$$\lim_{n \to +\infty}\frac{x^{n}}{n!}$$
($x$ رو ثابت فرض کنید)
سوالش بیشتر بازی با ریاضیه تا این که بخواد سخت باشه. این لینکو ببین کمکت میده:پرتوزا نوشته شده: ↑جمعه ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ - ۱۳:۱۴اول از همه یه تشکر ویژه دارم خدمت مدیران سایت و ادمین که از پستگذاریهای مکرر بنده ناراحت نمیشن و درک میکنن که ذهن کنجکاو انسان غیر قابل جلوگیریه
دوستان لطفاً این حد دنباله رو ($n$ متعلق به اعداد طبیعی) محاسبه کنید. ممنون میشم!
$$\lim_{n \to +\infty}\frac{x^{n}}{n!}$$
($x$ رو ثابت فرض کنید)
اوه، نه بابا! اگه راس میگی همینجا اثباتش کن ببینمKiumars (G) نوشته شده: ↑چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲ - ۱۲:۲۷سوالش بیشتر بازی با ریاضیه تا این که بخواد سخت باشه. این لینکو ببین کمکت میده:پرتوزا نوشته شده: ↑جمعه ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ - ۱۳:۱۴اول از همه یه تشکر ویژه دارم خدمت مدیران سایت و ادمین که از پستگذاریهای مکرر بنده ناراحت نمیشن و درک میکنن که ذهن کنجکاو انسان غیر قابل جلوگیریه
دوستان لطفاً این حد دنباله رو ($n$ متعلق به اعداد طبیعی) محاسبه کنید. ممنون میشم!
$$\lim_{n \to +\infty}\frac{x^{n}}{n!}$$
($x$ رو ثابت فرض کنید)
![]()
حرف جالبی زدین. متأسفانه باید با حرفتون مخالفت کنم. راستش میدونین، من قبلاً فک میکردم «فیزیک» یعنی استفاده از ریاضیات برای توصیف پدیدههای طبیعی. تا این که وقتی نظریهی نسبیت رو مطالعه میکردم به یه چیز جالب برخوردم: فضا_زمان مینکوفیسکی! (مطمئنم خوب با این مفهوم آشنایید) استاد ریاضی اینشتین تمام تحقیقات شاگردش درمورد فضا و زمان رو در این خلاصه کرد که ما در یک فضای «چهار_بعدی» زندگی میکنیم! و این بُعد چهارم زمانه که به صورت عدد «موهومی» (نه حقیقی!) $cti$ بیان میشه!!!MRT نوشته شده: ↑جمعه ۱۴۰۲/۱/۴ - ۱۴:۴۴در دنیایی که ما زندگی می کنیم همه چیز ماشینی شده حتی ریاضیات. علوم ریاضی در رشته ریاضیات محض تخصصی دنبال می شود. ولی در علوم فیزیک و مهندسی زیاد به اینجور چیزها اهمیت نمی دهند چون زمان و انرژی محدود است. جواب حد شما ایکس به توان بی نهایت تقسیم بر تابع گامای بی نهایت به علاوه یک است. برای اینکه میپل روش حل بده از 100 استفاده شد.
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8 ... 9%85%D8%A7
نرم افزار میپل تور آموزشی دارد و مرحله به مرحله عملیات ریاضی انجام شده را نشان می دهد. شما باید بدنبال نظریات جدید ریاضی باشید که با دنیای فیزیک در ارتباط باشد وگرنه ریاضیات محض زیاد جالب نیست.
آره، حق با شماست. کائنات از ریاضیات خودش پیروی میکنه و کاری نداره که ما به چی فکر میکنیم. مثلاً من دیدم که در فیزیک کوانتم و نظریه ریسمانها از این سریها استفاده میکنن:MRT نوشته شده: ↑شنبه ۱۴۰۲/۱/۵ - ۱۶:۴۳و این یک معنی و پیغام خاص دارد و آن اینکه تانسور ریمان ممکن است که درست بوده باشد ولی تانسور انیشتین غلط است چون در عمل کار نکرد و خطا داد. و چه بسا متریک شوارتزشیلد هم بسیار مشکل دارد. به بیان ساده وقتی چیزی به نام فضا-زمان وجود ندارد چه آشی و چه کشکی. چه تانسوری و چه متریکی بلکه همش توهم و باد هواست و صد البته تانسور ضربه-انرژی یا تکانه-انرژی به کار نمی آید و به دنبال همگی آنها معادله میدان آلبرت که خطا داد.
اگر بگیم فضا وجود نداره خیلی از مفاهیم پوچ میشن. دیگه اینجا و اونجایی وجود نداره. دیگه نزدیکی و دوری معنایی نداره. دیگه کنار هم بودن یا نبودن معنایی نداره. و این واقعا درکش سختهMRT نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۴۰۲/۱/۶ - ۱۴:۴۹بله یقینا چیزی به نام زمان وجود ندارد. بلکه مربوط به مکانیک منظومه شمسی است شب،روز،هفته،ماه،فصل،سال و ... انسان خارج از منظومه شمسی زمان را کلا فراموش می کند. وجود یک پریود در محیط احساسات ما را تحریک و وادار به پذیرش زمان می کند. اما فضا. انسان های غار نشین همیشه به دنبال کرانه و انتها بوده اند یعنی سوال این بود که بعد از خروج از غار تا کجا می توانند پیش روند. ولی مشکل انسان های چادر نشین این بود که کجا متولد شده اند و مبدا حیات آنها کجاست. اصولا چیزی به نام فضا هم وجود ندارد و فضا نتیجه تفکر فلسفی انسان نسبت به کیهان است. بهترین معادلات فیزیکی آنهایی هستند که زمان از آنها حذف شده است به طور مثال معادله میدان شرودینگر. متاسفانه حق با شماست خیلی از نظریات فیزیکی در حال پوچ و بی مفهوم کردن ریاضیات هستند درست مثل شعبده بازی هستند.