دندانی که درون بینی رشد کرده است!

رشد عجیب دندانی در قسمتی نامتعارف
رشد عجیب دندانی در قسمتی نامتعارف
مجله علمی ایلیاد - مردی که به مدت ۲ سال از گرفتگی بینی و نشانه‌های شبیه به سرماخوردگی رنج می‌برد، متوجه شد که دلیل مشکل او چیزی بسیار نادر است؛ یک دندان اضافه در حفره‌ی بینی. این داستان عجیب از اینجا شروع می‌شود که مردی ۵۹ ساله با شکایت از گرفتگی سوراخ چپ بینی، ترشح‌هایی عجیب و کاهش حس بویایی به بیمارستان دانشگاه آرهاوس در دانمارک رفت. پزشکان پس از معاینه و عکس‌برداری متوجه شدند که یک جسم سفید شبیه به دندان در داخل حفره‌ی بینی او قراردارد و با جراحی، آن‌را خارج کردند. او بعد از ۱۰ روز مصرف آنتی‌بیوتیک و گندزدایی بینی با آب‌مقطر، به بازپروری کامل رسید و هیچ مشکل دیگری را گزارش نکرد.

حالا چه چیزی باعث رخ دادن این اتفاق بسیار عجیب شده است؟ پزشکان می‌گویند یکی از سرنخ‌ها می‌تواند این باشد که این فرد در جوانی دچار یک آسیب در ناحیه صورت شده بوده که شکستن بینی و استخوان فک او را در پی داشته است. او می‌گوید شکستگی بینی‌ام به اندازه‌ای شدید بود که به تنظیم مجدد موقعیت آن نیاز پیدا کردم. باوجود اینکه در آن زمان به‌نظر نمی‌آمده است که دندان‌های او هم دچار مشکلی شده باشند، ولی احتمال دارد که یکی از دندان‌های جابه‌جا شده‌ی او راهش را به داخل حفره‌ی بینی پیدا کرده باشد.

همچنین پزشکان به این مورد اشاره کردند که احتمال این وجود دارد که برخلاف مشاهده‌ی این نشانه‌ها در دو سال اخیر، این دندان در تمام طول عمر بزرگسالی این فرد در حفره‌ی بینی‌اش قرار داشته بوده است. در گذشته در سال ۲۰۱۴ هم یک مورد دیگر از چنین وضعیتی در یک جوان ۲۲ ساله در عربستان سعودی، مشاهده شد که پس از تجربه‌های مکرر خونریزی از بینی، متوجه شدند که او یک دندان را در حفره‌ی بینی خود دارد. در این مورد، مشخص شد که این فرد دچار «مزیودِنس»، یک اختلال دندانی به نسبت شایع بود که باعث می‌شود یک دندان اضافی در بین دو دندان پیش مرکزی رشد کند. حالا به دلیل نامعلومی، این دندان اضافی از جای خود خارج شده بوده و در داخل حفره‌ی بینی این فرد، جای خوش کرده بوده است.
 
نوشته: تام هِیل
مترجم :‌ رضا سیار – مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟