بیشتر برای مانند سازیهایی به کار میروند که نمیتوان به آنها در آزمایشگاه رسید؛ مانند هنگامه های نخستین انفجار بزرگ و شکل گیری جهان، بمبهای هسته ای و هیدروژنی، رخدادهای ناگهانی و پیش بینی نشده در راکتورهای بزرگ و بررسی های هواشناسی که رخدادهای سیال گونه در اندازه های سیاره ای هستند. اما این کار کوچکتر از اینهاست و چند آزمایش مرسوم (که از آنهای مربوط به شتابدهنده های ذرات هم کوچکترند) راه ما را روشن خواهند کرد. پس خوشبختانه نیازی ریشه ای به ابررایانه های گرانبها نداریم.
امیدوارم در هفته آینده در تهران بیشتر از شما بیاموزم. با سپاس دوباره. smile072
عضو فعال

عضو فعال

پستتوسط mohammad110 در پنجشنبه 17 آبان 1386 - 09:12

تصوير
عضو معمولی

عضو معمولی

تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 آبان 1386 - 08:40

پستتوسط mohammad110 در پنجشنبه 17 آبان 1386 - 09:18

تصوير
عضو معمولی

عضو معمولی

پستتوسط mohammad110 در پنجشنبه 17 آبان 1386 - 09:26

تصوير
عضو معمولی

عضو معمولی

پستتوسط mohammad110 در پنجشنبه 17 آبان 1386 - 09:31

تصاوير بالا مشخصات اهنرباي توليدي يك كارخانه خارجي است
كه ميتواند تا 0.4 تسلا آهن ربا توليد نمايد
اما با خريد آهن ربا ميتوان آهن ربا با قدرتهاي بيشتر را توليد نمود

تصوير اول درباره
Test curve of NdFeB magnet Character
است

جنس آهن ربا از NdFeB است

تصوير دوم مشخصات و انرژي توليدي را توضيح ميدهد

چون رشته بنده رايانه است مطالب زيادي درباره فيزيك آهن ربا نميدانم
اما در حال ياد گيري و مذاكره با شركت توليدي هستم
در صورت نياز حتي ميتوانيم به دعوت شركت از كارخانه آنها بازديد نماپيم كه اين دعوت را مدتي ژيش از آنها دريافت نموده ام.

منتظر نظرات دوستان هستم smile072 smile072
عضو معمولی

عضو معمولی

پستتوسط mohammad110 در پنجشنبه 17 آبان 1386 - 09:50

فراموش كردم بگويم كه
آهن ربا هاي 0.4 تسلا معمولا در دستگاههاي ام آر آي ضعيف استفاده ميشوند
و دستگاههاي قوي تا سقف 3 تسلا نيز قدرت دارند
اين دستگاهها براي انسان مضر است ولي با اين حال انسان بيمار را در معرض آن قرارداده و از درون بدنش تصوير برداري ميكنند

من در اين انجمن عضو شدم و با اسم مستعار mohammad110 در خدمت شما خواهم بود

محمد اريان
عضو معمولی

عضو معمولی

قبليبعدي

بازگشت به فیزیک و علوم مهندسی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان