لکه های خوشیدی چگونه به وجود می آیند؟

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
7mohammad

نام: محمد

عضویت : چهارشنبه ۱۳۹۶/۵/۱۸ - ۱۱:۱۲


پست: 18

سپاس: 10

لکه های خوشیدی چگونه به وجود می آیند؟

پست توسط 7mohammad »

لکه های خورشیدی چرا بوجود میان؟ ماهیت اون ها چیه؟ و آیا در مداری خاص بر روی سطح خورشید حرکت میکنن یا اینکه حرکت اون ها صرفا فاقد نظمه؟ دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن لطفا جواب بدن.

mersad7

عضویت : شنبه ۱۳۹۶/۶/۴ - ۰۸:۲۰


پست: 2

سپاس: 1

Re: لکه های خوشیدی چگونه به وجود می آیند؟

پست توسط mersad7 »

بنده فقط میدوانم ماهیت مغناطیسی دارند و روی قطب های زمین تاثیر گذاشته و در حدود هر 100 سال یکبار باعث می شودند برای مدت زمانی قطب ها عوض شده و اهن ربا برعکس کار می کند.باز هم اطلاعات بنده محدود است انشاالله کمکی کرده باشم.

نمایه کاربر
اماتور

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۱۲/۲۵ - ۱۲:۴۳


پست: 2909

سپاس: 2151

جنسیت:

تماس:

Re: لکه های خوشیدی چگونه به وجود می آیند؟

پست توسط اماتور »

لکه های خورشیدی ساختارای مغناطیسین که جاهای تشکیل میشن که خطوط مغناطیسی بهم گره و یا فشرده شده باشن سطح خورشید هم چون یکسره در حال ازاد سازی انرژی این حالت درهم تنیدگی خطوط مغناطیسی این فشرده بودنش باعث میشه که اون انرژی که قراره از لایه های پایینتر قراره بالا بیاد و ازاد بشه رو مانع بشه و جایی هم که این اتفاق رخ بده و انرژی ازاد نشه از بقیه جاهای دیگه خنک تر میشه ( توجه داشته باشین که دمای نواحی دیگه بالاست ).خب این حالت باعث ایجاد اختلاف دمای زیاد میشه چیزی حدوده 2000 تا 2500 درجه خب وقتی انقدر اختلاف باشه طبیعتا اختلاف زیادی هم در تابش دارن و باعث میشن ما اونارو سیاه ببینیم.

نمایه کاربر
You-See

نام: U30

محل اقامت: تهران

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۹:۰۵


پست: 1281

سپاس: 787

جنسیت:

تماس:

Re: لکه های خوشیدی چگونه به وجود می آیند؟

پست توسط You-See »

mersad7 نوشته شده:بنده فقط میدوانم ماهیت مغناطیسی دارند و روی قطب های زمین تاثیر گذاشته و در حدود هر 100 سال یکبار باعث می شودند برای مدت زمانی قطب ها عوض شده و اهن ربا برعکس کار می کند.باز هم اطلاعات بنده محدود است انشاالله کمکی کرده باشم.

در مورد چیزی که نمی دونیم اطلاعات غلط ندهیم.
قطبین زمین هزاران سال طول می کشه تا عوض بشه.
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/

panel123

نام: علی صادقی

عضویت : شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۹ - ۲۰:۰۷


پست: 10

سپاس: 2


تماس:

Re: لکه های خوشیدی چگونه به وجود می آیند؟

پست توسط panel123 »

لكه هاي خورشيدي در جايي به وجود مي آيند كه حوزه مغناطيسي خورشيد مثل حباب از سطح خورشيد بالا مي زند و به آرامي سرد مي شود. اين منطقه از خورشيد كمتر مي درخشد. اين آشفتگي در حوزه مغناطيسي خورشيد باعث مي شود لكه خورشيدي 2700 درجه فارنهايت يا 1500 درجه سانتی گراد سردتر از مناطق اطراف شود.

saadat238

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۷/۲/۴ - ۱۳:۲۹


پست: 1




تماس:

Re: لکه های خوشیدی چگونه به وجود می آیند؟

پست توسط saadat238 »

درمورد لکه های خورشیدی نظرهای گوناگونی ارائه شده است که مهمترین انها تئوری اورشید دانشمند معروف سوئدی است. بر اساس این نظریه، قسمتی ازداخل خورشید، به شکل یک جریان به سمت خارج آن حرکت می کند وپس از رسیدن به سطح، مانند چتری پراکنده می شود وچون براثراین عمل فشار وحرا رت آن کاسته می شود، کمی فشرده وسرد گشته وبه شکل لکه های تیرهرنگی در سطح خورشید باقی می مانند وبه تدریج از بین می روند.

مهمترین مشخصه لک خورشیدی میدا ن مغناطیسی آن می باشد. که از حدود T 1/. تا میدانهای قویتر 4 T/. اندازه گیری شده اند وباعث میشوند از انتقال انرژی به شید سپهر از طریق جابجایی، جلوگیری کند از این روست که لکه خورشیدی سردتر از محیط اطرا فش می باشد. یک لک خورشیدی دار ای قطبش مغناطیسی میباشد که لکه ها رادر دو سوی قطب مغناطیسی جمع میکند اما ممکن است استثنائاتی وجود داشته باشد که ناحیه مغناطیس دوم پراکنده باشد وفقط یک لک خورشیدی دیده شود.

تعداد لکه های خورشیدی متاثر ا ز زمان است و با زمان تغییر میکند. و برای بیشترین وکمترین تعدادلکه ها یک چرخه ای به طور متوسط یازده سال را در نظر گرفته اند.

وضع خورشید همیشه مانند 200 سال گذشته یکنواخت نبوده است. بین سالهای 1645 و 1715 هیچ لکه خورشیدی ثبت نشده است.

در خلال حداقل لکه های خورشیدی طوفانهای مغناطیسی و جلوه های شفقی که معمولا در کشورهای اروپای شمالی فراوا نند در طی این دوره تناوب 70 ساله واقعا ناپدید شدند. در سال 1715 که فعالیتهای خورشیدی مجددا ظاهر شدند، جلوه های شفق در مکانهایی مثل استکهلم وکپنهاگ باعث نگرانی شدند.

بیش از 50 سال روی رابطه بین چرخه 11 ساله لکه خورشیدی و محیط زمین مطا لعه شده است. دوگلاس روی لایه های حلقوی تنه درختان که به صورت 20 تایی تاریخگذاری شده بودند، یک تغییر چرخه ای در رشد درختان کشف کرد. طی هر دهه یا دو دهه رشد سالانه درختان آهنگی تند وپس آهنگی کند را داشت. در آخر نیمه قرن 17 این تغییر چرخه همیشگی وجود نداشت این دوره تناوب متناظر با حداقل مآندر در دوره لکه خورشیدی است. مطالعات نشان داده است که در 5000 سال گذشته فعالیت خورشیدی مانند حداقل مآندر با دوازده نوسان همراه بوده است. مطالعات اخیر نشان داده اند که اثرات مستقیم دوره لکه خورشیدی در هوای روز اندک است و لیکن تغییرا ت بلند مدت فعالیت خورشیدی ممکن است در اب و هوای زمین اثر بگذارد. حداقل مآندر در اواخر قرن 17 با بدترین سرمای عصر یخبندان کوچک که اروپا را فلج کرد مصادف شد. رابطه بین فعالیت خورشیدی و محیط زمین مساله مشکلی است و اغلب با بحث های گرم همراه است. ولی انقدر مهم است که نمی توان ازآن چشم پوشی کرد.
تصویر

ارسال پست