توابع غربال گر اعداد در شناسایی و تولید اعداد اول

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
nerset

نام: حسین اختر محققی

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۷/۲/۱۷ - ۲۱:۵۸


پست: 74

سپاس: 24

جنسیت:

تماس:

توابع غربال گر اعداد در شناسایی و تولید اعداد اول

پست توسط nerset »

همه اعداد اول از نظم بی نظیری پیروی می کنند و مشکل اصلی اینجاست که به هیچ وجه نباید همه اعداد اول را با هم بررسی نمود بلکه در مجموعه اعداد طبیعی چهار دسته اصلی از اعداد اول بر اساس یکان آنها وجود دارند که باید به صورت جداگانه بررسی شوند چون توابع تولید کننده اعداد اول در هر یک از این چهار دسته بسیار شبیه یکدیگر هستند در حالی که ماهیت واقعی آنها با یکدیگر متفاوت است.
در ابتدا اعداد اول را بر اساس یکان آنها به چهار دسته زیر تقسیم می کنیم:
1- اعداد اولی با یکان 1 مانند 11 و 31 و 41 و ...
2- اعداد اولی با یکان 3 مانند 3 و 13 و 23 و ...
3- اعداد اولی با یکان 7 مانند 7 و 17 و 37 و ...
4- اعداد اولی با یکان 9 مانند 19 و 29 و ...
حالا یکی از دسته ها مثلا دسته اعداد اولی با یکان 9 را بررسی می کنیم و در ابتدا به جای اینکه به دنبال توابع تولید کننده اعداد بگردیم باید به دنبال توابعی باشیم که اعداد غیر اولی با یکان 9 را تولید می کنند
ما می توانی هر عددی را به صورت 10x+t بیان کنیم که در اینجا t همان جزء کوچک یعنی یکان عدد می باشد.
سه مضرب بر اساس یکان می توانند تمامی اعداد غیر اول با یکان 9 را تولید کنند که عبارتند از 3*3 و 7*7 و 1*9
و به عبارتی خواهیم داشت:
10x+3 * 10x+3
10x+7 * 10x+7
10x+9 * 10x+1
پس تا اینجا سه تابع اصلی تولید کننده اعداد غیر اول با یکان 9 را بدست آورده ایم و حالا می گوییم که هر عددی که یکان آن 9 باشد و توسط هیچ یک از این سه تابع تولید نشود عددی صد در صد اول است و به عبارتی فقط کافی است که مکمل و یا به عبارت دیگر آیینه هریک از توابع را بدست آورده و خروجی مشترک هر یک از این توابع مکمل عددی صد در صد اول خواهد بود.
منظور از توابع مکمل توابعی است که خروجی هایی را تولید می کنند که به هیچ وجه توسط خود تابع اصلی تولید نمی شود به عنوان مثال برای بدست آوردن اعداد فرد کافی است که مکمل تابع تولید کننده اعداد زوج یعنی 2x را بدست آوریم که در اینجا 2x+1 است و همواره عددی فرد تولید می کند.
به دلایلی که در نمودار توزیعی به آن بر می خوریم مقادیر a و b موجود در مقاله اصلی برابر گرفته می شود.
در وبلاگ زیر می توانید مقاله اصلی و نیز نرم افزار آزمایشگر برای روشن تر شدن موضوع مورد بحث را مشاهده نمایید به نحوی که خواهید دید که دو دسته از توابع مکمل به راحتی بدست می آید و قفل اصلی در مکمل دسته سوم است که البته آن هم به طور قطع وجود دارد ولی تا کنون آن را پیدا نکرده ام.
از خواص جالب توابع مکمل تولید شده این است که اعداد تولید شده توسط آنها به هیچ وجه به اعدادی با یکان 3 و 7 تقسیم پذیر نیستند و همه خروجی های آن یا اعدادی اول هستند و یا به اعدادی با یکان 1 و 9 بخش پذیرند و اگر فقط یک تابع مکمل برای دسته سوم پیدا شود در این صورت با ساده سازی آن با دیگر توابع مکمل و یا اشتراک گیری خروجی آنها می توان خروجی هایی صد در صد اول داشت.
لینک وبلاگ جهت مطالعه بیشتر:
http://nvm.blogsky.com

نمایه کاربر
You-See

نام: U30

محل اقامت: تهران

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۹:۰۵


پست: 1281

سپاس: 787

جنسیت:

تماس:

Re: توابع غربال گر اعداد در شناسایی و تولید اعداد اول

پست توسط You-See »

آیا معادلات شما تمام اعداد اول را شامل می شود؟
آیا معادلات شما برای تمام x ها عدد اول تولید می کند؟

اگر پاسخ یکی از این سوالات، حتی "نمی دانم" باشد، با احترام، ارزش ریاضیاتی نخواهند داشت
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/

nerset

نام: حسین اختر محققی

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۷/۲/۱۷ - ۲۱:۵۸


پست: 74

سپاس: 24

جنسیت:

تماس:

Re: توابع غربال گر اعداد در شناسایی و تولید اعداد اول

پست توسط nerset »

ممنون از توجه تان
اگر تمامی توابع مکمل در یک از دسته های چهارگانه پیدا شوند به طور قطع همه اعداد اول موجود در آن دسته پیدا می شوند چون همان طور که در مقاله هم ذکر شده است تمامی اعداد غیر اول فقط توسط دو یا سه تابع اصلی در هر دسته چهارگانه تولید می شوند و در حال حاضر روشی نمی شناسم که از طریق روش های ریاضی بتوان این توابع مکمل را بدست آورد و همانطور که در مقاله اصلی موجود در وبلاگ به آن اشاره شده است اینگونه توابع مکمل فعلا از طریق روش آماری بدست می آیند که البته بعد از تایید آزمون های آماری بزرگ ، در نگاه کلی هم از نظر ترسیم گرافیکی رشد بافت گونه در خروجی های توابع اصلی خواهیم دید که با یک فاصله مناسب همواره فضاهایی خالی در میان این فضای بافت گونه وجود دارد که مقدار آن با مقادیر کاهشی یا افزایشی به تابع اصلی تولید کننده اعداد غیر اول همخوانی دارد.
باید در نظر داشت که دلیل جداسازی و بررسی جداگانه هر یک از دسته های چهارگانه این است که از پدید آمدن اعداد اول و غیر اول تصادفی در بررسی یک مجموعه جلوگیری شود.
البته من با روش های ریاضی پیدا کردن توابع مکمل یک تابع آشنایی ندارم ولی به طور حتم روش های ریاضی مختلفی برای این کار وجود دارد.
باید یادآور شوم که به دلیل اینکه توابع اصلی تولید کننده اعداد غیر اول توابعی درجه دوم می باشند بنابراین در بررسی آماری برای پیدا کردن توابع مکمل آنها، تقریبا بی نهایت تابع مکمل بدست خواهد آمد ولی اگر از نظر روش های ریاضی بتوان بررسی های خوبی انجام داد می توان این تعداد بسیار زیاد از توابع مکمل را در یک تابع مادر و مرجع جمع آوری و یکپارچه نمود.
در پاسخ به سوال دوم هم باید بگویم که اگر سومین قفل از سه قفل یاد شده در مجموعه اعدادی با یکان 9 پیدا شود در نتیجه مکمل های تابع اصلی 1*9 هم بدست آمده که با ترکیب آن با مکمل های تابع اصلی 3*3 و 7*7 که در حال حاضر به راحتی پیدا می شوند می توان تمامی اعداد اول با یکان 9 را تولید نمود که البته برای سه دسته دیگر هم مکمل هایی وجود دارد که به عنوان مثال در دسته اعدادی با یکان 1 می توان مکمل های تابع 3*7 را به راحتی پیدا نمود ولی پیدا کردن مکمل های دیگر توابع نظیر تابع 9*9 و 1*1 که این دو تابع , دو تابع اصلی دیگر برای تولید اعداد غیر اول با یکان 1 هستند ، با روش های آماری ساده به راحتی امکان پذیر نیست.
در حال حاضر همان طور که در مقاله به آن اشاره شده است توابع مکمل پیدا شده دارای خواصی هستند و از خواص جالب توابع مکمل تولید شده این است که اعداد تولید شده توسط آنها به هیچ وجه به اعدادی با یکان 3 و 7 تقسیم پذیر نیستند و همه خروجی های آن یا اعدادی اول هستند و یا به اعدادی با یکان 1 و 9 بخش پذیرند و این قضیه تا کنون به هیچ وجه توسط هیچ برنامه ای و هیچ آزمونی رد نشده است چون این توابع مکمل می توانند تا بی نهایت اعداد خروجی بسیار بزرگی با همین خاصیت را تولید کنند.
تمامی اعداد اول به جز عدد 2 و 5 که یک استثناء هستند همگی توسط مکمل های توابع تولید کننده اعداد غیر اول موجود در یکی از دسته های چهارگانه تولید می شوند.
به عنوان مثال می توان فرض کرد که هر دسته چهارگانه از اعداد مورد بررسی که دارای یکان 1 یا 3 یا 7 و یا 9 می باشند مانند ورقه ای کاغذ هستند که دو یا سه تابع تولید کننده اعداد غیر اول در آنها ، اشکالی منظم و هندسی و دارای قاعده مانند دایره و مربع و مثلث را از آن صفحات می برند که بقیه کاغذ باقی مانده یک شکل ناموزون را خواهد داشت ولی همچنان می توان برای آن شکل ناموزون هم یک معادله ریاضی و هندسی نوشت و به عبارت دیگر اگر از یک مجموعه منظم بزرگ که در اینجا همان صفحه کاغذ است یک یا چند مجموعه منظم کم شود باقی مانده مجموعه با وجود پیچیدگی زیاد همچنان دارای یک نظم کامل و در عین حال پیچیده می باشد.
هدف اصلی این مقاله نشان دادن موضوع عدم تولید تصادفی اعداد اول می باشد که در آن چگونگی نگاه کردن به مجموعه اعداد اول برای پی بردن به نظم پیچیده ساختار توزیع اعداد اول تشریح شده است.
بنابراین نباید خیلی سریع در مورد تصادفی بودن پدیده ها و روابط فقط به دلیل اینکه ما قادر به درک نظم پیچیده موجود در آنها نیستیم تصمیم گیری کنیم.
متاسفانه این موضوع همچنان در فیزیک هم دنبال می شود و مانند نگرش مردمانی که در گذشته وقوع پدیده های خسوف و کسوف را اتفاقی می دانستند و از درک روابط این چنین پدیده هایی عاجز بودند نسبت به بسیاری از مسائل حوزه کوانتوم برخورد می شود در حالی که امروزه وقوع پدیده هایی مانند کسوف و خسوف حتی برای صدها سال بعد هم قابل محاسبه است و آیندگان هم بسیاری از مسائل موجود در حوزه کوانتوم را هم که امروزه تصادفی خوانده می شود را به راحتی محاسبه کرده و آنها را دارای نظم خواهند شناخت.

نمایه کاربر
You-See

نام: U30

محل اقامت: تهران

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۹:۰۵


پست: 1281

سپاس: 787

جنسیت:

تماس:

Re: توابع غربال گر اعداد در شناسایی و تولید اعداد اول

پست توسط You-See »

خب از این که این همه با علاقه دنبال کار هستید خوشحالم و امیدوارم شما کسی باشید که قفل تولید اعداد اول را می شکنید.
ولی باید چند مطلب را بدانید:
اعداد اول تا به حال به هیچ فرمولی تن در نداده اند، هیچ یک از فرمول های حاضر که اعداد اول تولید می کنند، پوشا نیستند.
تصادف واقعا وجود دارد، و این تقصیر ابزار های اندازه گیری ما نیست، در ذات خود موردی است که در حال اندازه گیری آن هستیم، به عنوان مثال شما یک موج سینوسی را در مود فرکانس (فوریه) و در مورد زمان همزمان اندازه بگیرید، یا یک مثال بهتر: بر اثر پدیده داپلر، می توان سرعت و مکان یک جسم متحرک را بدست آورد، اگر بخواهید سرعت را با دقت بیشتری اندازه بگیرید باید پینگ ارسالی بلند تر باشد و برعکس اگر بخواهید مکان را با دقت زیادی بدست بیاورید باید پینگتان کوتاه تر باشد، و شما همزمان نمی توانید دقت را از حد خاصی بالاتر ببرید!

همچنان سر دو سوال خود هستم، سعی کنید برای آنها اثبات ریاضی پیدا کنید. در این صورت به عنوان ریاضی دان بزرگی مورد احترام خواهید بود.
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/

ارسال پست