روزانه چند فنجان قهوه بنوشیم؟

روزانه چند فنجان قهوه بنوشیم؟
روزانه چند فنجان قهوه بنوشیم؟
مجله علمی ایلیاد - برخی افراد حتماً باید روز خود را با قهوه شروع کنند، ولی آیا مقدار زیاد آن در طول روز می‌تواند مضر باشد؟ در حالی که مزایا و معایب نوشیدن قهوه طی سال‌های متمادی مورد شک و تردید بوده است، تحقیقات جدیدی که توسط دانشگاه استرالیای جنوبی انجام شده، نشان داده است که نوشیدن شش یا بیشتر فنجان قهوه در روز برای سلامتی مضر است و خطر بروز بیماری‌های قلبی را تا ۲۲درصد افزایش می‌دهد.

در استرالیا از هر ۶ نفر یک نفر دچار بیماری‌های قلبی و عروقی است. این بیماری‌ یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در استرالیا است و در هر ۱۲ دقیقه یک نفر در اثر ابتلا به آن می‌میرد. دکتر «آنگ ژو» و پروفسور «هایپونن» از مرکز سلامت هوشمند استرالیا، با بررسی ارتباط مصرف طولانی‌مدت قهوه و بیماری‌های قلبی، تایید کرده‌اند که مصرف قهوه بالاتر از یک مقدار خاص می‌تواند باعث افزایش فشار خون و در نتیجه بروز بیماری‌های قلبی شود.

پروفسور هایپونن می‌گوید: «قهوه یکی از مرسوم‌ترین نوشیدنی‌های محرک در دنیا است؛ این نوشیدنی ما را سرزنده می‌کند، انرژی ما را افزایش می‌دهد و به تمرکز کردن ما کمک می‌کند. ولی سوال اینجا است که تا چه مقدار می‌توان از آن مصرف کرد و ضرر آن‌را متحمل نشد؟ اکثر افراد اعتقاد دارند که مصرف بیش از حد قهوه باعث بروز حس عصبی بودن، کج‌خلقی و برخی اوقات حالت تهوع می‌شود. این حالات به دلیل این است که کافئین کمک می‌کند بدن شما سریع‌تر و سخت‌تر کار کند و شاید شما توان تحمل این مقدار کار را نداشته باشید. ما می‌دانیم که خطر بیماری‌های قلبی با افزایش فشار خون بالا می‌رود. مصرف بیش از حد کافئین از دلایل شناخته‌شده‌ی بالا رفتن فشار خون است. مردم برای پایین نگه داشتن فشار خون و در نتیجه کم کردن خطر بروز بیماری‌های قلبی باید مصرف قهوه‌ی خود را به کمتر از ۶ فنجان در روز کاهش دهند. بر اساس مطالعاتی که ما انجام داده‌ایم، ۶ فنجان حد آستانه‌ای است که مصرف قهوه بیشتر از آن باعث بروز اثرات منفی بر سلامت می‌شود.»

در این مطالعه از بانک داده‌های بریتانیا استفاده شده و ۳۴۷،۰۷۷ نفر با سنین بین ۳۷ تا ۷۳ سال مورد بررسی قرار گرفته‌اند. پروفسور هایپونن می‌گوید: «به طور تخمینی روزانه ۳ میلیارد فنجان قهوه در دنیا مصرف می‌شود. دانستن اینکه چه مقدار از آن برای سلامتی مضر است، ضروری است. مانند همه‌ی چیزهای دیگر بحث بر سر میانه‌روی است. هزینه‌ی افراط ورزیدن را بدن شما پرداخت می‌کند.»

نوشته: ScienceDaily
ترجمه: امید محمدی – مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟