فیزیک مطلق

مدیران انجمن: parse, javad123javad

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

فیزیک مطلق

پست توسط فیزیک مطلق »

سلام خدمت عزیزان.
بنده mohsen lutephy هستم و بنیانگذار فیزیک مطلق.
بنده مایل به پاسخ به سوالات مربوط به فیزیک هستم اما ارام و منطقی.
به همین مناسبت من مایل هستم دوستان را به مشاهده ی یکی از فرمول های فیزیک مطلق، دعوت کنم تا عزیزان ببینند که فرمول های فیزیک مطلق دارای چه دقتی هستند و چه معنی ای دارند.
برای مشاهده ی این فرمول و دو قضیه ی مربوط به ان ، دوستان میتوانند به مقاله ی زیر
A new exact cosmological equation versus milgrom mond (academia.edu mohsen lutephy )
رجوع کنند.
بعد از این فرمول که تمییز دهنده گرانش حقیقی در جهان است به مساله ای دیگر میپردازیم انشاالله.

نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1454

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

Re: فیزیک مطلق

پست توسط [email protected] »

سلام آقا محسن

من لینک مقاله تونو میذارم تا دوستان راحت تر بتونن دانلودش کنن:



ببینید من مقالتونو خوندم. البته یه مقدار ایرادات نگارشی بهش وارد بود و چندان دقیق هم نتونستم بفهمم که چی می خواید بگید. آیا می خواهید نوعی اصلاح شده ی دینامیک نیوتنی رو برای توضیح رفتار کهکشانها ارائه بدید؟
دقیقاً چگونه معادله ی 2 رو نتیجه گرفتید و v با اندیس بینهایت سرعت چه چیزی هست و چرا راجع به برخی از پارامترها اصلاً توضیحی ندادید؟ مثلاً آیا منظورتون از M جرم کل کهکشان هست؟

در نهایت معادله ی اصلاح شده ی شما دقیقاً چه رفتاری از کهکشان رو توضیح میده؟ خواهش می کنم کمی بیشتر راجع به روابطتون توضیح بدید.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق

پست توسط فیزیک مطلق »

درباره ی نگارش لازم به ذکر هست که نگارش منطقی با نگارش نیتیو فرق داره و این مقاله به صورت منطقی نوشته شده تا حجم فشرده ای داشته باشه.
اما در اینکه متوجه مقاله نشده اید این قضیه بسیار روشن هست چرا که با سوالاتی که در مورد پارامتر ها کرده اید معلوم میشود که اشنایی عمیقی با astronomy ندارید لهذا برای اینکه دوستان دیگر ، تکرار سوال نکنند من مقداری توضیح میدهم به این صورت که فیزیکدانهای حرفه ای اکنون دو دسته هستند یک دسته معتقد به جرم تاریک و دسته دیگر معتقد به مکانیک گرانش اصلاح شده هستند. به این صورت که اختلاف در اندازه گیری های نجومی راجع به سرعت چرخش و سرعت پراکندگی در کهکشانها را دسته ای به وجود ماده ای تاریک در کهکشانها میدانند و دسته ای مربوط به این میدانند که معادلات گرانش باید اصلاح شوند.
جنگ بزرگی است میان این دو دسته و اوج دسته ای که معتقد به جرم تاریک است معتقد به navarro-frank-white پروفایل چگالی جرم تاریک هستند و اوج اصلاحگر ها معتقد به milgrom mond هستند یعنی مکانیک اصلاح شده ی نیوتنی که توسط پرفسور میلگرام از اسراییل ارائه شده است.
پیش از صحبت های بیشتر در این مورد برای اینکه گفتار ما ، نوعی اموزش فیزیک هم برای بعضی از دوستان باشد من قدری درباره ی پارامتر ها و قوانین معروف مورد نیاز ستاره شناسی برای عزبزان توضیح دهم به این صورت که
Rotation curve = سرعت چرخش اجرام در مدار کهکشانهای تخت
Velocity dispersion = اندازه ی پراکندگی سرعت در اطراف سرعت میانگین که در کهکشانهای بیضوی شکل میکیرد.
این اندازه ها با مکانیک نیوتنی و اینشتینی سازگار نیستند لهذا برای جبران اختلاف ، دو دسته ای که یاد شد نظریه پردازی کرده اند.
علامت بینهایت در اندیس سرعت، مربوط به asymptotic velocity یعنی سرعت کرانه ای است یا سرعت در بینهایت نظری.
و پتانسیل مرکزی هم مربوط به انرژی اسکالر پتانسیل گرانشی در مرکز کهکشانها یا quasi universe یعنی شبه جهان است.
درباره ی قوانین ستاره شناسی لازم است هر کسی از tully-fisher relation و faber-jackson relation مطلع باشد که اولی بیانگر ارتباط توان چهارم سرعت کرانه ای در کهکشانهای تخت با جرم کل کهکشان یا bound system است و دوم ارتباط توان چهارم پراکندگی سرعت با جرم کل است.
حالا در متن دیگری درباره ارتباط فرمول بنده و جامعیت ان نسبت به دیدگاه این دو نظریه که مطرح شد صحبتدخواهم کرد.
اگر تا اینجا سوالی هست دوستان عزیز ، بفرمایند.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق

پست توسط فیزیک مطلق »

در واقع، بجای تمرکز روی اثبات درست یا نادرست لازم است ابتدا بیاییم حقایق مربوط به جرم تاریک و مکانیک اصلاح شده را با هم دریابیم و ببینیم دقیقا این نظریات چه میگویند و چه قوت هایی دارند و چه نقطه ضعف هایی ، اینگونه حرکت کردن دید انسان را باز میکند و مسیر را برای اموزش تخصصی در اینگونه مکالمات نیز باز میکند.

نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1454

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

Re: فیزیک مطلق

پست توسط [email protected] »

فیزیک مطلق نوشته شده: چرا که با سوالاتی که در مورد پارامتر ها کرده اید معلوم میشود که اشنایی عمیقی با astronomy ندارید لهذا برای اینکه دوستان دیگر ، تکرار سوال نکنند من مقداری توضیح میدهم به این صورت که فیزیکدانهای حرفه ای اکنون دو دسته هستند یک دسته معتقد به جرم تاریک و دسته دیگر معتقد به مکانیک گرانش اصلاح شده هستند.

بله درسته. حداقل مقوله ای که شما دارید روی آن کار می کنید برای من کمی نا آشناست. اما به نظر می رسه که شما متمایل به دسته ی دومید یعنی حدس میزنم که از مخالفان جرم تاریک باشید. توضیحاتی که دادید کمک کننده بود و اگه نتایج خودتون رو هم به همین شکل توضیح بدید کاربران دیگه هم دیدِ بهتری از نظریه تون پیدا می کنن. در ضمن اجازه بدید که کاربرا راجع به سایر روابط، مقالات و نظریات شما هم اینجا نظر بدن از اینرو ممنون می شم اگه آدرس سایتتون رو هم ذکر کنید.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق

پست توسط فیزیک مطلق »

شما انسان هوشیاری هستید و امیدوارم به جهت همین هوش فوق العاده از علم صحیح بهره مند شوید.
جناب جوانشیری ، درست است که هنگام حرکت حرفه ای باید بر مقالات جهانی که حاوی نکات فنی بسیاری است تسلط یافت اما همه ی نظریات فیزیکی در شالوده، زیاد پیچیده نیستند و در اینجا هم شما درست حدس زدید و در واقع بنده معادله حقیقی گرانش را در کتاب machian mond ارائه کرده ام که سر موقع به ان میپردازیم اما فعلا لازم است دوستان با نظریه گرانش اصلاح شده توسط milgrom که مخالف جرم تاریک است اشنایی یابند چرا که اگر چه مقالات زیادی وجود دارد که پیچیده هستند اما مساله در اساس ساده است.
میلگرام در واقع امده است و معادله tully-fisher را مهندسی معکوس کرده است، معادله tully-fisher میگوید که
V_infty^4=kM
که نشان میدهد که سرعت چرخش در انتهای کهکشان، متناسب جرم کل کهکشان است و این رابطه که به تخت شدگی سرعت چرخش در کرانه معروف است با فیزیک نیوتنی که سرعت چرخش باید به صفر میل کند سازگار نیست.
ما وقتی معادله ی نیوتن را به صورت زیر تغییر دهیم که
g=(a/a_0) a
میبینیم که شدت گرانش بجای تناسب با شتاب ، با توان دوم شتاب رابطه میابد و a_0 ضریب ثابت میلگرام است و با این معادله اصلاح شده، مستقیما به رابطه ی tully-fisher میرسیم که نشان میدهد گرانش معروف میلگرام، تنها یک مهندسی معکوس از رابطه ی tully-fisher است که به شکل حیرت اوری با نمودارهای سرعت چرخش و پراکندگی سرعت در کیهان سازگار است.
البته مساله، ظرافت های بسیاری دارد که از حوصله ی این محل، خارج است که به اندازه گیری ها و تکنیک های ان و روش تبدیل معادله به لاپلاسی و غیره ارتباط دارد تا اشخاص بتوانند بر مقالات جهانی مسلط باشند.
لهذا مساله ی اول این است که فرمول بنده در این مقاله که لینک انرا شما قرار دادید برای دوستان، کاملا معلوم است که رابطه ی tully-fisher یک معادله ی کاملا دقیق نیست بلکه یک معادله ایده ال است و کهکشانها میتوانند از این معادله انحراف یابند چرا که مطابق فرمول بنده ، این صورت بندی از معادله ی tully-fisher که یک فرمول تجربی است حالت خاصی از یک فرمول کاملا دقیق است که دوستان در مقاله ی بنده میبینند و ان این است که
V_infty^2=sigma_0
یعنی سرعت چرخش کرانه ای در توان دوم، برابر پتانسیل اسکالر گرانشی در مرکز کهکشان است و چنانکه در مقاله ی بنده دیده میشود و هم در مقاله ی دیگر بنده به اسم fish law versus dark matter میبینیم که معادله ی tully-fisher حالت خاصی از این معادله جامع است.
لهذا معلوم میشود معادله ی milgrom قطعا یک تقریب است چرا که از مهندسی معکوس یک رابطه ی غیر دقیق بدست امده است در حالی که معادله ی صحیح گرانش باید با رابطه ای که دقت کامل دارد سازگار باشد و جالب است که بعد از نشر کتاب من، mordehai milgrom و stacy mcghaugh از اولین کسانی بودند که کتاب بنده را خریداری کرده اند و این در مکالمات بین ما مثبوت است اما این دو دانشمند، از طریق دادگاهی که اشنایی در ان داشتند حکم block نشر کتاب مرا میگیرند و نشر کتاب مرا قطع میکنند تا انکه من با صحبت با وکیل انها، او را از کار خلاف او اگاهی دادم و به او قضیه را توضیح دادم که انها چرا دست به این کار زده اند و وکیل از اقامه دعوی دست کشید.
تا به اینجا ابطال دقیق بودن معادله میگرام محرز است البته دلایل دیگری هم هست که وقتی به توضیح معادله ی خود میرسم متوجه ان میشویم که برای عدم تطویل، انرا در متن دیگر ارسال میکنم.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق

پست توسط فیزیک مطلق »

جناب جوانشیری، علت اینکه این همه دانشجو و محقق، که در فیزیک وجود دارد نمیتوانند در تمام طول عمر خود، به نتیجه ای ماندگار دست یابند یکی این است که عجله میکنند و بجای اشنایی کامل و دقیق با موضوعات، از این سو به ان سو میپرند و این قضیه حتی در میان کسانی که دکترای فیزیک دارند هم دیده میشود به عنوان مثال درباره ی همین گرانش، من میتوانم تعدادی دکتر فیزیک ایرانی را نام ببرم که در طول پنج سال، هر یک از این اشخاص، چندین مدل از نظریات را درباره ی گرانش نشر داده اند که هیچ کدام از انها با هم سازگار نیست مثلا در یک مقاله، جرم تاریک را تایید میکند و فرمولی برای ان میدهد و چند ماه بعد، جرم تاریک را خودش رد میکند و معادله ای از طریق دیگر میدهد و چند ماه بعد از میان این قضایا، بیرون میرود و اصلا به نظریات دیگری که مخالف نظریات خود است شروع به نظر دهی میکند.
معلوم است که این شخص، دنبال حقیقت نیست و کرمی به سر قلاب میزند تا هر چه پیش امد صید کند و مقاله ای بنویسد و نتیجه اش این میشود که زندگی او با وجود اینکه تمام عمر خود را در فیزیک بوده اما هیچ است و مقالات او چبزی است که به ان null hypothesis میگویند یعنی مقالات فاقد ارزش.
لهذا به موضوعات باید با حوصله و تعمیق کافی پرداخت و الا نتیجه اش این شعر میشود که گون از نسیم پرسید به کجا چنین شتابان!
دوستان عزیز باید بدانند که شرط اصلی، در اکتشاف ، مطالعه و تفکر نیست بلکه وسعت دید است که به ارامش و عمق مطالعه و تفکر معنی میشود.
هنوز یک مساله حل نشده، سریع دوست داریم به اخر کار برسیم حال انکه اصلا اخری وجود ندارد و هر قضیه در جای خود ، اخرکار است.
اما جناب جوانشیری اگر مایل به صحبت ازاد درباره ی نظریات ایرانی و خارجی هستید بنده با توجه به هوشمندی شما و ارامش و نظم نگرش شما، از این قضیه، استقبال میکنم و یک تاپیک نیز مخصوص نظریات مختلف باز میکنم تا درباره ی نطریات مختلف، انجا صحبت شود و بنده میتوانم نظریات مختلف را برای دوستان و نقطه قوت و ضعف انها را تشریح کنم البته دوستان دیگر نیز میتوانند چنین کنند.

نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1454

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

Re: فیزیک مطلق

پست توسط [email protected] »

فیزیک مطلق نوشته شده:لهذا معلوم میشود معادله ی milgrom قطعا یک تقریب است چرا که از مهندسی معکوس یک رابطه ی غیر دقیق بدست امده است در حالی که معادله ی صحیح گرانش باید با رابطه ای که دقت کامل دارد سازگار باشد و جالب است که بعد از نشر کتاب من، mordehai milgrom و stacy mcghaugh از اولین کسانی بودند که کتاب بنده را خریداری کرده اند و این در مکالمات بین ما مثبوت است اما این دو دانشمند، از طریق دادگاهی که اشنایی در ان داشتند حکم block نشر کتاب مرا میگیرند و نشر کتاب مرا قطع میکنند تا انکه من با صحبت با وکیل انها، او را از کار خلاف او اگاهی دادم و به او قضیه را توضیح دادم که انها چرا دست به این کار زده اند و وکیل از اقامه دعوی دست کشید.
تا به اینجا ابطال دقیق بودن معادله میگرام محرز است البته دلایل دیگری هم هست که وقتی به توضیح معادله ی خود میرسم متوجه ان میشویم که برای عدم تطویل، انرا در متن دیگر ارسال میکنم.

شما هم داستان عجیبی دارید smile020 حالا چرا می خواستند کتاب رو بلاک کنن؟

فیزیک مطلق نوشته شده:جناب جوانشیری، علت اینکه این همه دانشجو و محقق، که در فیزیک وجود دارد نمیتوانند در تمام طول عمر خود، به نتیجه ای ماندگار دست یابند یکی این است که عجله میکنند و بجای اشنایی کامل و دقیق با موضوعات، از این سو به ان سو میپرند و این قضیه حتی در میان کسانی که دکترای فیزیک دارند هم دیده میشود به عنوان مثال درباره ی همین گرانش، من میتوانم تعدادی دکتر فیزیک ایرانی را نام ببرم که در طول پنج سال، هر یک از این اشخاص، چندین مدل از نظریات را درباره ی گرانش نشر داده اند که هیچ کدام از انها با هم سازگار نیست مثلا در یک مقاله، جرم تاریک را تایید میکند و فرمولی برای ان میدهد و چند ماه بعد، جرم تاریک را خودش رد میکند و معادله ای از طریق دیگر میدهد و چند ماه بعد از میان این قضایا، بیرون میرود و اصلا به نظریات دیگری که مخالف نظریات خود است شروع به نظر دهی میکند.

بله توی ساختار آکادمیک از اینجور آدما زیاد پیدا میشه، من خودم هم به نحو دیگه ای با قشری از این افراد برخورد داشته ام و از گفتگو با اونها مأیوس شدم. البته همچنان نمی تونم راجع به عمق کارهای شما نظر بدم مگر اینکه راجع به شما و افکارتون بیشتر بدونم smile020

فیزیک مطلق نوشته شده:اما جناب جوانشیری اگر مایل به صحبت ازاد درباره ی نظریات ایرانی و خارجی هستید بنده با توجه به هوشمندی شما و ارامش و نظم نگرش شما، از این قضیه، استقبال میکنم و یک تاپیک نیز مخصوص نظریات مختلف باز میکنم تا درباره ی نطریات مختلف، انجا صحبت شود و بنده میتوانم نظریات مختلف را برای دوستان و نقطه قوت و ضعف انها را تشریح کنم البته دوستان دیگر نیز میتوانند چنین کنند.

بله حتماً همین کار رو بکنید و اجازه بدید که دوستان به صورت پراکنده راجع به ایده ها، کتاب ها و روابطتون نظر بدن و شما هم پاسخگو باشید.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق

پست توسط فیزیک مطلق »

حالا ببینیم گرانش ماخی چه میگوید؟
فیزیکدانهای بزرگ قطعا نام mach inertia principle را بسیار شنیده اند.
در واقع اینشتین ، نطریه نسبیت خاص و عام را بنا نهاده است اما قطعا نظریه ی نسبیت، متعلق به ernst mach است و هر کسی فکر میکند بنیانگذار نسبیت ‌، کسی جز ارنست ماخ است به کتاب معروف او بنام the science of mechanics رجوع کند و ببیند که نسبیت مخصوص ارنست ماخ است و اما اینشین انرا در خاص و عام بسط داده است البته نسبیت خاص و عام، تنها حالت های خاصی از نسبیت ماخ هستند چرا که نسببت ماخ مانند یک معادله ی دیفرانسیل است که حوابهای بسیاری میواند داشته باشد که یک جواب ، نسبیت خاص و عام اینشتین است.
در واقع ارنست ماخ، مخالف مطلق گرایی نیوتنی نیست بلکه قوانین فیزیک را self میداند یعنی وابسته به واقعیت قابل مشاهده که به معنی نسبی بودن معادلات و پارامتر ها در یک فضای مطلق غیر قابل اندازه گیری است.
من نیز نسبیت ماخ را تایید میکنم بلکه انرا اصل اول فیزیک میدانم که واقعیت نسبی است و فیزیک مطلق، مخالف نسبی بودن واقعیت فیزیک نیست بلکه مطلق، در فیزیک مطلق به معنی حقیقی بودن است.
عظمت نسبیت ماخ در مواضیع مختلف روشن است که یکی از انها این است که بر اساس فیزیک ماخ، نیروهای بین اجرام ، mutual نیستند یعنی برخلاف فیزیک نیوتنی، نیروهای میان دو جرم ، مستقل از هیچ جرم دیگری در کیهان نیستند و ماخ چه زیبا از کلمه ی universal interconection موضع فیزیک جهانی با پیوند های جهانی را مشخص میکند.
بسیاری از فیزیکدان ها گمان میکنند که فیزیک را میدانند چرا که انها به مطالبی که در مقالات رجوع میشود نظر دارند اما اگر زحمت خواندن کتاب های ماخ را میکشیدند متوجه میشدند که معنای نسبیت ماخ، چیزی فراتر از وابستگی حرکت موضعی به موجودیت جهان کلی به صورت دستگاه مختصات واقع گراست بلکه موضع ماخ، این است که هر ذره و نیرو در عالم ، با ذرات و نیروهای انها در ارتباط است و لذا معادله ی گرانش باید معادله ای باشد که تمام ذرات و موقعیت انها را لحاظ کند.
نسبیت عام چنین است اما به صورت partial نه جامع چه که خود اینشتین ادعا کرد که نسبیت عام او باید با اصل اینرسی ماخ که کنش جهانی است سازگار باشد اما محاسبات نشان دادند که چنین نیست و لذا سه دانشمند بنام های jordan - brans- dicke امدند و با استفاده از پتانسیل اسکالر در معادله اینشتین به گونه از معادلات تانسوری که با رابطه ماخ سازگاری تقریبی داشتند رسیدند و سپس Sciama از طریق معادلات ماکسول گرانشی توانست چنین کند اما این نظریات بسیار بی نظم و بی قاعده هستند و تنها به صورت خاص مانند حل شوارتزشیلد برای نسبیت عام هستند و گونه ای دیگر از مهندسی معکوس هستند.
پس معلوم میشود گرانش صحیح جهانی باید بیانگر رابطه ی ماخی باشد که نشان میدهد ثابت گرانش ، ثابت نیست بلکه اگر تابع توزیع چگالی تغییر کند G نیز تغییر میکند.
لذا گرانش ماخی را گرانش viriable G نیز میگویند.
ادامه در تاپیک بعد

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق

پست توسط فیزیک مطلق »

حال فیزیک مطلق اگرچه استدلال کاملی را در کتاب "absolute physics: non scale dynamics" (mohsen lutephy) از طریق یک جهان کاملا ماخی بر اساس نسبیت واقعی ارائه داده است که نشان میدهند که قوانین فیزیک ، چگونه بی مقیاس هستند و مستقل از انتخاب متر و کیلوگرم و ثانیه هستند و چگونه گرانش مثلا زمین بر یک سیب به دیگر اجرام موجود در کهکشان و موقعیت انها بستگی دارد اما برای اینکه با قوانین اثبات شده از قبل ، خود را از نظریه بودن بیرون اورد استخراج کاملا منطقی از خود اصل ماخ تعمیم یافته توسط البرت اینشتین، ارائه میدهد.
در واقع در کتاب machian mond (mohsen lutephy) با تعمیم رابطه ی ماخ از جهان به شبه جهان، توسیعی جبری از رابطه ی ماخ-اینشتین بدست میاید که صدق همین تعمیم رابطه ی ماخ، در تمام کهکشانها و استخراج تمام قوانین تجربی از این رابطه، هر دانشمندی را که به ان نظر میکند مجبور به سکوت میکند اما قصد نشر ان در ژورنال را ندارم چرا که فروش کتاب ان برای من کافی است و این کتاب به اندازه ای قوی است که در نهایت دانشمندان انرا تایید خواهند کرد.
در واقع شاید سوال شود که نسبیت اینشتین نیز، به دلیل هموردایی معادلات، بی مقیاس هستند اما چنین نیست و تغییر ضریب k در معادله ی میدان تانسوری اینشتین با تغییر متر یا ثانیه یا کیلوگرم ، این قضیه را تایید میکند و سوال ایجاد میکند که چگونه ممکن است که یک معادله ی تانسوری، بی مقیاس نباشد؟
جواب در این حقیقت است که هنگامی که می خواهند معادله ی اینشتین را حل کنند از یک فرض غیر تانسوری استفاده میکنند و ان این است که فرض میگیرند که معادله ی اینشتین در بینهایت ، نیوتنی است و چون معادله ی نیوتن ، بی مقیاس نیست این قضیه باعث میشود که اگر چه خود معادله ی اینشتین بی مقیاس است اما جواب های فیزیکی ان بی مقیاس نباشند و در اصلاح انگلیسی به این قضیه میگویند Weak field approxinaion
ادامه در تاپیک بعدی

نمایه کاربر
New Astronomer

محل اقامت: اصفهان

عضویت : جمعه ۱۳۸۸/۱۱/۲ - ۱۹:۴۸


پست: 180

سپاس: 50

جنسیت:

Re: فیزیک مطلق

پست توسط New Astronomer »

سلام و عرض تبریک و خسته نباشید برای دستیابی به این نظریه جدید. smile072

امکانش هست اصول اولیه این شاخه از فیزیک را شرح بدید (نام ببرید). البته فقط به ساده ترین شکل ممکن.

مثل نسبیت خاص که فقط با دو اصل ساده اولیه میشه خیلی راحت و ساده اصلاحیه‌های فیزیک کلاسیک (فرمول‌ها اتساع زمان، انقباض طول و جرم نسبیتی) را استخراج کرد و به E=mc² رسید.

لطفاٌ به ساده ترین شکل ممکن آخه سواد ما در حد دبیرستان هست. smile018

تشکر.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق

پست توسط فیزیک مطلق »

دوست عزیز فیزیک اینشتین ، فقط گرانش بود و نسبیت خاص، اما فیزیک مطلق، کل فیزیک است و حتی تعداد نیروها در فیزیک مطلق، دیگر تنها الکتریسیته و مغناطیس که روی هم چهار نیرو در چهار بعد محسوب میشوند نیست بلکه ۱۱ نیروست که با بعد زمان ، به ۱۲ بعد میرسد.
اما فعلا در تاپیک دیگر نمودار انرا قرار میدهم تا از روی نمودار توضیح دهم.
لذا اینجا صحبت درباره ی گرانش است و دربارهدی گرانش صحبت خواهم کرد.
البته برای من کمی سخت شده است در اینجا صحبت کردن اما به احترام شما دوستان خود را موظف به پاسخ میبینم.

نمایه کاربر
New Astronomer

محل اقامت: اصفهان

عضویت : جمعه ۱۳۸۸/۱۱/۲ - ۱۹:۴۸


پست: 180

سپاس: 50

جنسیت:

Re: فیزیک مطلق

پست توسط New Astronomer »

سلام
من دوتا از مقالات شما را از academia دانلود کردم. قبل از اینکه بخواهیم در مورد محتوا بحث کنیم، دوتا نکته بود که همون روز اول خواستم بگم ولی گفتم ولش کن. اما چون مهمه باید بگم:

1- باور بفرمایید من حتی یک مورد مقاله هم ندیدم که وقتی فرمولی ذکر میشه پارامترهای بکار رفته در آن را معرفی نکنند و همینطور کتره‌ای بنویسند و فرض کنند خواننده اونو میدونه، یا لااقل در پیوست به معرفی پارامترها پرداخته نشه. چنین مقاله‌ای را باید بلافاصله با گزینه "عدم امکان چاپ در این مرحله به دلیل نیاز به اصلاحات اساسی" به نویسنده مرجوع کنند و از او بخواهند تا این مورد را اصلاح کنه. چراکه این واقعاً ضروریه و من نمیدونم academia چطوری این اساسی‌ترین اصل رو نادیده گرفته و دستنوشته شما را قبل از اصلاح چاپ کردن؟! smile042 چون اینطوری قابل خواندن نیست. چه برسه به تحلیل و بحث.

2- همین مورد برای منابع استفاده شده!.

لطفاً اگر مایل هستید توضیح بفرمایید.
smile072

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق

پست توسط فیزیک مطلق »

شما وقتی مقاله ی من رو متوجه نشده اید قطعا از این است که شما از modified gravity اطلاع چندانی ندارید لهذا اگر به مقالات مربوطه که توسط دیگران نشر شده است رجوع کنید خواهید دید که مقالات انها را اصلا متوجه نمی شوید مثلا به مقاله ی milgrom و bekenstein رجوع کنید قطعا خواهید دید که کلمه ای از ان را متوجه نمشوید.
شما حرفه ای نیستید چون بسیاری از پارامتر ها، wel-stablished هستند و هر نویسنده نمی تواند مثلا بیاید rotation curve و velocity dispersion را دوباره معرفی کند.
حال انکه شما اگر قصد ایراد دارید اول مثالی ذکر کنید بگویید که فلان جا من فلان پارامتر را معرفی نکرده ام.
من مقالات مربوطه از دانشمندان بزرگ را برای شما میفرستم و به شما چند ماه وقت میدهم میدانم شما نخواهید توانست ساز وکار N-moody که در تمام این مقالات برای توضیح پدیده ها بکار میرود را دریابید.
من چند ماه هم به شما وقت بدهم ، از مقاله milgrom شما بسط virial theorem در modified gravityرا متوجه نخواهید شد.

اما منتظر ذکر مثال از طرف شما هستم که ببینم شما مثلا کدام پارامتر را در مقالات من ، ایراد گرفته اید.
شاید قصد شما تحریک الکی دیگران است؟

نمایه کاربر
New Astronomer

محل اقامت: اصفهان

عضویت : جمعه ۱۳۸۸/۱۱/۲ - ۱۹:۴۸


پست: 180

سپاس: 50

جنسیت:

Re: فیزیک مطلق

پست توسط New Astronomer »

من که خودم هم میگم: در مورد فیزیک یه حداقل سوادی دارم که اصلاً در این حد نیست که بخوام روی اون نظریاتی که ارایه فرمودید بحث کنم.

اما حرف من روی اصول اولیه نگارش مقاله و کتاب است.
مثلاً ساده ترین چیز: g
اگه همه دنیا هم بدونن g چیه، بازم رسم نگارش مقاله یا کتاب اینه که بعد از ذکر فرمول بنویسید:

                                   "که در این فرمول، g شتاب گرانش است."

آخه اگه بعد از ذکر فرمول نگی این پارامتر چیه که هر خواننده میتواند یه تعبیر شخصی متفاوت ازش پیدا کنه!!!

این کار ضروریه و یک اصل اساسیه. از هرکی می‌خواهید بپرسید.

smile072

ارسال پست