به سه دلیل ماده تاریک وجود ندارد

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
nerset

نام: حسین اختر محققی

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۷/۲/۱۷ - ۲۱:۵۸


پست: 74

سپاس: 24

جنسیت:

تماس:

به سه دلیل ماده تاریک وجود ندارد

پست توسط nerset »

از طريق لينک زير مي توانيد کليپ مستند علمي تقريبا کاملي درباره ماده تاريک را مشاهده نماييد:

https://www.aparat.com/v/ztMuV/%D9%85%D ... B%8C%DA%A9

ولي به نظر من دلايل بسيار محکمي که وجود ماده تاريک را رد مي کنند عبارت است از:

1- چرا در هيچ کدام از مراکز تحقيقات ذرات بنيادي که کم جرم ترين و سريع ترين ذرات بنيادي هم کشف مي شوند ولي ماده تاريک با وجود اينکه گفته مي شود تقريبا 27 درصد جرم جهان را تشکيل مي دهد و مقدارش چندین برابر ماده معمولی است و مسئول گرانش اصلي کهکشان ها هستند ، هيچگونه اثري بر هيچ يک از دستگاه هاي حسگر فوق العاده حساس ندارند در حالي که در کيهان اثرات گرانشي فوق العاده قدرتمندي از خود نشان مي دهند؟

2- دليل اصلي مطرح شدن وجود ماده تاريک در ابتدا اين بود که سرعت حرکت مداري بسياري از ستارگان موجود در کهکشان بيش از حدي بود که گرانش ماده قابل رويت معمولي موجود در کهکشان بتواند آنها را در مدار خود حفظ کند.
و حالا اين سئوال مطرح مي شود که چرا هرگاه چيز گردي مي بينيم مي خواهيم بگوييم که آن گردو است؟
و چرا هر لحظه که گرانش را در جايي مي بينيم مي خواهيم بگوييم که حتما ماده اي مسئول ايجاد اين گرانش است؟
و شاید هیچ ماده ای برای ایجاد این گرانش اضافی وجود نداشته باشد و یا شاید حتی مسئول این نیروی نگهدارنده نیروی گرانش نباشد و یک نیروی ناشناخته دیگر باشد.

اين دقيقا مانند اين است که گذشتگان وجود هرگونه گرما و نوري را به آتش ربط مي دادند در حالي امروزه مي دانيم که منابع توليد نور و گرما بسيار متنوع هستند و براي توليد آنها حتما نيازي به آتش حاصله از فرآیندهای شیمیایی و سوختن نيست مانند نیروی الکتریکی و نیروی هسته ای و ... که بدون ایجاد هیچ گونه آتش و دودی می توانند گرما و نور را ایجاد کنند.

3- ماده تاريک بايد در کدام قسمت کهکشان وجود داشته باشد تا بتواند ستارگان با سرعت بالاي موجود در لبه کهکشاني را در مدار خود حفظ کند؟ چون اگر در مرکز کهکشان باشد سرعت حرکت تعداد بسيار زيادي از ستارگان اطراف مرکز کهکشان بايد بسيار زياد باشد و اگر در ميانه يا لبه باشد پس مرکز با وجود گرانش لبه های کهکشان و حجم چند برابري ماده تاريک از هم مي پاشد و همچنين باید پرسید که در اين صورت چه نيرويي مسئول نگه داشتن ماده تاريک در مدار خود است و مانع از پرتاب شده آن به خارج از کهکشان مي شود و اگر به طور يکسان در کهکشان توزيع شده باشد پس سرعت ستارگان بخش مياني و مدارهاي لبه کهکشان بايد کمتر از سرعت ستارگان مرکز کهکشان باشد و در حالتي خواهيد ديد که با هر فرضی يک تناقض اساسي بوجود خواهد آمد.

البته دلايل بسيار زيادي در رابطه با عدم وجود ماده تاريک وجود دارد ولي مهمترين سئوال که سئوالي هميشگي است اين است که چرا به راحتي مطلبي را فقط به واسطه اينکه عده زيادي آن را تاييد مي کنند را قبول مي کنيم؟

آيا بهتر نيست به جاي اينکه سخن گرا و مدرک گرا باشيم به واقعيت ها و منطق توجه کنيم و حقيقت گرا باشيم؟

به هر حال به نظر من ماده تاريک به هيچ وجه وجود ندارد و امیدوارم که نظريات ديگري براي توجيه ساختار کهکشان ها و نیروی نگهدارنده ستارگان در مدارهای خارجی کهکشان ها بيان شود.

به هر حال منتظر شنیدن نظرات و درک و تحلیل شخصی تان برای توضیح چگونگی این مشاهدات نجومی و ماهیت و منبع گرانش اضافی کهکشان ها به صورت ساده و روان هستم.

البته لينک دانلود مقاله زير يکي از نظرياتي است که علاوه بر توضيح دليل رفتار کهکشان ها مي تواند بسياري از پديده هاي نجومي ديگر را هم توضيح دهد و با هيچ کدام از اصول فيزيک تداخلي ندارد و باز هم تاکيد مي کنم که حتي ممکن است که اين نظريه هم صحيح نباشد و اين اصلا مهم نيست چون من به تنها چيزي که تعصب دارم حقيقت است:
http://s8.picofile.com/file/8325197276/ ... y.pdf.html

البته اين مقاله را براي سايت و وبلاگ زير هم ارسال کرده ام:
http://www.parssky.com/view/FA/72182.aspx
http://geranesh.blogsky.com

23568

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۷/۱/۲۶ - ۰۶:۳۳


پست: 2



Re: به سه دلیل ماده تاریک وجود ندارد

پست توسط 23568 »

این حتی از چیز قبلی که خوندم هم مسخره تره

lmnop

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۷/۵/۱۴ - ۱۵:۵۱


پست: 2



Re: به سه دلیل ماده تاریک وجود ندارد

پست توسط lmnop »

احسنت موافقم
از نظر منم همینطوره

Amirchamran

نام: امیر چمران

عضویت : جمعه ۱۳۹۷/۶/۱۶ - ۲۳:۱۹


پست: 1



Re: به سه دلیل ماده تاریک وجود ندارد

پست توسط Amirchamran »

سلام. در این مورد ب نظریه جدید اریک ورلینده هم میشه مراجعه کرد بنظرم.
با تشکر از تمام دوستان

ارسال پست