تحلیل پیام های عصبی در مغز

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
نمایه کاربر
decoder

عضویت : چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۳ - ۱۶:۱۹


پست: 51

سپاس: 4

جنسیت:

تماس:

تحلیل پیام های عصبی در مغز

پست توسط decoder »

وقتی که شما دستتون رو به یه جسم داغ میزنین گیرنده های موجود در دستتون تحریک میشن و با ایجاد یک پتانسیل الکتریکی پیام رو از طریق نورون ها به سیستم عصبی مرکزی میرسونن. بعدش چی میشه؟؟؟ smile042 سیستم عصبی چجوری یه جریان الکتریسیته رو تحلیل و درک میکنه و چجوری اون رو به صورت حس سوزش نشون میده؟؟؟ اگر تحلیل و درک توی مغز و نخاع هست و در دست ما تنها گیرنده وجود داره پس چرا ما احساس سوزش رو توی دستمون حس میکنیم نه توی سرمون؟؟ اگر همه ی گیرنده ها از جمله گیرنده نوری گیرنده فشار گیرنده درد گیرنده شنوایی و... پتانسیل الکتریکی ایجاد میکنن و پیام عصبی رو بصورت جریان های الکتریکی که ماهیتشون یکسانه به سمت مغز میفرستن، پس چرا توی مغز به صورت متفاوت درک میشن؟؟؟ اصلا چجوری درک میشن؟
💙🖤The Night Tune🖤💙

تصویر

کارنبر

عضویت : جمعه ۱۴۰۱/۵/۲۸ - ۱۲:۱۸


پست: 319

سپاس: 6

Re: تحلیل پیام های عصبی در مغز

پست توسط کارنبر »

پرسش های شما همگی بنیادین هستند؛ این پرسش ها اکنون هم در خط مقدم علم قرار دارند و هم جزو بزرگترین چالش های فلسفه ی امروزند. از این رو از هیچ کسی انتظار ارائه ی پاسخی شسته رفته مثل بسیاری از پرسش ها را نداشته باشید.

مسئله ی آگاهی و درک (آخرین پرسش شما) به عنوان "مسئله ی دشوار آگاهی" شناخته می شود، چراکه در ظاهر پیوند دادن آگاهی و فیزیکالیسم (به عنوان فلسفه ی غالب در فضای علمی که بطور ساده یعنی همه ی پدیده ها را می توان با مفاهیم و قوانین فیزیک توضیح داد)، بسیار دشوار است.

این موضوع از اینجا سرچشمه می گیرد که علم مبتنی بر عینیت و جهان بیرون از ذهن است، اما آگاهی ذهنی و درونیست. این یعنی دانشمندی که مغز کسی را مشاهده و بررسی می کند در درجه ی اول با چشم و میکروسکوپ تنها می تواند اندام و سلول های مغز را ببیند و نهایتاً با کمک دستگاه های الکترومغناطیسی می تواند نمودارهایی را روی نمایشگر مشاهده کند که آن دستگاه با تبدیل امواج و جریان های مغزی به داده هایی قابل مشاهده روی نمایشگر به تصویر می کشد.

با این اوصاف دانشمند نهایتاً و تنها می تواند به طور غیرمستقیم شاهد جریانات درون مغز آن فرد باشد، اما نمی تواند آگاهی او را مشاهده کند، مثلاً نمی تواند تصویری که او در ذهن خود تصور کرده است را ببیند؛ از این رو ذهن همچون جعبه سیاهی است که محتویات آن تنها با گفتار و رفتار فرد آشکارسازی می شود.

البته ناگفته نماند که در این زمینه پژوهش های خطرناکی آغاز شده (مثل کارهای میچو کاکو) که با گردآوری مجموعه ای از داده های مغزی افراد و تصاویر مربوطه، سعی دارند بفهمند هر نوع موجی نماینده ی چه تصویری است و اینگونه با ثبت امواج مغزی شما می توانند روی نمایشگر تصاویر مبهمی از آنچه در ذهن شماست را ببینند. قابل تصور است که پیشرفت چنین فناوری ای چقدر می تواند خطرناک باشد، اما حتی در آن صورت نیز دانشمند تنها به طور غیرمستقیم آگاهی را آشکارسازی کرده، اما این مسئله که خود آگاهی چیست را پاسخ نداده است.
Mornië utúlië
Mornië alantië

ارسال پست