موشک کروز و بالستیک

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
نمایه کاربر
Archimedes

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۲/۵/۱۴ - ۱۰:۴۵


پست: 1233

سپاس: 824

Re: موشک کروز و بالستیک

پست توسط Archimedes »

موشک بالستیک موشکی دور برد یا قاره پیما بحاسب میاد که موتورش بصورت چند مرحله ای می باشد و ابتدا بصورت عمودی پرتاب میشه و به بیرون جو میره و بعد با سرعت زیا و با کمک باد و ویژگی های آئرودینامیکی بدنه موشک وارد جو میشه و به هدف مورد نظر برخورد میکنه زدن این موشک با پدافند خیلی سخته و عملا غیر ممکن البته جدیدا دو نوع پدافند ساخت اسرائیل با نام آیرون دام و آمریکا به اسم پاتریوت برای منهدم کردن این نوع موشک ساخته شده و بهترین در جهان است.

موشک کروز کوتاه بردتر و هنگام پرواز قابلیت تغییر ارتفاع وجهت داره و تو ارتفاع کمتری پرواز میکنه
بیشتر از این نمیدونم
کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

نمایه کاربر
moeHebo

عضویت : شنبه ۱۳۹۲/۶/۲۳ - ۱۳:۲۷


پست: 44

سپاس: 14

Re: موشک کروز و بالستیک

پست توسط moeHebo »

موشکهای کروز تو بعضی چیزا مثل مسیر پرواز،شکل بال و موتوری که استفاده می کنن شبیه هواپیماهای بدون سرنشینن.و معمولا تا نزدیکی هدف با یک جنگنده حمل می شن...و موتوری که در اونا استفاده میشه_موتور اصلیشون_رمجت یا توربوجتِ بعضی وقتا یعنی وقتی که از زیر اب شلیک بشن هم از راکتهای کمکی برای رسوندنشون به سطح اب استفاده میشه!
موشکهای بالستیک هم همونطور که دوستان گفتن حرکت دومرحله ای دارن و مرحله ی دومش با موتور خاموش و در واقع بدون پیشرانه-مثل پرتابه-ست...نوع خاصی از اونا هستن که از زیردریایی پرتاب میشن که بهشونsubmarine missile کفته میشه...که اغلبشون از جو زمین خارج میشن و دوباره به اون برمیگردن...و اگه دقت کرده باشین سطح کنترلی-بال-توی اونا وجود نداره
تصویر
تصویر
آسمان آنقدر بزرگ است که تو هم می توانی آن را برای خودت داشته باشی!

نمایه کاربر
امیرکاوه

نام: حامد فرهنگ

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۲/۷/۷ - ۱۶:۰۵


پست: 388

سپاس: 167

جنسیت:

تماس:

Re: موشک کروز و بالستیک

پست توسط امیرکاوه »

راکت کروز :

سامانه کروز (به انگلیسی: Cruise missile)‏ نوعی هواگرد بی‌سرنشین هدایت شونده‌است که مسیر آن تا رسیدن به هدف قابل تغییر و هدایت است. در اغلب سامانه‌های کروز از نوعی موتور جت استفاده می‌شود و به همین دلیل معمولا از اصطلاح «موشک» برای آن استفاده نمی‌شود.

موشک‌های کروز می‌توانند تا ۴۵۰ کیلوگرم مواد منفجره حمل کنند.

موشک کروز دارای چهار ویژگی زیر است:
۱- موشک در طبقات پایین جو (۳۰ کیلومتر یا ۱۰۰۰۰ پا) از نیروی برای آئرودینامیکی استفاده می‌کند.
۲- در حین پرواز قادر به تغییر مسیر و ارتفاع است و می‌تواند این کار را به دفعات تکرار کند.
۳- بردی بیشتر از ۵۰ کیلومتر دارد.
۴- در یک پرواز عادی یکسره، موشک در تمام مسیر هدایت شده و حامل انواع مختلفی از سر جنگی است. با تعریف فوق موشک‌های کروز امروزه طیف گسترده‌ای از موشک‌ها نظیر استیکس روسی، کرم ابریشم چینی، اگزوست فرانسه و هارپون آمریکا) را در بر می‌گیرد.
هدایت

نکته مهم در مورد موشک کروز این است که این موشک به ساعت‌ها پرواز نیاز دارد. با این وضعیت با توجه به هدایت اینرسی اولیه این امکان وجود دارد که موشک صدها متر از مسیر منحرف شود. زیرا اگر چه با هدایت از این نوع اینرسی امکان انحراف برای موشکی که دهها دقیقه پرواز می‌کند کم است، ولی برای موشکی که ساعت‌ها باید ادامه طریق دهد مناسب نیست. برای رفع عیب باید نوعی تصحیح در مسیر انجام شود تا در عمل مکمل هدایت اصلی آن باشد. انواع روش‌هایی که در سامانه‌های هدایت کروز مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارت اند از:
سامانه انطباق متقابل پشت سر هم جغرافیایی

این سامانه بر اساس اطلاعات دقیق توپوگرافی از زمین استوار است. در این روش محوطه‌ای از سطح زمین به طول ۱۰ کیلومتر و به عرض ۲ کیلومتر به مربع‌های یکصد متری تقسیم و ارتفاع متوسط در هر کدام از آن‌را مشخص و به صورت ماتریس (۲۰۰۰ رقم مختلف و هر رقم مخصوص مربع خاصی از زمین مورد نظر) به صورت دیجیتال به حافظه رایانه وارد می‌شود. موشک وقتی به محوطه مورد نظر رسید ارقام اندازه‌گیری شده را با ارقام ارسالی از موشک در حافظه مقایسه می‌کند و با توجه به نتیجه مقایسه موقیت محل شناسایی شده و دستور بعدی را از طریق دستگاه محاسبه به سامانه کنترل خودکار صادر می‌کند. بررسی‌های بعدی در زمانی که موشک به هدف نزدیک می‌شود انجام می‌گیرد و سرانجام انتخاب مسیر می‌شود. این روش هدایت برای زمین‌هایی که از عوارض و ناهمواری‌های زیاد برخوردارند مناسب می‌باشد.
سامانه CDS

استفاده از خاصیت انعکاس امواج راداری در سطح زمین و یکسان نبودن آن در نقاط مختلف اساس این نوع هدایت را تشکیل می‌دهد. در این روش موشک علاوه بر رادار مجهز به دستگاهی است که نوع امواج راداری منعکس شده از نقاط مختلف زمین را تشخیص می‌دهد. موقعیت دقیق موشک نیز از طریق مقایسه ارقام موجود در حافظه و ارقام مشخص، تعیین می‌شود.
سامانه GPS

در این روش موشک با استفاده از سامانه موقعیت‌یاب جهانی با دریافت فرکانس‌های حاوی اطلاعات ماهواره‌ای (سه یا چهار ماهواره) موجود در مدار زمین وانجام محاسبات موقعیت دقیق مکانی را محاسبه و تعیین می‌کند.
پنهانکاری

موشک کروز برای مخفی ماندن از دید سیستم‌های راداری این خصوصیت‌ها است. ۱-سطح مقطع راداری کمی دارد که ردیابی آن را برای سیستم‌های ضدموشکی راداری مشکل می‌کند. ۲-به خاطر استفاده از موتور توربوفن، حرارت کمی تابش می‌کند و در نتیجه امکان قفل حرارتی روی آن نیز کم است. ۳- به خاطر پرواز در سطح پایین عمدتا از دید رادارها پنهان می‌ماند. ردیابی و انهدام موشک‌های کروز با کلاهک اتمی به دلیل پرواز نزدیک به زمین برای سیستم‌های ردیاب و رادار مشکل است و به این دلیل جزو سلاح‌های هسته‌ای استراتژیک محسوب می‌شوند.
تقسیم بندی

موشک‌های کروز را می‌توان از نظر اندازه، سرعت (فراصوتی یا فروصوتی)، اندازه و چگونگی پرتاب (از هوا، زمین، کشتی یا زیردریایی) تقسیم‌بندی کرد. غالبا هر موشک در انواع مختلفی طراحی شده و هر نوع متناسب با یک سکوی پرتاب خاص ساخته می‌شود. برخی اوقات انواع هوایی و زیردریایی اندکی از انواعی که از زمین یا کشتی پرتاب می‌شوند سبک‌تر می‌باشند.موشک‌های کروز بسته به شیوهٔ پرتاب به سه دسته تقسیم می‌شوند:
زمین‌پایه
هواپایه
دریاپایه

نمایه کاربر
امیرکاوه

نام: حامد فرهنگ

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۲/۷/۷ - ۱۶:۰۵


پست: 388

سپاس: 167

جنسیت:

تماس:

Re: موشک کروز و بالستیک

پست توسط امیرکاوه »

این هم راکت بالستیک :

موشک بالستیک (به انگلیسی: Ballistic missile)‏ به موشک‌هایی می‌گویند که تا ارتفاع بسیار بالایی اوج می‌گیرند(که این قسمت راه با موتور روشن انجام می‌شود) و مابقی راه را با استفاده از نیروی جاذبه زمین به سمت هدف می‌روند که مانند یک سقوط آزاد البته با هدایت صحیح است. موشک‌های بالیستیک معمولا ارتفاع بسیار بالایی می‌گیرند و برخی از موشک‌های بالستیک که برد بسیار بالایی دارند حتی از جو زمین نیز خارج می‌شوند و با استفاده از یک ماشین ورود مجدد (RV) به جو باز می‌گردند.
محتویات

تعریف

موشک بالستیک در حقیقت یک ماشین تحویل موشک- مولد، شامل سیستم رهیابی و محفظه حمل مهمات است که اساساً علیه اهداف زمینی و سطحی مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع گوناگون موشک‌های بالستیک معمولا بر حسب برد طبقه بندی می‌شوند. نوع خاصی از موشک‌های بالستیک وجود دارد که از زیردریایی‌ها شلیک می‌شود و SBLM نام دارد. در ساخت موشک‌های بالستیک، مبحث پیشرانه که مشخص کننده برد موشک است مهمترین مسئله محسوب می‌شود و پس از آن میزان توانایی حمل مهمات که قدرت تخریب آن را افزایش می‌دهد.
تاریخچه

اولین موشک بالستیک A-4 نام داشت که معمولا با نام موشک وی-۲ (انتقام ۲) شناخته می‌شود که بین سالهای ۱۹۳۰ تا ۱۹۴۰ میلادی توسط آلمان نازی و زیر نظر ورنر فون براون ساخته شد. اولین پرتاب موفقیت آمیز وی-۲ در ۳ اکتبر ۱۹۴۲ بود و برای اولین بار در تاریخ ۴ سپتامبر ۱۹۴۴ علیه انگلستان مورد استفاده قرار گرفت. تا پایان جنگ جهانی دوم حدود ۳۰۰۰ موشک وی-۲ پرتاب شده بود.
انواع

موشک‌های بالستیک را می‌توان از نظر برد و یا کاربرد آنها دسته بندی کرد، که معمولاً آنها را بر اساس برد گروه بندی می‌کنند. کشورهای مختلف از الگوهای متفاوتی برای دسته بندی موشکهای بالستیک استفاده می‌کنند.

موشک جنگی بالستیک کوتاه برد(به انگلیسی: Tactical ballistic missile)‏:با میزان برد ۱۵۰ تا ۳۰۰ کیلومتر
موشکهای بالستیک TBM (به انگلیسی: Tactical ballistic missile)‏: با میزان برد بین ۳۰۰ تا ۳٫۵۰۰ کیلومتر
موشک بالستیک کوتاه برد (SRBM) (به انگلیسی: Short-range ballistic missile)‏:با برد کمتر از ۱٫۰۰۰ کیلومتر
موشک بالستیک میانبرد (MRBM) (به انگلیسی: Medium-range ballistic missile)‏:با میزان برد بین ۱٫۰۰۰ تا ۳٫۵۰۰ کیلومتر
موشک بالستیک بلند برد (IRBM) (به انگلیسی: Intermediate-range ballistic missile)‏:با میزان برد ۳٫۵۰۰ تا ۵٫۵۰۰ کیلومتر
موشک بالستیک قاره پیما (ICBM) (به انگلیسی: Intercontinental ballistic missile)‏:با برد بیشتر از ۵٫۰۰۰ کیلومتر

به دلیل محدودیت موشکهای بالستیک در توانایی حمل بارهای سنگین عمدتاً از موشک‌های بالستیک بلند برد و میانبرد برای حمل کلاهک‌های هسته‌ای استفاده می‌شود، زیرا در غیر این صورت پرتاب کردن حجم کمی از مواد منفجره معمولی توسط موشک‌های بالستیک صرفهٔ اقتصادی ندارد.
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.

نمایه کاربر
اگوستین

عضویت : جمعه ۱۳۹۴/۳/۲۹ - ۰۲:۳۵


پست: 34

سپاس: 1

جنسیت:

Re: موشک کروز و بالستیک

پست توسط اگوستین »

اسرائیل به دلیل نقطه ضعف جمعیتی و جغرافیایی همواره به دنبال توسعه برنامه موشکی خود بوده است۰اسرائیل در سالهای اخیر توانسته‌ با پیش برد یک برنامه ی فضایی نظامی به طور همزمان هم به جمع اوری اطلاعات حیاتی کشورهای همسایه و هم با ازمودن سامانه های ماهواره بر به توسعه برنامه موشکی خود کمک کند۰برنامه فضایی و نظامی اسراییل از اغاز تا به امروز به موازات هم توسعه یافته اند و موشک ماهواره بر شاویت و موشک بالستیک جریکو با الگو برداری متقابل روند یکسانی را پشت سر گذاشته‌اند۰به اذعان تحلیلگران امریکایی تفاوت چندانی میان موشک‌های بالستیک دوربرد و پرتابگر ماهواره وجود ندارد وموشک ماهواره بر شاویت در صورت لزوم میتواند بجای ماهواره محموله ای به وزن یک تن را تا مسافتی بالغ بر ۴۵۰۰کیلومتر حمل کند یعنی چند کلاهک هسته ای ۰اسرائیل پس از پرتاب ماهواره های آزمایشی افق۱و افق۲در ۵اوریل ۱۹۹۵نخستین ماهواره جاسوسی تصویر برداری خود به نام افق۳را برای پایش تحرکات نظامی همسایگانش به فضا فرستاد اسحاق رابینز نخست وزیر وقت اسرائیل ان را دستاوردی بزرگ برای اسراییل دانست ۰از ان زمان تا کنون اسراییل ۶ ماهواره جاسوسی دیگر از خانوداده ی افق به نام های افق۴ تا افق۱۰ را با استفاده از پرتابگر شاویت در مدار قرار داد و اکنون دارای یکی از متراکم ترین شبکه های جاسوسی فضایی جهان را در اختیار دارد ۰لازم به ذکر است که ماهواره افق ۱۰ که آخرین و پیشرفته ترین ماهواره خانواده افق است در ۹ اوریل ۲۰۱۴ در مدار قرار گرفت۰
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
گردبادی را که می بینی تو در دامان دشت
روح مجنون است کانجا خاک بر سر می کند
Www.telegram.me/Emanuelkazak

ali asadzade

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۴/۴/۲۱ - ۲۳:۳۹


پست: 15



Re: موشک کروز و بالستیک

پست توسط ali asadzade »

موشک های بالستیک به موشک هایی می گویند که به کمک موتور و محفظه ی سوخت خود تا ارتفاع بسیار بالایی اوج می گیرند
و سپس ما بقی راه را با استفاده از نیروی جاذبه زمین (مانند گلایدر البته با هدایت صحیح) به سمت هدف می روند یکی از تفاوت این دو موشک در چگونگی عمل کرد در مراحل نهایی است موشک بالستیک به هنگام پرواز در جو با سیستم های کنترل پرواز ،همچون بال های منحنی برای جریان هوای آیرودینامیکی ،سکان و پره های بالا برنده مسیر خود را تصحیص می کنند که در صورت پرتاب سیستم های هشدار دهنده می توان مسیر آنهار کشف وبه مقابله بپردازند ،این در صورتی است که که موشک کروز با سقف پرواز کم و مجهز به کوچک و پرتوی مادون قرمز با به اشتباه انداختن سپر پدافند دشمن از آن عبور کرده هدف خود را نابود می کند.
با سپاس.

ارسال پست