دانشمندان مکیدن پستانک را به پدرها و مادرها توصیه می‌کنند!

روشی چندش‌آور که ممکن است از بروز آلرژی‌های نوزادان جلوگیری کند!
روشی چندش‌آور که ممکن است از بروز آلرژی‌های نوزادان جلوگیری کند!
مجله علمی ایلیاد - ممکن است حتی فکر مکیدن پستانک توسط شما و بلافاصله گذاشتن آن در دهان نوزادتان، چندش‌آور باشد؛ اما تحقیقات جدید در نشست علمی سالانه‌ی انجمن آلرژی، آسم و ایمونولوژی آمریکا نشان می‌دهد که پیوندی بین مکیدن پستانک کودک توسط والدین و واکنش کمتر آلرژیک در بچه‌های کوچک وجود دارد.

«الیان ابو جوود» متخصص آلرژی و عضو انجمن آسم و ایمونولوژی آمریکا و نویسنده‌ی اصلی در تحقیق انجام‌شده توسط «هنری فورد» در دیترویت، می‌گوید: «ما با مادران ۱۲۸ نوزاد در طی ۱۸ ماه مصاحبه کردیم و از آن‌ها پرسیدیم که چگونه پستانک کودک‌شان را تمیز می‌کنند.» ما فهمیدیم مادرانی که پستانک کودک‌شان را به‌منظور تمیز کردن مکیدند، فرزندان‌شان از سطح کمتری از آنتی‌بادی به‌نام «ایمونوگلوبولینE » برخوردار هستند. ایمونوگلوبولین E نوعی پادتن مربوط به واکنش‌های آلرژی است. ناگفته نماند که استثناء هم داریم و هرچه ایمونوگلوبولین E بالاتر باشد، ریسک مبتلا شدن به آلرژی و آسم هم بالاتر است.

از ۱۲۸ مادر که مصاحبه‌های متعددی را انجام دادند، ۵۸درصد از کودکان از پستانک استفاده می‌کنند. از این کودکان، ۴۱درصد تمیز کردن آن با ضدعفونی کردن، ۷۲درصد گزارش شستشوی دستی و ۱۲درصد آغشته کردن پستانک به بزاق مادر را گزارش دادند. «ادوارد زرتات» متخصص آلرژیک و عضو انجمن آلرژی و همکارانش در این مطالعه، می‌گوید: «میزان ایمونوگلوبولین E سرکوب‌شده، حدود ۱۰ ماه به طول انجامید و تا ۱۸ ماه ادامه داشت. تحقیقات بیشتری لازم است، اما ما اعتقاد داریم که این اثر ممکن است به دلیل انتقال میکروب‌های ارتقاء‌‌دهنده‌ی سلامت از دهان پدر و مادر باشد.»

هنوز مشخص نیست که آیا تولید ایمونوگلوبولین E پایین‌تر در بین این کودکان در سال‌های آینده مشاهده می‌شود یا خیر؟ دکتر ابو جوود، می‌گوید: «ما می‌دانیم که قرار گرفتن در معرض میکرواُرگانیسم‌های خاص در اوایل حیات، رشد سیستم ایمنی را تحریک می‌کند و بعد از آن می‌تواند در برابر بیماری‌های آلرژیک محافظت کند. مکیدن پستانک توسط والدین ممکن است نمونه‌ای از راه‌هایی باشد که میکرواُرگانیسم‌های سالم می‌تواند به کودکان انتقال داده شود. مطالعه‌ی ما نشان می‌دهد که ارتباطی بین والدینی که پستانک کودک‌شان را ‌می‌مکند و کودکانی که سطح ایمونوگلوبولین E پایین‌تر دارند، وجود دارد؛ اما لزوماً به این معنی نیست که مکیدن پستانک باعث کاهش ایمونوگلوبولین E می‌شود.»

نوشته: ScienceDaily
ترجمه: منصوره حسینی – مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟