-
-
-
سپـاس : 6 times
-
ارسـال : 6
- نام نویسی: 96/2/22

از سوی paradoxy در شنبه 6 خرداد 1396 - 17:04
کتابای این مدلی رو میچیو کاکو مینویسه. فیزیک غیر ممکن ها، شاید به حد کافیربتونه تو این تصمیم گیری بهت کمک کنه. البته اگه به خودم بود بیشتر توصیه میکردم عبارت هایی مثل تلپورت، سفر در زمان، سیاه چاله ها و ... رو تو نت سرچ بزنی ببینی چقده باحالن!
Consider All Possibilities, Or Forget To Find Reality
-

-
-
سپـاس : 690 times
-
ارسـال : 1414
- نام: داود حاجي تقي تهراني
- نام نویسی: 93/10/22

-
-
-
-

از سوی ADMIN در دوشنبه 8 خرداد 1396 - 10:28
من این دو کتاب رو پیشنهاد میکنم. تقریبا همان چیزی هست که شما به دنبالش هستید. اولی، مروری بر زندگی تعدادی از فیزیکدانان بزرگ است، که خواننده را به شکل جذابی با تحولات علم فیزیک طی سدهی اخیر آشنا میکند. دومی، نگاهی به فلسفهی علم فیزیک است با مروری بر شاخههای مختلف فیزیک کلاسیک و مدرن.

- x1.jpg (66.51 KIB) بازدید 995 بار

- x2.jpg (81.1 KIB) بازدید 995 بار
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-

مدير کل

-
-
سپـاس : 1049 times
-
ارسـال : 2282
- نام نویسی: 84/2/24

-
از سوی Reza.R در دوشنبه 8 خرداد 1396 - 11:08
خیلی خیلی ممنون من دنبال همین بودم 
-
-
-
-

از سوی The Morrígan در دوشنبه 8 خرداد 1396 - 11:54
سلام رضا جان؛
خب این خیلی خوبه که به ریاضی علاقه داری، چون فیزیک بدون ریاضیات، فیزیک نیست؛ فلسفه است. اگه یه دانش آموز دبیرستانی از من این سوال روُ بپرسه، حتماً از اهمیت بسیار زیاد ریاضیات در فیزیک براش میگم. ولی چون خودت میگی به ریاضی علاقه مندی، و من فرض روُ بر این میذارم که درباره ی خودت اشتباه نمی کنی، حرفی درباره ی ریاضیات نمی زنم.
با توجه به هدفت (یک تصویر کلی از فیزیک به دست بیاری، و به کمک اون تصویر بتونی نتیجه بگیری آیا به این شاخه از علم علاقه مند هستی یا نه.)، توجهتوُ به دو تا نکته ی مهم جلب می کنم:
1. فیزیک دبیرستان، از فراساده هم ساده تره؛ نمیشه علاقه ی کسی به درس فیزیک دبیرستان رو به دانش فیزیک تعمیم داد و نتیجه گرفت طرف به دانش فیزیک علاقه منده و می تونه تو دانشگاه فیزیک بخونه.
2. بیشتر کتاب های عامه پسندی که برای افراد عادی نوشته شده، معیار خوبی برای سنجش علاقه و استعداد افراد به فیزیک نیست. علاقه مندی به نتایج و دست آوردها و بحث های فلسفی منتج از یک رشته ی علمی با علاقه مندی به خود اون رشته از علم فرق داره (اولی در واقع لازمه ی دومیه، ولی فقط شرط لازمه؛ شرط کافی نیست.). من خیلی ها روُ می شناسم که به موضوعاتی که تو گرانش و کیهان شناسی و مکانیک کوانتومی و غیره مطرح میشه علاقه نشون میدن و از من می خوان براشون مسائلی روُ بدون استفاده از ریاضیات توضیح بدم؛ آیا این معنیش اینه که این افراد می تونن تو دانشگاه فیزیک بخونن؟ خیر.
-

-
-
سپـاس : 180 times
-
ارسـال : 177
- نام نویسی: 94/11/13

از سوی Reza.R در دوشنبه 8 خرداد 1396 - 17:54
خیلی ممنون بابت توضیحات . پس از حرف شما این جمع بندی میشد که کتاب فیزیک دبیرستان و کتاب های عامه پسند ملاک انتخاب نیست. میشه خودتونم چند تا کتاب معرفی کنید . من در حقیقت دنبال کتابی هستم مثل feynman lectures on physics که به زبان فارسی باشه.اگر این کتاب رو دیده باشید یک کتاب همه چیز تموم هست و واقعا یک نمای کلی از این علم به نمایش میذاره ولی متاسفانه انگلیسیه. شما مثل این کتاب به زبان فارسی چیزی سراغ ندارید؟  اینم اون کتابی که میگم:  توضیحات : https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8 ... 9%85%D9%86
-
-
-
-

از سوی New Astronomer در دوشنبه 8 خرداد 1396 - 19:56
Mononoke Hime نوشته است:فیزیک دبیرستان، از فراساده هم ساده تره؛ نمیشه علاقه ی کسی به درس فیزیک دبیرستان رو به دانش فیزیک تعمیم داد و نتیجه گرفت طرف به دانش فیزیک علاقه منده و می تونه تو دانشگاه فیزیک بخونه.
با این موافق نیستم. به نظر من، اتفاقاً بذر علاقه به فیزیک  دقیقاً از همین مقطع توی دل آدم کاشته میشه.
-

-
-
سپـاس : 38 times
-
ارسـال : 140
- شهر: اصفهان
- نام نویسی: 88/11/2

از سوی The Morrígan در دوشنبه 8 خرداد 1396 - 22:57
Reza.R نوشته است:خیلی ممنون بابت توضیحات . پس از حرف شما این جمع بندی میشد که کتاب فیزیک دبیرستان و کتاب های عامه پسند ملاک انتخاب نیست. میشه خودتونم چند تا کتاب معرفی کنید . من در حقیقت دنبال کتابی هستم مثل feynman lectures on physics که به زبان فارسی باشه.اگر این کتاب رو دیده باشید یک کتاب همه چیز تموم هست و واقعا یک نمای کلی از این علم به نمایش میذاره ولی متاسفانه انگلیسیه. شما مثل این کتاب به زبان فارسی چیزی سراغ ندارید؟ 
نه، متأسفانه (می تونی به جای یک کتاب، از چند کتاب استفاده کنی. یه کتاب که همه ی نیازهات روُ برطرف کنه شاید پیدا کردنش خیلی سخت باشه. من که شخصاً همچین کتابی سراغ ندارم.). New Astronomer نوشته است:Mononoke Hime نوشته است:فیزیک دبیرستان، از فراساده هم ساده تره؛ نمیشه علاقه ی کسی به درس فیزیک دبیرستان رو به دانش فیزیک تعمیم داد و نتیجه گرفت طرف به دانش فیزیک علاقه منده و می تونه تو دانشگاه فیزیک بخونه.
با این موافق نیستم. به نظر من، اتفاقاً بذر علاقه به فیزیک  دقیقاً از همین مقطع توی دل آدم کاشته میشه.
طبیعتاً علاقه به فیزیک دبیرستان لازمه ی علاقه به رشته ی فیزیکه، ولی کافی نیست.
-

-
-
سپـاس : 180 times
-
ارسـال : 177
- نام نویسی: 94/11/13

از سوی hasan1359 در شنبه 13 خرداد 1396 - 10:42
Mononoke Hime نوشته است: 1. فیزیک دبیرستان، از فراساده هم ساده تره؛ نمیشه علاقه ی کسی به درس فیزیک دبیرستان رو به دانش فیزیک تعمیم داد و نتیجه گرفت طرف به دانش فیزیک علاقه منده و می تونه تو دانشگاه فیزیک بخونه.
2. بیشتر کتاب های عامه پسندی که برای افراد عادی نوشته شده، معیار خوبی برای سنجش علاقه و استعداد افراد به فیزیک نیست. علاقه مندی به نتایج و دست آوردها و بحث های فلسفی منتج از یک رشته ی علمی با علاقه مندی به خود اون رشته از علم فرق داره (اولی در واقع لازمه ی دومیه، ولی فقط شرط لازمه؛ شرط کافی نیست.). من خیلی ها روُ می شناسم که به موضوعاتی که تو گرانش و کیهان شناسی و مکانیک کوانتومی و غیره مطرح میشه علاقه نشون میدن و از من می خوان براشون مسائلی روُ بدون استفاده از ریاضیات توضیح بدم؛ آیا این معنیش اینه که این افراد می تونن تو دانشگاه فیزیک بخونن؟ خیر.
با این دو مورد موافقم. من فیزیک دبیرستان رو خوب میفهمم و بالای نود درصد مسائلشو میتونم حل کنم ولی مثلا وقتی به کتاب الکترومغناطیس میلفورد نگاه میکنم سرگیجه میگیرم و کلا از فیزیک زده میشم. به نظر من هم، فیزیک دبیرستان و حتی فیزیک هالیدی ملاک های خوبی برای اینکه بفهمیم به فیزیک علاقه داریم یا نه نیست.
-
-
-
سپـاس : 12 times
-
ارسـال : 28
- نام نویسی: 93/11/22

بازگشت به پرسش و پاسخ های فیزیکی
کاربرانی که در این تالار هستند: بدون کاربران عضو شده و 5 مهمان
|