نظریه CPH از ارنیکو فرمی است ؟

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
RHC

عضویت : شنبه ۱۳۹۰/۱/۲۰ - ۱۱:۲۵


پست: 8



نظریه CPH از ارنیکو فرمی است ؟

پست توسط RHC »

نظریه CPH از ارنیکو فرمی است ؟

نمایه کاربر
New Astronomer

محل اقامت: اصفهان

عضویت : جمعه ۱۳۸۸/۱۱/۲ - ۱۹:۴۸


پست: 180

سپاس: 50

جنسیت:

Re: نظریه CPH از ارنیکو فرمی است ؟

پست توسط New Astronomer »

سلام

نه دوست عزیز. این نظریه از آقای حسین جوادی است که در بخش معاونت پژوهشی دانشگاه تهران کار می‌کنند. اتفاقاً پارسال هم به دانشگاه صنعتی اصفهان رفتند و در مورد این نظریه توضیح دادند.
نظریه CPH که مخفف Creation Particle Higgs است در واقع یکی از نظریاتی است که ادعا می‌کنه قادر است "تئوری همه چیز" (Theory of Everything) را که سال‌هاست دانشمندان فیزیک دنبال اون هستند ارایه بده، اونم بدون اینکه وارد تئوری ریسمان و ابعاد بالاتر بشه!

تصویر
چگونگی تکوین و تدوین نظریه سی. پی. اچ به نقل از وبسایت ایشون.

***
با سلامی به صفای لبخند نوزادان

کنجکاوی دوستان نسبت به چگونگی تکوین و تدوین نظریه سی. پی. اچ. موجب شد چند سطری در این مورد بنویسم. امیدوارم این نظریه و تلاش اینجانب موجب انگیزه بیشتر هم میهنان عزیز، بویژه جوانان و نوجوانان به تلاش روز افزون برای اعتلای علمی ایران شود.
از آغاز کودکی به پدیده های فیزیکی و قوانین حاکم بر جهان هستی کنجکاو بودم. از همان زمان دو کمیت زمان و انرژی بیش از همه برایم مبهم بود. می خواستم بدانم ماهیت و منشاء زمان چیست؟ و ماهیت انرژی چیست؟
در سال 1341 که با قوانین نیوتن آشنا شدم، به درستی قوانین نیوتن شک کردم و بینهایت های آن را نپذیرفتم، نه سرعت بینهایت را پذیرفتم و نه نتیجه ی قانون گرانش را که به تمرکز نامحدود جرم در فضایی محدود می انجامید. زمان نیوتنی را نیز مبهم یافتم.
چون در سال 1344 با نسبیت انیشتین آشنا شدم و پاسخ برخی از ابهامات خویش را در آن دیدم، به نسبیت دل، به انیشتین ارادت و به ذهن خود اعتماد بستم و باور آوردم که در بیراهه ی علمی نتاخته ام. اما بازهم چراها بسیار داشتم و ابهامات بگونه ای دیگر شد. سرعت بینهایت به نامتناهی بودن جرم می انجامید که خود شکی دیگر بر می انگیخت. اصل ثابت بودن سرعت نور خود مقوله ای دیگر بود که چرا باید چنین باشد؟ و تغییر آهنگ زمان از دستگاهی به دستگاهی دیگر و از یک میدان گرانشی به میدانی دیگر با چه دلیل فیزیکی توجیه پذیر است؟ و اصولاً کند شدن آهنگ زمان تا به کجا می انجامد؟ آیا پدیده ای در طبیعت هست که زمان بر آن بی اثر باشد؟ آنچه که بیشتر بر ابهامات می افزود نوع نگرش نسبیت به فیزیک بود، چرا که نسبیت بر خواص هندسی و توپلوژیک فضای متاثر از ماده بنیان گرفته بود. آیا می توان بی توجه به خواص هندسی فضا به شناخت ماهیت فیزیکی پدیده ها نائل شد؟
در سال 1351 آشنایی با مکانیک کوانتوم بر حجم ابهامات و تعداد سئوالات افزود. چرا که مکانیک کوانتوم برای اجرام بزرگ و نسبیت در سرعتهای پائین به نتایج مکانیک نیوتنی می رسند. سئوال اساسی این بود که آیا قانونی در طبیعت وجود دارد که بتواند هر سه نظریه را شامل شود و در حالتهای خاص هر سه مکانیک نیوتنی، نسبیتی و کوانتومی را نتیجه دهد؟ بالاتر از همه چگونه می توان ماهیت فیزیکی انرژی و بویژه انرژی الکترومغناطیسی (فوتون ها و در حالت خاص ذرات نورانی) را شناخت؟ سرانجام به این نتیجه رسیدم که شناخت ساختمان فوتون و تعریف آن جوابگوی بسیاری از سئوالات و ابهامت است.
این کوشش در سال 1366 به نتیجه رسید و در آذر ماه 1366 ساختمان فوتون را تعریف کردم. حاصل بیست و پنج سال تلاش، تعریف یک ذره بنیادی که سی. پی. اچ. نامیده می شود و یک اصل بسیار ساده به نام اصل سی. پی. اچ. شد.
از آن زمان برای تکمیل و ترویج نظریه سی. پی. اچ. می کوشم. مهمترین نکات در مورد نظریه سی. پی. اچ. آن است که:
نظریه سی. پی. اچ. هر سه نظریه ای مکانیک کلاسیک، مکانیک کوانتومی و نسبیت را پوشش می دهد.
بسیاری از پدیدهای فیزیکی که نظرات قدیمی قادر به توضیح انها نیستند، در نظریه سی. پی. اچ. بسادگی قابل توضیح دادن است.
منشاء زمان و شرایط پیدایش جهان قابل مشاهده (بینگ بنگ) توضیح داده می شود.
در فیزیک تا به حال همواره از تاثیر نیرو بر اجسام صحبت می شود. نظریه سی. پی. اچ. اولین نظریه ای است که از تاثیر اجسام بر نیرو سخن می گوید.
نظریه سی. پی. اچ. فیزیک را از حالت یک دانش پیچیده و خشک، به صورت یک دانش ساده و شهودی در آورده است.

شاد باشید
حسین جوادی

/.

ارسال پست