آیا انسان‌ها با حیوانات وحشی همزیستی داشته‌اند؟

آیا انسان‌ها با حیوانات وحشی همزیستی داشته‌اند؟
آیا انسان‌ها با حیوانات وحشی همزیستی داشته‌اند؟
مجله علمی ایلیاد - حداقل سه گونه‌ی انسانی شامل «دنیسووان‌ها»، «نئاندرتال‌ها» و «هوموساپین‌های نخستین» و همچنین گوشتخواران بزرگی مانند گرگ‌ها، کفتارها و خرس‌ها در طول ۳۰۰،۰۰۰ سال از غار دنیسووا استفاده کرده‌اند. این‌ها نتایج آنالیز ذغال‌های جمع‌آوری شده از این غار به همراه مدفوع‌های فسیل شده‌ی حیوانات و همچنین تکه‌های استخوان پیدا شده در این مکان است. این نتایج در مقاله‌ای در مجله‌ی Scientific Reports منتشر شده است.

غار دنیسووا در کوه‌های آلتای در جنوب سیبری قرار دارد و مکان برجسته‌ای از زمان‌های ماقبل تاریخ به حساب می‌آید، زیرا فسیل انسان‌ها و همچنین دی‌ان‌ای باستانی در آن کشف شده است. این یافته‌ها باعث برملا شدن اطلاعاتی درباره‌ی دو جمعیت انسانی شده است؛ دنیسووان‌ها که از طریق توالی ژنوم فسیل‌ها شناسایی شده‌اند و نئاندرتال‌ها که این غار، شرقی‌ترین مکان سکونت آن‌ها بوده است.

دکتر «مایک مورلی» از دانشگاه فلیندرز، می‌گوید: «این گروه‌های انسانی و گوشتخواران بزرگی مانند کفتارها و گرگ‌ها رد میکروسکوپی گسترده‌ای از خود به جای گذاشته‌اند، به نحوی که استفاده از این غار را طی سه دوره‌ی یخبندان کاملاً تشریح می‌کند. نتایج به‌دست آمده توسط ما تکمیل کننده‌ی کارهای قبلی همکاران ما است و ثابت می‌کند که دی‌ان‌ای کشف شده در این غار متعلق به نئاندرتال‌ها و دنیسووان‌ها به همراه چندین گونه‌ی حیوانی بوده است.»

دانشمندان کشف کرده‌اند که ساکنین غار از آتش استفاده می‌کرده‌اند و در همان زمان‌ها حیوانات نیز در غار زندگی می‌کرده‌اند. «ریچارد رابرت» از دانشگاه وولونگونگ، می‌گوید: «این مطالعه بسیار مهم است، زیرا نشان می‌دهد که با استفاده از میکروسکوپ‌های پیشرفته و دیگر روش‌های باستان‌شناسی می‌توان شواهد جدیدی درباره‌ی زندگی انسان‌ها و حیوان‌ها بر روی زمین پیدا کرد. ما با استفاده از آنالیزهای میکروسکوپی نشان داده‌ایم که انسان‌ها به این غار سر می‌زده‌اند، زیرا نشانه‌هایی از استفاده‌ی آتش توسط آن‌ها موجود است؛ ولی در عین حال حیواناتی مانند کفتار و گرگ نیز در این غار زندگی کرده‌اند. مدفوع‌های فسیل‌شده نشان می‌دهند که حیوانات نیز قطعاً در این غار حضور داشته‌اند، ولی به نظر نمی‌رسد همزمان با انسان‌ها از این غار به عنوان پناهگاه استفاده کرده باشند. به همین خاطر می‌توان گفت که احتمالاً گروه‌های انسانی برای دوره‌های کوتاه، ولی متناوب در این غار زندگی کرده‌اند؛ ولی در زمان‌های دیگر غار در اختیار شکارچیان طبیعت بوده است.»
مترجمامید محمدی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● کشفی جدید در هرم بزرگ فرعون خوفو● اهرام مصر در ابتدا به چه شکل بوده‌اند؟● چرا آمریکا هنوز در اندازه‌گیری‌ها با کل جهان متفاوت است؟● راز سر به مُهر روم باستان افشا شد● عیسی مسیح در چه تاریخی متولد شده است؟● کشف نشانه‌های نیم‌میلیون ساله انسان‌ها در لهستان● کشف یک دایناسور ۷۶ میلیون‌ساله‌ی مومیایی شده● کشف قدیمی‌ترین قلب جهان● نئاندرتال‌ها چه زمانی از بین رفتند؟● انسان‌تباران از چه زمانی روی دو پا راه می‌رفته‌اند؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟