آیا ترکیبات طبیعی مانند چای سبز، معجزه می‌کنند؟

آیا ترکیبات طبیعی مانند چای سبز، معجزه می‌کنند؟
آیا ترکیبات طبیعی مانند چای سبز، معجزه می‌کنند؟
مجله علمی ایلیاد - دکتر «جاناتان بتس» از دانشگاه Surry و همکارانش کشف کرده‌اند که ترکیبات چای سبز می‌توانند فعالیت نوعی از آنتی‌بیوتیک که برای درمان برخی عفونت‌ها استفاده می‌شود را بازیابی کند. این عفونت‌ها توسط میکروبی ایجاد می‌شوند که در برابر داروهای مختلف مقاومت می‌کند و به صورت متناوب خطراتی را برای سلامتی ایجاد می‌کند.

«سودوموناس آئروجینوسا» یک عامل بیماری‌زا است که مشکلات تنفسی جدی ایجاد می‌کند و باعث بروز عفونت در جریان خون می‌شود. این عامل در سال‌های اخیر به بسیاری از گروه‌های آنتی‌بیوتیک مقاوم شده است. در حال حاضر ترکیبی از آنتی‌بیوتیک‌ها برای مقابله با این عامل مورد استفاده قرار می‌گیرند. به هر حال، درمان عفونت‌های ایجاد شده روز به روز سخت‌تر می‌شود، زیرا تعداد آنتی‌بیوتیک‌هایی که این عامل بیماری‌زا نسبت به آن‌ها مقاوم است، به مرور در حال افزایش است.

آنتی‌بیوتیک «EGCG» یکی از مواردی است که برای مقابله با این عامل بیماری‌زا استفاده می‌شود و دکتر بتس و همکارانش اثر آن‌را مورد تحلیل و بررسی قرار داده‌اند. آن‌ها دریافته‌اند که ترکیب «آزترونام» و EGCG کارایی زیادی در مقابله با سودوموناس دارد. این ترکیب برای مقابله با عامل «گالریا ملونلا» نیز آزمایش شده و نشان داده است که ترکیب دو آنتی‌بیوتیک از تک‌تک آن‌ها عملکرد بهتری دارد.

دکتر بتس می‌گوید: «مقاومت دارویی یک تهدید جدی برای سلامت جهانی است. بدون آنتی‌بیوتیک‌های موثر، درمان‌های دارویی با چالش روبه‌رو می‌شود. باید آنتی‌بیوتیک جدیدی بسازیم که با این معضل مقابله کند. ترکیب داروهای طبیعی با آنتی‌بیوتیک‌های کنونی می‌تواند یکی از راه‌حل‌ها باشد. سازمان بهداشت جهانی مقاومت سودوموناس را به‌عنوان تهدیدی برای سلامت بشر به حساب می‌آورد. ما نشان داده‌ایم که می‌توان به راحتی این مشکل را پشت سر گذاشت. این کار با استفاده از ترکیبات طبیعی به همراه آنتی‌بیوتیک‌ها امکان‌پذیر است. باید پیشرفت‌های بیشتری در آزمایشگاه‌ها در این زمینه رخ دهد تا درک بهتری از این موضوع حاصل شود.»

نتایج مطالعات این دانشمندان در مجله‌ی Medical Microbiology منتشر شده است.
مترجمامید محمدی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟