قدیمی های هوپا
-
نام: علیرضا
سپاس: 115
منم جزو قدیمیای هوپا حساب می شم 

مدعی خواست که آید به تماشاگه راز
دست رد آمد و بر سینه ی نامحرم زد
دست رد آمد و بر سینه ی نامحرم زد
Re: قدیمی های هوپا
slice_of_god نوشته شده:اینجا نه کاملا میمیره
و نه زنده میشه
واقعا کنجکاوم ببینم اون ادمایی که این همه باهاشون صحبت میکردم اینجا
به کجاها رسیدن، چی شدن اصلا)
امیدوارم هرجا هستن حالشون خوب باشه
سلام رفیق
از احوال خودم فقط همینو بگم که ارشدمو گرفتم و تازه فهمیدم زندگی یعنی چی. یه منطقه خوب و دنج پیدا کردم و قراره با یمشت وام برم اونجا یه خونه باغ بخرم و واسه خودم زندگی کنم و کارایی که دوست دارمو بکنم (که بورسم جزوشه)، دور از این جامعه ی رو به قهقرا. مهاجرت کردنم دیگه سخت شده و اصلاً به ننگش نمیارزه. این جامعه در حال زواله و حتی اگه حکو_متم بتونه تا یکی دو دهه دیگه دووم بیاره، فرهنگ جامعه دووم نمیاره و میاد اون روزی که این دزدی و فسادِ همه گیر(که تپه ی خالی باقی نذاشته) کارو به جایی برسونه که برادر خون برادرو بمکه .
نقد بازار جهان بنگر و آزار جهان
گر شما را نه بس
این سود و زیان ما را بس!
گر شما را نه بس
این سود و زیان ما را بس!
ali.rs.1374 نوشته شده:منم جزو قدیمیای هوپا حساب می شم
ببین قدیمی بودن بچه بازی نیست شما باید PPL - CPL داشته باشی همینطور اینکه یه ارشد فیزیک با بالاترین معدل تاریخ
از پنج دانشگاه برتر جهان و البته و البته بسیار مهم و حیاتی اینی که میخوام بگم که درجه استاد تمامی هم باید در گرایش
ادبیات ساحل عاج داشته باشی که اون موقع تازه شاید شاید اگر خدا بخواد ائمه واسطه بشن و با اعمال نفوذ و مذاکره بنده
با مشاور ارشد ترامپ تازه اون موقع شاید نگاهایی بهت بشه.
من در خدمت شما هستم

- slice_of_god
سپاس: 654
4you نوشته شده:slice_of_god نوشته شده:اینجا نه کاملا میمیره
و نه زنده میشه
سلام رفیق
از احوال خودم فقط همینو بگم که ارشدمو گرفتم و تازه فهمیدم زندگی یعنی چی. یه منطقه خوب و دنج پیدا کردم و قراره با یمشت وام برم اونجا یه خونه باغ بخرم و واسه خودم زندگی کنم و کارایی که دوست دارمو بکنم (که بورسم جزوشه)، دور از این جامعه ی رو به قهقرا. مهاجرت کردنم دیگه سخت شده و اصلاً به ننگش نمیارزه. این جامعه در حال زواله و حتی اگه حکو_متم بتونه تا یکی دو دهه دیگه دووم بیاره، فرهنگ جامعه دووم نمیاره و میاد اون روزی که این دزدی و فسادِ همه گیر(که تپه ی خالی باقی نذاشته) کارو به جایی برسونه که برادر خون برادرو بمکه .
سلام
هم خوشحالم هم غمگین از این بابت رفیق
غمگین از اینکه این نشانهی پیری است
شادم از اینکه بورسو هنوز دنبال میکنی
راستش الان یک مشت چیز درمورد جامعهام و گاردی که مقابلش گرفتم نوشتم؛که وسطاش دیدم دارم عصبی میشم و پاکش کردم

رفتی اون منطقهی بکر حتما فارکس رو دنبال کن که همانا من تا خرخره درگیرشم
کسی که سکوت می کند
بازی را مسخره کرده
ما که حرف می زنیم
باخته ایم .
بازی را مسخره کرده
ما که حرف می زنیم
باخته ایم .
slice_of_god نوشته شده:سلام
هم خوشحالم هم غمگین از این بابت رفیق
غمگین از اینکه این نشانهی پیری است
شادم از اینکه بورسو هنوز دنبال میکنی
راستش الان یک مشت چیز درمورد جامعهام و گاردی که مقابلش گرفتم نوشتم؛که وسطاش دیدم دارم عصبی میشم و پاکش کردم نمیدونم من بزرگ شدم که دیگه حوصله نوشتن و بحث ندارم یا اینکه اگر با این شرایط توی همون سن و سال بودم باز نمینوشتم. بنبست ناامیدکنندهای است که هیچ راهحلی جز نجات دادن فردیتمان ندارم، میخواد فرار باشه، شایدخودکشی، یا شایدم رفتن به یه جای دنج با یه مشت وام
رفتی اون منطقهی بکر حتما فارکس رو دنبال کن که همانا من تا خرخره درگیرشم
سلام
آره یه راست از جوونی به پیری رسیدم! چندتا از دوستامم همینو میگفتن بهم و هزارتا دلیل میاوردن که بابا بیخیال شو و این برنامه تو بزار برا بعد چهل پنجاه سالگیت ولی وقتی بردم اونجا رو نشونشون دادم گفتن هرچی تاحالا گفتیمو فراموش کن!

اما این صاحب ملکه چون فهمید من چشمم اینجا رو گرفته یه قیمت بالایی داد و کوتاهم نیومد، منم پولو زدم توی دلار تا یکم باهاش کار کنم و الان پول ملک جوره با این قیمت دلار، منتهی یکمم باید خرج ساختمونش بکنم و هنوز دلارا رو چنج نکردم تا یکم دیگه دستمو بگیره. از طرفه دیگه باید توی همین اسفند بخرمش، چون از الان دیگه کارای مربوط به باغ داریش داره شرو میشه و طرفم اگه خرجای این مرحله رو بکنه دیگه نمیاد باغشو بفروشه یا اینکه قیمتشو بیشتر میکنه.
من فک نمیکنم مجمع تشخیص این لایحه رو به این راحتیا تصویب کنه و سه ماه دیگه ام که بهشون وقت دادن، بنابراین احتمال میدم دلار از اینم بیشتر بکشه بالا ولی مجبورم توی همین اسفند بفروشمشون. دستت تو کاره تونستی یه آماری بده که توی پیک چنجشون کنم.
راستش من هنوز جرات نکردم برم سمت فارکس! فعلنم توی بورس نیستم و یه کار اینترنتی دارم میکنم. به محض اینکه مستقر بشم و یه قراری بگیرم کم کم برمیگردم تو بورس و اگه بتونم سمت فارکسم میام به فضل الهی!
اوضاع مملکت و جامعه مون خیلی بیریخت داره میشه، به قول تو حرف زدن ازش فقط اعصاب آدمو خورد میکنه. من که یه بالا پایین کردم دیدم از بین خودکشی و فرار و ... زندگی توی یه باغ ویلا برام بهتره! تا ببینیم چی پیش میاد
نقد بازار جهان بنگر و آزار جهان
گر شما را نه بس
این سود و زیان ما را بس!
گر شما را نه بس
این سود و زیان ما را بس!
یادش گرامی
aligohar با سرهم کردن مغلطه ها به چه جواب هایی می رسید..
چه چالش هایی داشتیم با کاربر metazehn و هرمز پگاه عزیز
چقدر توهین می کردن ایشون
امیدوارم همچنان سالم باشند
این سایت به ما آموخت به هیچ تفکری تعصب نداشته باشیم جز دانش..
یکی از بهترین قسمت های این سایت پرسش و پاسخ های دانشیک هست به کاربران جدید توصیه می کنم سری بزنند.. البته الان خاک خوردند...
درود بر همه شما
چقدر توهین می کردن ایشون

یکی از بهترین قسمت های این سایت پرسش و پاسخ های دانشیک هست به کاربران جدید توصیه می کنم سری بزنند.. البته الان خاک خوردند...
درود بر همه شما
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود
لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند...
علیجوهر هنوز زنده ست و داره تو تالار فلسفه نفس میکشهفروهر نوشته شده:یادش گرامی
چقدر توهین می کردن ایشونامیدوارم همچنان سالم باشند
درود بر همه شما

حسرت نبرم به خواب آن مرداب
کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان
دریا همه عمر خوابش آشفته است.
کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان
دریا همه عمر خوابش آشفته است.
هرمز رو همیشه حس می کردم تنفرهاش و عصبانیت هاش از یه سری مسائلی مثل دین رو با علم مخلوط میکرد و به خورد بقیه میداد ولی در کل خیلی با سواد بود. اگه بازم اینجا بود بهش میگفتم فقط هوی متال گوش کنه چون عصبانیت رو کم میکنهفروهر نوشته شده:یادش گرامی
درود بر همه شما
Sad but true
من بعد از حدود 5 سال خیلی اتفاقی اومدم اینجا بعد یهو یادم اومد که إ من اینجا اکانت داشتم قبلنا
تازه اونم 5 سال پیش
واقعا چقدر زمان زود میگذره
و احوالات آدما چقدر در حال تغییر و تحوله
و چقدر حافظه من خرابه
وقتی این بیت شعری رو که این زیر نوشتم خوندم حس میکردم اولین باره دارم میخونمش

و حتی عکس پروفایلمو هم حس میکنم بار اولیه که می بینم

تازه اونم 5 سال پیش
واقعا چقدر زمان زود میگذره
و احوالات آدما چقدر در حال تغییر و تحوله

و چقدر حافظه من خرابه
وقتی این بیت شعری رو که این زیر نوشتم خوندم حس میکردم اولین باره دارم میخونمش

و حتی عکس پروفایلمو هم حس میکنم بار اولیه که می بینم

زین خلق پر شکایت گریان شدم ملول
آن های هوی و نعره ی مستانم آرزوست
آن های هوی و نعره ی مستانم آرزوست
Vahed75 نوشته شده:علیجوهر هنوز زنده ست و داره تو تالار فلسفه نفس میکشهفروهر نوشته شده:یادش گرامی
درود بر همه شما

خوبه این قدرت و میزان امید به زندگیشو نشون میده
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود
هرمزپگاه
هیچ وقت جرات نکردم ازش نقل و قولی کنم
یه مهندس الکترونیک که چیزایی که صد سال قبل درست شدن رو دوباره میسازه و ارزون و به سختی میفروشه و معمولا بعد از پنجم هر ماه به مشکل مالی میخوره...

و نه زنده میشه
یه مهندس الکترونیک که چیزایی که صد سال قبل درست شدن رو دوباره میسازه و ارزون و به سختی میفروشه و معمولا بعد از پنجم هر ماه به مشکل مالی میخوره...

ضعيفالاراده كسي است كه با هر شكستي بينش او نيز عوض شود. (ادگار آلنپو)
میترا از ایزدان باستانی ایرانیان پیش از روزگار زرتشت است، که معنی عهد و پیمان و محبت و خورشید نیز میدهد. نماد او خورشید میباشد،انتخاب نام کاربری بنده هم به همین سبب است،با عرض معذرت؛ خواهشمند است عده ای از دوستان پیغام های بیهوده نگذارند
درباره خدایان باستانی بیشتر بخوانید
metra70 نوشته شده:هرمزپگاههیچ وقت جرات نکردم ازش نقل و قولی کنم
و نه زنده میشه
بهبه! چهطوری دادا؟

aalireza نوشته شده:metra70 نوشته شده:هرمزپگاههیچ وقت جرات نکردم ازش نقل و قولی کنم
و نه زنده میشه
بهبه! چهطوری دادا؟... رکوردِ پستندادنت طلاییه ولی انصافاً!
سلام عشق من

درگیری شدید...اما آخرین کارم تاپیک آموزش زبان C بود تو هوپا اونقدرم دیگه رکورد نزدم،
viewtopic.php?f=41&t=32357
اینجا شده عین انبساط کیهان هر چی زمان جلو تر میره فاصله پست دادن بچه ها بیشتر و بیشتر میشه؛ اما در کل خبرهای خوبی در راهه...

ضعيفالاراده كسي است كه با هر شكستي بينش او نيز عوض شود. (ادگار آلنپو)
میترا از ایزدان باستانی ایرانیان پیش از روزگار زرتشت است، که معنی عهد و پیمان و محبت و خورشید نیز میدهد. نماد او خورشید میباشد،انتخاب نام کاربری بنده هم به همین سبب است،با عرض معذرت؛ خواهشمند است عده ای از دوستان پیغام های بیهوده نگذارند
درباره خدایان باستانی بیشتر بخوانید
metra70 نوشته شده:aalireza نوشته شده:metra70 نوشته شده:هرمزپگاههیچ وقت جرات نکردم ازش نقل و قولی کنم
و نه زنده میشه
بهبه! چهطوری دادا؟... رکوردِ پستندادنت طلاییه ولی انصافاً!
سلام عشق من![]()
درگیری شدید...اما آخرین کارم تاپیک آموزش زبان C بود تو هوپا اونقدرم دیگه رکورد نزدم،
viewtopic.php?f=41&t=32357
اینجا شده عین انبساط کیهان هر چی زمان جلو تر میره فاصله پست دادن بچه ها بیشتر و بیشتر میشه؛ اما در کل خبرهای خوبی در راهه...
ما چاکریم حاجی!

چهخبرایی؟ تو لینکداین چندسالِ پیش گفته بودی داری میری خدمت سایهیِ اسلام رو منبسط کنی یا یههمچی چیزی؟

ولی نا امید شدم دیگه. فکر کردم رکوردت طولانیتر بود!... ولی در هر حال سوژههایِ خوبی رو از دست دادی. نزدیکترین افراد به MRT یا محسن، از نظرِ استخراجِ نظریهفارسیها از خودشون اینجا ظاهر شده بودن یکی دو سال پیش...