فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

مدیران انجمن: parse, javad123javad

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

اگر دوستان درباره ی نظریات مختلف جهانی سوالی دارند در این تاپیک میتوانند مطرح کنند لهذا از بحث غیر منطقی اجتناب نمایید تا قضایا تطویل نیابد چرا که توضیح زیاد برای یک چیز ، نشانه ی عدم اطلاع کافی است.
البته اگر از نظریات فیزیک ، سوالی میشود لازم است مدیران شبکه هوپا، اجازه برای تشریح کردن انرا به بنده بدهند چرا که ممکن است صاحبان نظریات، دوست نداشته باشند تا من ایراد کار انها را بگیرم و شبکه ی هوپا ملزم به رعایت قوانین حقوقی و اخلاقی باشد که البته مطابق شرایط ملحوظ در هنگام ثبت عضویت، چنین نیز هست.

نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1454

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط [email protected] »

سلام smile020

آقا محسن، توی وبلاگتون پوستری وجود داره که توش ظاهراً سه مقدار برای بار الکتریکی اتم خورشید و جهان وجود داره. میشه مختصراً توضیح بدید که این روابط رو از کجا به دست آوردید و آیا مثلاً منظورتون از دایره ی وسطی اینه که خورشید به مقدار حدودیه 20^10 کولن بار داره؟!

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

از انسان تیز هوشی مثل شما بعید نبود که سریع به ان قضیه بپردازید!
من با الکتریسیته مشکلی ندارم چرا که کتاب من بنام moed : modification ofelectrodynamics به شدت مورد توجه جهانیان قرار گرفته و فروش فوق العاده این کتاب ، نشان میدهد نیازی به تبلیغ ان ندارم.
این کتاب جهان فیزیک را به شگفتی وا داشته و لبخند به لبان من اورده است!
بله، دقیقا بار الکتریکی خورشید همان است و علت ضعیف شدن ان وجود پدیده ای بنام doule layer است و در واقع این کتاب ، اثبات میکند که بار الکتریکی الکترون و پروتون ، تنها در فضای خالی که هیچ همسایه ای نداشته باشند کاملا برابر است اما اگر الکترون و پروتون جایی از جهان باشند که تابع توزیع چگالی الکتریکی صفر نیست ان وقت اختلافی میان بارالکتریکی پروتون و الکترون ایجاد میشود که البته 10^-19 مرتبه از بار واحد کوچکتر است که باعث میشود بار خالص اتم ها صفر نباشد و اگرچه این بار بسیار کم است اما میتوان انرا اشکار کرد چنانکه در ازمایش nipher که مقاله ان موجود است اشکار شده است و در واقع میدان مغناطیسی اجرام بزرگ نیز به همین پدیده ارتباط دارد.
ادامه درتاپیک بعد

نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1454

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط [email protected] »

توی فهرست کتابتون خوندم که فرضیه ی دینامو رو رد کردید. برخی از مطالب کتابتون به نظر می رسه با افکار من تلاقی داشته باشه ولی نمی دونم تا چه حد. من هم در کتابم تئوریه دینامو رو رد کردم و علت میدان مغناطیسی سیارات رو در چیز دیگه ای می بینم. می خوام اول بدونم شما علت میدان مغناطیسی رو ناشی از چی می دونید و ثانیاً آیا شما همچنان قائلید که خورشید "هم اکنون" هم به همان اندازه ی 20^10 کولن بار دار است یا نه. اگه به همون مقدار باردار نیست، پس چقدر بار داره؟ آیا بارِ خورشید روزی به همون مقدار ماکسیممِ شما دوباره خواهد رسید؟ آیا این رفتار خورشید حالت سینوسی داره؟ از دید شما منشأش چیه؟

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

کتاب بنده به اسم MOED: modification of electro dynamics (mohsen lutephy) تعداد فصل های بسیارزیادی است که در هر فصل معماهای حل نشده ای از کیهان و متظومه ی شمسی حل شده است و افشای راز ساخت بشقاب پرنده ها در این کتاب حیرت اور است و من یک فصل از این کتاب را free کرده ام و انرا به صورت یک مقاله در academia.edu (mohse lutephy قرار داده ام که نام ان هست
Expanding unverse by electro anti gravity : atoms are not completely electrically neutral
و در این مقاله ، به تایید ازمایش های انجام شده توسط دانشمندان غربی مخصوصا fransis nipher میبینیم که نیروی گرانش در جهان بزرگ مقیاس از دافعه ی جهانی کمتر است و نیروی بین اجرام در فواصل بسیار زیاد اصلا جاذبه نیست بلکه دافعه است چنانکه وقتی نیروی میان دو جرم کاملا با تعداد مساوی از الکترونها و پروتونها را در ازمایشگاه اندازه میگیرند دافعه است.
و بدست امدن رابطه ی هابل به دقت کامل از این نیروی دافعه نشان میدهد که انبساط جهان، از اثر دافعه است و نه معادلات فریدمن که میگویند فضا، در حال بزرگ تر شدن است و تناقض بودن معادلات فریدمن ، کاملا واضح است چرا که نسبیت ، میگوید که فضا از اثر ماده است حال چگونه فضا، در غیاب اثر ماده ، بزرگ تر میشود و صد ها تناقض دیگر که اگر بخواهم شرحدهم باید وارد معادلات فریدمن شوم که از حوصله اینجا خارج است.
چه چیزی واضح تر از اینکه در ازمایشگاه ، دیده میشود که وقتی بوسیله موج ، الکترونهای اضافی را از جسم ، خارج میکنند تا تعداد کلی الکترونها با تعداد کلی الکترونها برابر باشد در این هنگام نیروی بین اجسام ، ناکهان دافعه میشودو دوستان عزیز میتوانند به مقالات این ازمایشها و حتی نشر علمی times رجوع کنند که از معروف ترین نشریات است.
و تعدادی بیشمار از تاییدات دیگر که بعضی از انها را در تاپیک دیگر بیان خواهم کرد.
برای کتاب به ادرس زیر هم میتوان رجوع کرد

https://www.amazon.com/MoED-modificatio ... 1537165690

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

بله من نظریه ی شما رو مقداری ملاحظه کرده ام و باید بگویم اصل نگرش شما کاملا صحیح است و اما شما جزئ را بجای کل قرار داده اید و به این دلیل معادلات شما، سایه ای از معادلات بنیادی جهان شده است.
فرضیه ی داینمو ، بی اساس ترین فرضیه های جهان است که اشتباه بودن واضح است چرا که یعنی چه که جریانی از الکترونها در هسته در حال چرخش هستند حال انکه اولا اینگونه چرخش الکترون سریعا زوال یابد مگر در ابررسانا ، دوما جهت حرکت را از بیرون به تو و تو به بیرون میگیرند که دلیل حرکت گردشی نیست و سوما در خورشبد چه در ستاره های نوترونی چه در مگنتار ها و تمام اجسام چرخان بجز بعضی استثنا ، چرا میدان مغناطیسی وجود دارد؟
چگونه میتوان چرخش الکترون را در ستاره های نوترونی عامل تولید میدان مغناطیسی دانست انهم میلیونها برابر مغناطیس خورشید!
مجبورم کمی علمی تر صحبت کنم تا بعضی ها اعتراض نکنند پس ببخشید اگر کمی متن طولانی شود.
اساس داینمو ، مربوط به قانون لنز است و اینها میگویند که الکترونها ، به صورت سیم پیچ در لایه ها حرکت دایمی دارند و این حرکت سیم پیچی، بنا به قانون لنز باعث حرکت گردشی الکترونها در لایه های فلزی میشود یا metaluc hydrogen.
اما این قضیه که بدتر شد چه که خود این حرکت الله بختکی حالا نیاز به یک خرکت سیم پیچی الله بختکی دیگر دارد که باید الکترونها ، دیوانه باشند بی جهت بالا بروند و بچرخند و پایین بیایند.
و ده ها تناقض دیگر که جهت کوتاهی کلام ذکر نمیشود حال انکه در فیزیک مطلق در کتاب moed مساله کاملا طبیعی است و وجود لایه های فلزی در سیارات که تعداد برابری الکترون و پروتون در انها وجود دارد به صورت طبیعی تحت چرخش سیاره تولید میدان مغناطیسی میکند چرا که هر زوج الکترون-پروتون دارای بار کاملادصفر نیست بلکه بار ان در منظومه شمسی برابر ده بتوان منفی ۳۷ است که باری بسیار کم است اما در مقیاس جرم سیاره ای باعث تولید میدان در سیارات میشود و در ستاره ها و چنانکه در کتاب دیده میشود یک معادله جهانی ، اندازه میدان هر جرم چه سیاره و چه ستاره کاملا دقیق به جرم ان و چرخش ان ارتباط میدهد و درباره ی خورشید شما براحتی میتوانید ببینید که این میدان مغناطیسی در خورشید با جرم و سرعت چرخش خورشید رابطه دارد و با بار ده بتوان بیست کولن سازکار البته مقدار بار خورشید مستقیما از جرم خورشید قابل حصول است و بزودی در مقاله ای از من مشاهده میکنید که هاله ای که بتاج خورشیدی معروف است و در دمای چند میلیون درجه قرار دارد کاملا از اثر برابری گرانش خورشید و نیروی دافعه ی خورشید روی پلاسما حاصل شده است و حل معادله تعادل، دمای چند میلیون درجه و شعاع تاج را میدهد.
این است که این کتاب فروش فوق العاده ای دارد و جالب است خریداران ان دانشجو ها نیستند بلکه بزرگترین دانشمندان جهان هستند چرا که انها از ریز و راز کار اگاه هستند.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

لازم به ذکر است که در فیزیک مطلق، حتی یک مورد فرض یا نظر یا حدس وجود ندارد به همین لحاط فیزیک مطلق، که مستفبما تحت اراده ی الهی برای غلبه بر فیزیک غرب نازل شده ، از ریشه ی خلقت شروع میشود و شاخ و برگ ان در ریز ترین شاخه های علوم مثلا پلاسما وارد میشود و چون هیچ نظریه ای در ان نیست بر عکس نظریه پردازی قابل اثبات است و اثبات تمام قضایا از روی حقایق غیر قابل انکار قابل انجام است.
بنده کوچکترین رابطه ای با فیزیک ایران نداشته ام و اصلا بزبان فارسی اولین بار است مینویسم و از رییس های مراکز فیزیک ایران هم کاملا دوری میکنم چون اشخاصی در ریاست فیزیک ایران، وجود یافته اند که اصلا دوست ندارند کسی کشفی در فیزیک انجام دهد چرا که اینها طالب ریاست هستند نه فیزیک و فکر میکنند مثلا اگر کسی مثل جناب حوانشیری کشفی در فیزیک کند ایشان را جای انها میگذارند لهذا کسانی که برای ارتقا فیزیک ایران در راس نظم قرار گرفته اند تنها مواظبت میکنند تا مبادا کسی کشفی بکند و جای انها به خطر بیفتد.
اگر باور نمیکنید امتحانشان کنید!
این قضیه تنها در ایران هم نیست و من شواهدی دارم که بعضی از دانشمندان، ناگهان نیست میشوند و اثری از انها دیگر قابل ردیابی نیست و بعضی از مقالات، ناگهان به کلی از صفحه سرچ جهانی نیست میشوند.
پنجاه سال است که اینها کاملا میدانند که خمش نور حول خورشید بوسیله ی خمش فضا در اطراف خورشید نیست و با این حال همه را بر درستی ان ، تشویق به نشر مقاله میکنند حال انکه علت خمش دو برابر نور ، معلوم شده است که خمش فضا نیست بلکه جرم اینرسی نور ، نصف جرم سکون است و این نتیجه ای است که خود انها بدست اورده اند پس چه اصراری است بر نشر اکاذیب؟
لهذا مرا اعتراضی به هیچ کس نیست انها مزاحم من نشوند من مزاحم انها نخواهم شد بلکه ارام و متین به نشر کتب و مقالات ادامه میدهم و اگر کار درست باشد قطعا همه اقبال میکنند و اگر اشتباه است همان بهتر که کسی به ان توجه نکند چرا که در نهایت اب ، راه خود را باز میکند دیگر چه نیازی مثلا به صحبت با این رییس هاست گر چه اگر صحبت علمی میان ما صورت گیرد خواهی دید نتیجه اش چیست!!
خداوند ریاست را به انها داده و مردم را به ما ، صبر کنیم تا ببینیم نام چه کسی باقی میماند.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

جناب جوانشیری درباره ی ابطال نظریه ی داینمو، من یک نقض اشکار میگویم که دیگر جای بحث بر جای نمیگذارد و ان اینکه اگر این نظریه درست است لهذا مطابق قانون لنز ، جهت میدان مغناطیسی به قانون دست راست در الکتریسیته ارتباط دارد اما چرا جهت قطب میدان مغناطیسی همیشه موافق جهت چرخش سیاره یا ستاره است حال انکه اگر داینمو ، صادق بود در این صورت همیشه اینگونه نبود که جهت دست راست در حرکت فرضی الکترون با جهت چرخش یکی باشد چرا که مثل این میماند که یک سکه ، همیشه مثلا خط باشد !!!
پس از جهت جهت نیز ، فیزیک مطلق تایید میشود.

نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1454

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط [email protected] »

فیزیک مطلق نوشته شده:کاملا طبیعی است و وجود لایه های فلزی در سیارات که تعداد برابری الکترون و پروتون در انها وجود دارد به صورت طبیعی تحت چرخش سیاره تولید میدان مغناطیسی میکند چرا که هر زوج الکترون-پروتون دارای بار کاملادصفر نیست بلکه بار ان در منظومه شمسی برابر ده بتوان منفی ۳۷ است که باری بسیار کم است اما در مقیاس جرم سیاره ای باعث تولید میدان در سیارات میشود و در ستاره ها

آیا این بار مازاد و ناچیزی که شما از اون سخن می گویید فقط در جایی وجود داره که زوج الکترون-پروتون وجود داشته باشه؟ در صورت جواب مثبت، منشأ این باره ناچیز برای یه ستاره ی نوترونی که تماماً از نوترون ساخته شده و زوج الکترون-پروتون نداره چیه؟

فیزیک مطلق نوشته شده:و چنانکه در کتاب دیده میشود یک معادله جهانی ، اندازه میدان هر جرم چه سیاره و چه ستاره کاملا دقیق به جرم ان و چرخش ان ارتباط میدهد

بله اتفاقاً من هم معادله ای دارم که همین کار رو می کنه ولی این معادله از نوع انتگرالیست و تنها با حل عددی آن متوجه شدم که رابطه ام میدان مغناطیسی سیارات و خورشید و ستاره های نوترونی رو با تقریب قابل قبولی می تونه پیشگویی بکنه ولی به نظر می رسه روش و استدلال من متفاوت با مال شماست. حالا یه سوال: آیا نظریه ی شما برای یه تک الکترون رها در فضا خطایی رو در مقدار بارش محاسبه می کنه یا نه؟

فیزیک مطلق نوشته شده:و درباره ی خورشید شما براحتی میتوانید ببینید که این میدان مغناطیسی در خورشید با جرم و سرعت چرخش خورشید رابطه دارد و با بار ده بتوان بیست کولن سازکار البته مقدار بار خورشید مستقیما از جرم خورشید قابل حصول است

اگه خورشید به اندازه ی ده به توان بیست کولن بارِ خالص داشته باشه آیا می دونید به جرم فرضی ای که در دسته منه و یک کولن هم بار داره چه نیرویی وارد خواهد کرد؟!

فیزیک مطلق نوشته شده: اما چرا جهت قطب میدان مغناطیسی همیشه موافق جهت چرخش سیاره یا ستاره است

البته همیشه در جهت چرخش نیست مثلِ میدان مغناطیسی اورانوس و برای سایر سیارات هم انحرافاتی داره. درضمن میدان مغناطیسی سیارات به طور تناوبی روبه ضعیف شدن و قوی شدن میره. مثلاً میدان مغناطیسی زمین بعد از حدود 26000 سال دیگه از بین می ره و دوباره بعد از همین مدت زمان، به قوی ترین حالت خودش می رسه. این رفتار رو فیزیک مطلق چگونه توضیح میده؟!

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

نوترون در نظریه از دو کوارک بالا و پایین ساخته میشود که نظریه است اما در عمل هنگام شکافت نوترون ، یک الکترون و یک پروتون به همراه نوترینوی خنثی دیده میشود با این حال حتی اگر فرض کنیم که کوارک های نظری صادق باشند باز تفاوتی نمیکند چرا که جای بار واحد ، بار کسری وارد معادله میشود که هر بار کسری مانند یک بار بنیادی تر است لهذا معادله این است که هر بار واحد چه کسری و چه غیر کسری، تنها در فضای خالی با بار واحد مخالف خود با جرم متفاوت برابر است لذا در جایی که دو کوارک سنگین و سبک با بارهای برابر مخالف داریم و تابع توزیع چگالی الکتریکی صفر نیست در این صورت جمع این بارهای کسری دیگر صفر نیست و اختلاف بسیار کمتری از خود بارها خواهند داشت که در کتاب ، معادلات ان موجود.


خب اگر شما هم معادله ای برای میدان مغناطیسی اجرام دارید اینجا با هم قرار دهیم تا با هم قیاس شوند و مردم پارامتر های سیارات و ستارگان را در انها قرار دهند تا دیده شود چه جوابهایی میدهند البته نه برای رقابت بلکه مردم تشویق شوند اینگونه معادلات را بررسی کنند تا صحت و سقم انها بر خود انها ثابت شود.
درباره ی یک تک الکترون، شما صحبت از خطا در مقدار بار کرده اید اما در فیزیک مطلق، اختلاف در بار ناشی از خطا نیست بلکه تابعی از توزیع چگالی الکتریکی در جهان است و لذا هیچ خطایی وجود ندارد.


شما گفته اید که اگر خورشید این همه بار دارد به جرمی که در دست شماست چه اندازه نیرو وارد میشود؟
جواب این است که صفر چرا که تمام اجرام تمایل دارند با جذب الکترونهای اضافی ، بار الکتریکی خود را مطابق قانون تعادل الکتریکی صفر کند ،‌ شما به نوشته های من دقت کنید که نوشته بودم که در ازمایشگاه، ابتدا الکترونهای اضافی را خارج میکنند تا تولید دافعه کنند مگر اینکه شما ثابت کنید تعداد الکترون ها و پروتون ها در جرم دست شما برابر است اما این قضیه منتفی است چرا که تولید امواج کوانتومی معروف به metal wave نشان داده است که فلزات دارای بار الکتریکی اضافی در حال خنثی هستند.

جناب جوانشیری درباره ی جهت چرخش و جهت مبدان مغناطیسی ایرادی گرفته اید اما شما به صحبت های من گویا دقت لازم را انجام نمیدهید چرا که من ذکر کردم و هم دانشمندان از طریق ازمایش اثبات کرده اند که میدان مغناطیسی ، حاصل چرخش پوسته نیست بلکه حاصل چرخش لایه ای بنام metalic outer core است که فلزی است و جهت چرخش ان با جهت چرخش پوسته فرق دارد و در این باره تفاوتی میان فیزیک مطلق و داینمو نیست.
پوسته crust و mantle فلزی نیستند و لذا دارای میدان مغناطیسی قابل توجه نمیتوانند باشند.
درود بر شما ، امیدوارم کافی باشد و الا باید تشریح جامع تری از لایه ها و ترکیبات و چگونگی انها بدهم که باعث تطویل است.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

درباره ی اورانوس هم ، فکر میکنم احتمال قوی اشتباه کرده اید چرا که جهت میدان اورانوس معکوس نیست بلکه اختلاف ۵۹ درجه با جهت چرخش داردو درباره ی زمین ۲۳ درجه است.
اما درباره ی تغییر میدان در طول ۲۶۰۰۰ هزار که به ان اشاره کرده اید من فکر میکنم که پدیده ای دیگر را با تغییر میدان مغناطیسی اشتباه گرفته اید چرا که این پریود ، مربوط به precession of equinoxes است که انتقال محوری است و پدیده ای است که اصلا هیچ ارتباطی به میدان مغناطیسی ندارد.
اما جهت میدان مغناطیسی زمین تغییر میکند انهم بسیار بسیار کم در حدود یک درجه در میلیون سال که به فرضیه pole shift معروف است و اگر اینرا در نظر بگیریم، این قضیه مربوط به تغییر جهت حرکت لایه ی outer metalic core است چرا که در واقع حرکت این لایه یک مقدار بسیار کم به صورت دوران سه بعدی هم میتواند داشته باشد که در سیارات مختلف متفاوت است.

مطلب دیگر این است که فیزیک مطلق با داینمو موپافق است تنها در این قضیه که حرکت در outer metaliuc core است که فلزی است اما داینمو ، حرکت الکترون را در این لایه میداند فیزیک مطلق ، حرکت خود لایه را.
لهذا از همینجا هم معلوم میشود فرمول شما نمیتواند درست باشد چرا که جرم این لایه در giant ها یعنی سیارات گازی حتی به یک صدم از کل جرم میرسد حال اگر فرمول شما برای این سیارات درست بوده است پس ۱۰۰ مرتبه نسبت به واقعیت خطا دارد چرا که کامپیوتر های پیشرفته با تحلیل کامل میدان های مغناطیسی در این سیارات ، کاملا اثبات کرده اند که شکل این میدانها ، تنها از هسته ای بسیار کوچک در درون این سیارات میتواند حادث شود که فیزیک مطلق نیز با این موافق است.

نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1454

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط [email protected] »

فیزیک مطلق نوشته شده:شما گفته اید که اگر خورشید این همه بار دارد به جرمی که در دست شماست چه اندازه نیرو وارد میشود؟
جواب این است که صفر چرا که تمام اجرام تمایل دارند با جذب الکترونهای اضافی ، بار الکتریکی خود را مطابق قانون تعادل الکتریکی صفر کند ،‌ شما به نوشته های من دقت کنید که نوشته بودم که در ازمایشگاه، ابتدا الکترونهای اضافی را خارج میکنند تا تولید دافعه کنند مگر اینکه شما ثابت کنید تعداد الکترون ها و پروتون ها در جرم دست شما برابر است اما این قضیه منتفی است چرا که تولید امواج کوانتومی معروف به metal wave نشان داده است که فلزات دارای بار الکتریکی اضافی در حال خنثی هستند.

من دقیقاً متوجه نظر شما نشدم. من یه جسم خنثی در دستم نیست بلکه عمداً این جسم را در یه آزمایشگاه پیشرفته به مقدار یک کولن به صورت الکترو استاتیک داری بار کرده ام که هیچ وقت خنثی نمیشه. حالا اگه قراره خورشید هم به اندازه ی ده به توان بیست کولن بار خالص داشته باشه، قاعدتاً بایستی خورشید به جسم بارداره در دست من نیروی کولنی وارد کنه. آیا مقدار این نیرو رو محاسبه کرده اید؟
فیزیک مطلق نوشته شده:اما درباره ی تغییر میدان در طول ۲۶۰۰۰ هزار که به ان اشاره کرده اید من فکر میکنم که پدیده ای دیگر را با تغییر میدان مغناطیسی اشتباه گرفته اید چرا که این پریود ، مربوط به precession of equinoxes است که انتقال محوری است و پدیده ای است که اصلا هیچ ارتباطی به میدان مغناطیسی ندارد.
اما جهت میدان مغناطیسی زمین تغییر میکند انهم بسیار بسیار کم در حدود یک درجه در میلیون سال که به فرضیه pole shift معروف است

بله عدد 26000 سال مربوط به Axial precession هست و عدد درست 41000 سال هست که در لینک زیر تحت عنوان Geomagnetic reversal توضیح داده شده. در اصل همه ی سیارات به طوره تناوبی میدان مغناطیسی خود را از دست داده و دوباره به دست می آرن یعنی ممکنه زمین تا پنج هزار سال دیگه میدان مغناطیسی خود رو کاملاً از دست بده:


اینکه من این دو عدد رو اشتباه کردم به خاطره این بود که نظریه ی غلظت، مدت زمان معکوس شدن میدان مغناطیسی رو با یه ضریبی به یک تناوب کاملِ تقدیم محوری مربوط می کنه.
فیزیک مطلق نوشته شده:لهذا از همینجا هم معلوم میشود فرمول شما نمیتواند درست باشد چرا که جرم این لایه در giant ها یعنی سیارات گازی حتی به یک صدم از کل جرم میرسد حال اگر فرمول شما برای این سیارات درست بوده است پس ۱۰۰ مرتبه نسبت به واقعیت خطا دارد چرا که کامپیوتر های پیشرفته با تحلیل کامل میدان های مغناطیسی در این سیارات ، کاملا اثبات کرده اند که شکل این میدانها ، تنها از هسته ای بسیار کوچک در درون این سیارات میتواند حادث شود که فیزیک مطلق نیز با این موافق است.

حالا من متوجه نشدم شما چطور به اشتباه بودن فورمول بنده پی بردید! ممکنه شکل میدان ها مؤیّد این باشه که میدان از داخل سیاراته ولی نمی تونه لزوماً دلیل محکمی بر رد غلظت باشه چرا که خود این نظریه هم منشاءِ اصلی میدان رو از داخل سیاره می دونه.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

بله من هم اشتباه کردم و متوجه نشدم منظور شما‌ ، جرم بار دار است البته علت اشتباه من خطای شما بود چرا که شما نوشته بودید که جرمی در دست شما و در الکتروستاتیک اگر یک جرم بار دار را بدست بگیرید بار ان بواسطه تماس با شما صفر میشود اما مساله در حالت کلی این است که خورشید اگر چه دارای ده بتوان بیست کولن بار است اما خورشید دارای electric double layer است که مانند یک electric double layer در ازمایشگاه رفتار میکند و باعث میشود پتانسیل الکتریکی خورشید به مقدار زیادی در منظومه ی شمسی شیلد شود و همین لایه است که باعث میشود خورشید از لحاظ الکتریکی پایدار نباشد و نوسانان شدید الکتریکی داشته باشد و در کتاب بنده ، نه تنها این پدیده کاملا توضیح داده شده است بلکه در مقالات معروف جهانی معروف به erwin saxl ecxperiments و eclipse effect و jeverdan effect و صدها مقالات دیکر مربوط به ازمایشات پاندول های الکتریکی ‌، وجود اثر نیروی خورشید روی اجسام باردار قبلا تایید شده است و برای مثال شما میتوانید به مقاله ی من در academia.edu به اسم
Explanation of eclipse effrect by electro anti gravity
رجوع کنید که نشان میدهد هنگام کسوف، تغییر تعداد الکترونها در اجسام بواسطه تغییر نیروی الکتریکی خورشید روی زمین در اثر ماه، باعث تغییر نوسان پاندول میشود و اگر به ازمایشات معروف erwin saxl electric pendulums رجوع کنید میبینبید که نیروی الکتریکی خورشید روی اجسام باردار قبلا به صورت نمودار ولتاژ و شدت نیرو اندازه گیری شده از صفر تا چند میلیون ولت.
و این ازمایشات وجود نیروهای قوی دافعه خورشیدی روی اجسام با بار دار و هم نوعی دیگر نیروی الکتریکی را که نیروی خاذن هاست و در بشقاب پرنده ها استفاده میشود نشان میدهد.
اندازه ی این نیروها و نمودار انها و تطابق انها با پتانسیل خورشیدی در کتاب بنده امده است و کسی که مطالعات زیادی در خورشید شناسی داشته باشد دیگر جای سوال نخواهد داشت چرا که مثلا چنین شخصی قطعا بی اطلاع از ازمایشات parker نیست که شتاب پلاسما را از سطح خورشید تا انتهای منظومه ی شمسی اندازه گیری کرده است و نمودار شتاب را رسم کرده است که یکی از معروف تربن نمودار های فیزیک است و شتاره شناسی که از ازمایشات parker بی خبر باشد اصلا وجود ندارد و در فصلی از کتاب بنده به شکل حیرت اوری مشاهده میشود که نیروی الکتریکی خورشید که روی پلاسما دافعه است به تابعی میرسد که این تابع همان نمودار parker است و الا چه دلیلی دارد که پلاسما ، بر خلاف نیروی جاذبه ، هر چه بیشتر از خورشید فاصله میگیرد شتاب بیشتری رو به دافعه بگیرد!
این موضوعات بسیار فنی و پیشرفته هستندو معادلات ریاضی دارند و نیاز به این دارد که شخص، از مرکز خورشید اطلاع داشته باشد تا کویپر بلت و تمام لایه های خورشید که مشتمل بر ده ها لایه ی مختلف است بشناسد و تمام ازمایشات جهانی و مقالات انرا مطالعه کرده باشد و حتی زمین را دقیقا بشناسد و فرایند های الکتریکی در هر لایه از اتمسفر را بشناسد مثلا بداند که ازمایشات جهانی، افزایش نیروی دافعه روی یونها را با افزایش فاصله از سطح زمین تایید کرده است که به ان parallel force میگویند و نشان میدهد که زمین نیز یک جسم باردار است و مانند خورشید دارای شیلد الکتریکی توسط پوسته و منتل است و باید magnetospherre و allen belt و صدها مورد ریز دیگر را هم بشناسد و هم مقالات ان را بررسی کرده باشد و بداند مکانیسم الکتریکی بشقاب پرنده ها چیست و اثر brown و jeffer چه می باشد و Cme و sun coroa و sun flairs و sun spot دقیقا از لحاظ مهندسی الکتریکی چگونه انجام میشوند و صدها مورد دیگر که اینجا گنجایش ذکر نام انها را هم ندارد و وقتی بر همه ی اینها تسلط یافت، انگاه تازه مینواند شروع به بررسی کار خود بدون خطا کند.
تازه من جوری صحبت میکنم که قضایا خیلی روشن نشود تا لذت ان برای خواننده کتاب خفظ شود.
این تاپیک طولانی شد لهذا جواب سوالات دیگر در تاپیک بعد

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

درباره توضیح تغییر قطب مغناطیسی، مشکلی از لحاظ عدد وجود ندارد و من گفتم که چنین تغییری وجود دارد حالا عدد دقیق ان هر چه باشد به هر حال توضیح ان را دادم که مربوط به نوعی حرکت است که اصلاح فارسی انرا نمیدانم اما در انگلیسی میگویند azimuthal motion.
اما درباره ی اینکه گفتم فرمول شما لهذا باید اشتباه باشد بنده صحبت شما را قبول دارم و بنده نیز به نوعی خطای مشروط اشاره کردم که به شرطی صادق است که شما جرم کل سیارات را در فرمول بکار برده باشید و معادله درست جواب داده باشد که این جواب درست، نشان خطا بودن است که البته شما میگویید از جرم کل استفاده نکرده اید.
مرا ببخشید که این شروط را توضیح نمیدهم البته علت ان این است که اگر توضیح دهم تاپیک طولانی شده و خواننده بی حوصله میشود لهذا خوب است خودتان باز کردید تا مساله روشن شد.

در کل احتمالا نظریه شما نیز با فیزیک مطلق باید موافق باشد که الکترونها در سیارات ، از کجا علم دارند که قانون دست راست را رعایت کنند و همیشه یک جهت باشند حال انکه تقارن این قانون مخالف این تحدید به یک جهت است.

فیزیک مطلق

نام: mohsen lutephy

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۳


پست: 67

سپاس: 17

Re: فیزیک مطلق تحلیلگر نظریات مختلف جهانی

پست توسط فیزیک مطلق »

کسانی که فیزیک را دنبال میکنند لازم است حتما با سازوکار best-fitting اشنایی داشته باشند چرا که ازمایشات فیزیکی دارای پارامترهایی است که ان نیز دارای degree of freedom است و این درجه ی ازادی پارامتر ها ، در اثر uncertain parameters حاصل میشوند که به این uncertain parameters مانند پارامتر های تانسوری به همدیگر نیز وابسته هستند و به این جهت، برای تشخیص فرمول درست از کامپیوتر ها بر اساس best-fitting استفاده میکنند مثلا درباره ی اینکه ببینند میدان مغناطیسی یک سیاره دقیقا مربوط به کدام لایه میباشد کامپیوتر ، پارامتر لایه ها را با پارامتر چگالی بار تغییر میدهد تا ببیند در کدام حالت انچه از کامپیوتر بدست میاید با انچه از اندازه گیری بدست امده یکی است و البته در موضوعات مختلف ساز و کار پیچیده تری هم دارد اما درباره ی میدان مغناطیسی به دلیل شکل واضح میدان ، دانشمندان دقیقا توانسته اند بفهمند میدان سیارات ، از چه لایه ای شکل گرفته است و جالب است در terestial pkanets این الگوریتم نشان داده است که میدان مغناطیسی مربوط به لایه ای فلزی است و در giant planets مربوط به metalic hydrogen layer.

ارسال پست