آلودگی‌ها چگونه بر خون کودکان ما اثر دارد؟

آلودگی‌ها چگونه بر خون کودکان ما اثر دارد؟
آلودگی‌ها چگونه بر خون کودکان ما اثر دارد؟
مجله علمی ایلیاد - ردگیری سطح سرب موجود در خاک برای شهرها ضروری است، زیرا با این کار می‌توان خطر آلودگی به سرب را برای جوان‌ترین و آسیب‌پذیرترین شهروندان معین کرد. مطالعه‌ی جدیدی که توسط محققین دانشگاه تولان انجام شده و نتایج آن در Proceedings of the National Academy of Sciences گزارش شده است، بر روی شهر نیواورلئان تمرکز کرده است، ولی می‌تواند مدلی برای همه‌ی شهرهای دنیا باشد. این مطالعه اولین تحقیقاتی است که نشان می‌دهد محتوای سرب در خاک شهرها بر روی سرب موجود در خون کودکان تاثیر دارد.

پروفسور «هاوارد میلکه» از مدرسه‌ی پزشکی دانشگاه تولان، می‌گوید: «خاک سرب قابل دیدن نیست و متاسفانه مکان‌هایی که کودکان برای بازی انتخاب می‌کنند مملو از این خاک‌ها است. کودکان در معرض آسیب بیشتری از سرب هستند، زیرا حس کنجکاوی بیشتری دارند و اطراف خود را بیشتر کاوش می‌کنند و در نهایت دست خاکی خود را در دهان خود می‌کنند.»

قرار گرفتن در معرض سرب آسیب‌های غیرقابل جبرانی وارد می‌کند. این آسیب‌ها شامل مشکلات رفتاری و یادگیری، کاهش ضریب هوشی، بیش‌فعالی، رشد با تاخیر، مشکلات شنوایی، کم‌خونی، بیماری‌های کلیه و سرطان‌ها است. در برخی موارد قرار گرفتن در معرض سرب، حالت کما و مرگ را نیز در پی دارد.

در کلان‌شهر نیواورلئان کودکانی که با خاک‌های سربی بیشتری در تماس بوده‌اند و سطح سرب در خون آن‌ها بالا است، دارای عملکردهای بدتری در مدرسه هستند. اخیراً سرب به‌عنوان یکی از فاکتورهای ریسک جهت مرگ زودرس در ایالات متحده ثبت شده است و سالانه ۴۱۲،۰۰۰ نفر در اثر سرب دچار مرگ زودرس می‌شوند.

تیم محققین بررسی‌های خود را از سال ۲۰۰۱ در نیواورلئان شروع کرده‌اند و ۵،۵۰۰ نمونه از خاک‌های مناطق مختلف شهری برداشته‌اند. ۱۶ سال پس از نمونه‌برداری اولیه نمونه‌های ثانویه برداشته شده‌اند. در مناطقی که سال ۲۰۰۵ دچار طوفان کاترینا شده بودند، کاهش ۴۴ درصدی در مقدار سرب موجود در خاک مشاهده شده است. آن‌ها در مرحله‌ی بعد سرب موجود در خاک را با سرب موجود در خون کودکان مقایسه کرده‌اند و دریافته‌اند که به خاطر وقوع طوفان کاترینا، محتوای سرب در خون کودکان از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ به نسبت سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ به میزان حدود ۶۴ درصد کاهش داشته است. آن‌ها همچنین دریافتند که محتوای خون کودکان سیاه‌پوست تا سه برابر بیشتر از کودکان سفید پوست است.

باید مطالعات بیشتری صورت گیرد تا مطمئن شویم تغییرات آب و هوایی باعث کاهش محتوای سرب در خون کودکان شده است و آیا این کاهش برای همه‌ی افراد رخ داده است یا خیر؟
مترجمامید محمدی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟