گفتگو
Re: گفتگو
موفقیت، پیشرفت، رقابت...
یک عده در تعداد روپایی رقابت و در این زمینه پیشرفت می کنند و به موفقیت می رسند؛ عده ای در مقدار دارایی، عده ای در تعداد کتاب و مقاله، عده ای در یک نفس نوشیدن نوشابه، عده ای در تعداد فالوور و خاطرخواه، عده ای در تعداد ناک داون یا رابطه و...
همه ی اینها رقابت و نوعی بازی اند، گویی دنیا کازینویی ست که هرکس در آن سرگرم بازی ایست؛ ولی نکته ای که کمتر به آن توجه می شود این است که اغلب افراد ناآگاهانه و بی اختیار وارد یکی از این بازی ها شده اند، فلمثل یکی پدرش عاشق زیدان بوده و پسرش را از بچگی فوتبالیست تربیت کرده و...
به هر روی اگر کسی به جای تعداد و کمیت، به خلوص و کیفیت اهمیت دهد ضرر نخواهد کرد.
سال باکیفیتی را برای همه آرزو می کنم
یک عده در تعداد روپایی رقابت و در این زمینه پیشرفت می کنند و به موفقیت می رسند؛ عده ای در مقدار دارایی، عده ای در تعداد کتاب و مقاله، عده ای در یک نفس نوشیدن نوشابه، عده ای در تعداد فالوور و خاطرخواه، عده ای در تعداد ناک داون یا رابطه و...
همه ی اینها رقابت و نوعی بازی اند، گویی دنیا کازینویی ست که هرکس در آن سرگرم بازی ایست؛ ولی نکته ای که کمتر به آن توجه می شود این است که اغلب افراد ناآگاهانه و بی اختیار وارد یکی از این بازی ها شده اند، فلمثل یکی پدرش عاشق زیدان بوده و پسرش را از بچگی فوتبالیست تربیت کرده و...
به هر روی اگر کسی به جای تعداد و کمیت، به خلوص و کیفیت اهمیت دهد ضرر نخواهد کرد.
سال باکیفیتی را برای همه آرزو می کنم
تلقین و درسِ اهلِ نظر یک اشارت است
گفتم کنایتی و مکرر نمی کنم
-
نام: البرز امیدی شاه آباد
سپاس: 40
وای پسر خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا. چخبر. همه هستن؟ رهام هنوز رگباری پست میزارع؟
البرز امیدی شاه آباد ، محقق خزندگان و دایناسورها 
- DARKENERGY
نام: Melina
محل اقامت: krj_teh
سپاس: 4145
سلام اگر کارشناسی پیوسته باشین نهایت به شما پنج سال سنوات میدن، کارشناسی 4 ساله ولی میتونید طبق شرایطی دو ترم دیگه هم اگر بخوبی واحد پاس کرده باشین بهتون اجازه ادامه تحصیل بدن، بعد از اون وارد مشمولیت میشید، اگر نتونید لیسانس بگیرید یا دوباره انصراف بدید یا اخراج، یکسال وقت دارید برای سربازی بعد از اون وارد غیبت سربازی میشید، البته تا وقتی دفترچه اعزام رو نگیرید همینطور غیبت میخورید اینجوری نیست بیان ببرنتون! ولی بازم جریمه داره غیبت که من دیگه نمیدونم چطوریه.
- You-See
نام: U30
محل اقامت: تهران
سپاس: 782
شیطون این چیزا رو خوب می دونیا
در خصوص میزان اضافه خدمت مشمولان غایب، باید گفت: مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنها تا سه ماه و در زمان جنگ تا ۱۵ روز بوده است، سه ماه اضافه خدمت برای آنها اعمال میشود. همچنین اگر در زمان صلح، مدت غیبت اولیه آنها بیش از ۳ ماه و در زمان جنگ بیش از ۱۵ روز باشد، به شش ماه اضافه خدمت محکوم میشوند.
در خصوص میزان اضافه خدمت مشمولان غایب، باید گفت: مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنها تا سه ماه و در زمان جنگ تا ۱۵ روز بوده است، سه ماه اضافه خدمت برای آنها اعمال میشود. همچنین اگر در زمان صلح، مدت غیبت اولیه آنها بیش از ۳ ماه و در زمان جنگ بیش از ۱۵ روز باشد، به شش ماه اضافه خدمت محکوم میشوند.
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/
سربازی هم مثل دانشگاه است، دانشگاهی شبیه به زندان، و در آن چیزهایی تدریس می شود که نمی توان در دانشگاه آموزش داد، البته متدِ آموزشش هم با دانشگاه یک تفاوت های کمی دارد!
در کل به نظرم سربازی یک توفیق اجباریست که در آن شما به کلی به چالش کشیده می شوید و از همین رو می گویند سربازی شما را "مرد" بار می آورد، هرچند همه ی مردان روحیات یکسانی ندارند و عده ی رو به افزایشی از آنان نمی توانند به سادگی از چنین دانشگاهی فارق التحصیل شوند و در سربازی دچار انواع بحران های روانی می شوند.
به هر روی اگر به سربازی به عنوان ادای دین به جامعه و پرداختنِ سهم خودتان در حفظ امنیت آن نگاه کنید، یا آن را تجربه ای برای به چالش کشیدنِ خودتان در نظر بگیرید، خواهید دید که برایتان قابل تحمل تر و حتی مفید می شود، گرچه شاید بعد از اتمامِ آن دیگر هیچوقت نخواهید چنین تجربه ای را دوباره داشته باشید!
در کل به نظرم سربازی یک توفیق اجباریست که در آن شما به کلی به چالش کشیده می شوید و از همین رو می گویند سربازی شما را "مرد" بار می آورد، هرچند همه ی مردان روحیات یکسانی ندارند و عده ی رو به افزایشی از آنان نمی توانند به سادگی از چنین دانشگاهی فارق التحصیل شوند و در سربازی دچار انواع بحران های روانی می شوند.
به هر روی اگر به سربازی به عنوان ادای دین به جامعه و پرداختنِ سهم خودتان در حفظ امنیت آن نگاه کنید، یا آن را تجربه ای برای به چالش کشیدنِ خودتان در نظر بگیرید، خواهید دید که برایتان قابل تحمل تر و حتی مفید می شود، گرچه شاید بعد از اتمامِ آن دیگر هیچوقت نخواهید چنین تجربه ای را دوباره داشته باشید!
تلقین و درسِ اهلِ نظر یک اشارت است
-
سپاس: 1
من مقداری از سربازی م رو طی کردم، روحیه ای دارم ک با پایین تر از خودم خیلی خوبم ولی با بالاتر نه
از مربی ژیمناستیک دوره قبل مدرسه بگیرید تا اساتید دانشگاه و سال بالا. ، لختی برتری جویی در من هست. دوره سربازی هم نمی تونستم بی احترامی رو بپذیرم
من همیشه طی تحصیل از نظر تلاش کم گذاشتم ولی در بزنگاه ها همیشه خودم رو به اوج رساندم و در رقابت ها موفق بودم
قبلا هوش مصنوعی رو دنبال می کردم و زمانی ک این موفقیت ها نبود ، حتی می تونستم شرط ببندم کدام پروژه به زودی موفق خواهد شد
من از بچگی به این فکر می کردم ک بزرگترین کار عالم چیه و اونو انجام بدم. همیشه درگیر این بودم ک مغز چطور کار می کنه. و خیلی هم منطقی فکر می کردم
کاش وسط پروژه هوش مصنوعی بودم....
هوش بالایی دارم ک خیلی از شما هم دارید ، خلاقیت کانالیزه ای دارم
شاید از دور ادم خلاق و هنرمندی در زندگیم نباشم
ولی در هر زمینه علمی ک مطالعه کنم قطعا جرقه ای در اون مورد خواهم زد
خیلی م عاقل هستم
فرض کن بچه ای وسط اوهام و اشکالات و ... باشه ولی طرز فکر بسیار شفافی داشته باشه
یه سری مشکلات روحی داشتم به نحو بسیار شیک حلشون کردم
باز این موفقیت طلبی رو دارم
بسیار آرزو می کنم وسط ریاضی یا هوش مصنوعی بودم
اومدم رشته رادیو ، جذابیت های خاص خودش رو داره
کلی هم مشکلات هس.
دیگه حوصله م سر اومد
از مربی ژیمناستیک دوره قبل مدرسه بگیرید تا اساتید دانشگاه و سال بالا. ، لختی برتری جویی در من هست. دوره سربازی هم نمی تونستم بی احترامی رو بپذیرم
من همیشه طی تحصیل از نظر تلاش کم گذاشتم ولی در بزنگاه ها همیشه خودم رو به اوج رساندم و در رقابت ها موفق بودم
قبلا هوش مصنوعی رو دنبال می کردم و زمانی ک این موفقیت ها نبود ، حتی می تونستم شرط ببندم کدام پروژه به زودی موفق خواهد شد
من از بچگی به این فکر می کردم ک بزرگترین کار عالم چیه و اونو انجام بدم. همیشه درگیر این بودم ک مغز چطور کار می کنه. و خیلی هم منطقی فکر می کردم
کاش وسط پروژه هوش مصنوعی بودم....
هوش بالایی دارم ک خیلی از شما هم دارید ، خلاقیت کانالیزه ای دارم
شاید از دور ادم خلاق و هنرمندی در زندگیم نباشم
ولی در هر زمینه علمی ک مطالعه کنم قطعا جرقه ای در اون مورد خواهم زد
خیلی م عاقل هستم
فرض کن بچه ای وسط اوهام و اشکالات و ... باشه ولی طرز فکر بسیار شفافی داشته باشه
یه سری مشکلات روحی داشتم به نحو بسیار شیک حلشون کردم
باز این موفقیت طلبی رو دارم
بسیار آرزو می کنم وسط ریاضی یا هوش مصنوعی بودم
اومدم رشته رادیو ، جذابیت های خاص خودش رو داره
کلی هم مشکلات هس.
دیگه حوصله م سر اومد
-
من تو هوپا افراد روشنفکر زیاد دیدم و رشد کردم
اما ببینید یه پسر بچه سال ۸۰ می خواست مغز جدید بسازه
من دو تا آرزوی دوره کودکی و دبستان داشتم
دختران بسیار زیادی از من خوششان بیاد
دوم اینکه مغز جدید درست کنم
سال های اول دانشگاه به اولی رسیدم بعد دو سه سال برام خیلی کم رنگ تر شد
سال های قبل ، قبل موفقیت هینتون خیلی خوب احساس می کردم که به این روز نزدیک هستیم
به نظر من پروژه ردوود سیتی ، به خلاقیت بیشتر نزدیکه
یادمه فرنیا بحث می کرد که ما هوشمندیم یا نه
بهش گفتم هوش مصنوعی داره اختراع میشه شما کجایید
من یه عمره سرم تو کتابه چیز خاصی هم نفهمیدم از کتاب و رشته
ارزش و سختی هر رشته ای رو متوجهم
یه حرفهایی تو مغز م غلغله می کنه که نمی دونم چطور بیانشون کنم
به نظر م بتونم یه سری کمک های ریز به خلق خلاقیت کنم
جف هاوکینز کتاب جدید بیرون داده
من موقعی ک خرافه مد بود ، خرافه پرست نبودم
کاملا دارم حس می کنم سینگولاریتی نزدیکه
و دنیا به نظر من داره به سمت پیچیده ترین شرایط خودش میره
من به هیچ پیشگویی اعتقاد ندارم
مشخصه دنیا در حال ترکیدنه
اما ببینید یه پسر بچه سال ۸۰ می خواست مغز جدید بسازه
من دو تا آرزوی دوره کودکی و دبستان داشتم
دختران بسیار زیادی از من خوششان بیاد
دوم اینکه مغز جدید درست کنم
سال های اول دانشگاه به اولی رسیدم بعد دو سه سال برام خیلی کم رنگ تر شد
سال های قبل ، قبل موفقیت هینتون خیلی خوب احساس می کردم که به این روز نزدیک هستیم
به نظر من پروژه ردوود سیتی ، به خلاقیت بیشتر نزدیکه
یادمه فرنیا بحث می کرد که ما هوشمندیم یا نه
بهش گفتم هوش مصنوعی داره اختراع میشه شما کجایید
من یه عمره سرم تو کتابه چیز خاصی هم نفهمیدم از کتاب و رشته
ارزش و سختی هر رشته ای رو متوجهم
یه حرفهایی تو مغز م غلغله می کنه که نمی دونم چطور بیانشون کنم
به نظر م بتونم یه سری کمک های ریز به خلق خلاقیت کنم
جف هاوکینز کتاب جدید بیرون داده
من موقعی ک خرافه مد بود ، خرافه پرست نبودم
کاملا دارم حس می کنم سینگولاریتی نزدیکه
و دنیا به نظر من داره به سمت پیچیده ترین شرایط خودش میره
من به هیچ پیشگویی اعتقاد ندارم
مشخصه دنیا در حال ترکیدنه
-
نام: قایدی
کسی هست در مورد میدان مغناطیسی که مغز ایجاد میکنه و تا چند کیلومتر قدرت داره اطلاعات داشته باشه ممنون میشم در اختیارمون بذارین
Re: امواج الکترومغناطیسی مغز
فکر نکنم برای اون شخص اثرات خوبی داشته باشه.تا وقتی ربات و کامپیوتر و تلفن هست بیکار نیستیم خودمان را آزار و اذیت کنیم.kazemgh1994 نوشته شده: ↑چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۷ - ۱۹:۱۸کسی هست در مورد میدان مغناطیسی که مغز ایجاد میکنه و تا چند کیلومتر قدرت داره اطلاعات داشته باشه ممنون میشم در اختیارمون بذارین

لامصبا کدوم گورین چرا کسی دیگه پست نمیزاره اینجا
دلمون پوکید
مستر گربه زبادی تو که همیشه چراغ اینجا رو روشن نگه میداشتی کجا رفتی پس؟
دلمون پوکید
مستر گربه زبادی تو که همیشه چراغ اینجا رو روشن نگه میداشتی کجا رفتی پس؟
حسرت نبرم به خواب آن مرداب
کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان
دریا همه عمر خوابش آشفته است.
- M_J1364@yahoo.com
نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی
محل اقامت: تهران
سپاس: 510
سلام علی جان
ممنون که یادی از ما کردی. والّا یه مقداری دارم دور-کاری می کنم، از اونطرف هم چند ماهیه با یه دختری آشنا شدم، زیاد وقت نمی کنم بیام هوپا

-
دوستان مسئله برخورد کشسان نگاه کنید
چند سال بود اونجا بود و حل نشده بود
ظاهر ساده مسئله و چالش بزرگ فیزیک خوان های تیزهوش
چیزی به عنوان خلاقیت میشه گفت در حلش لازم بود
خارج از جعبه نگاه کردن
اون روز یادم رفته در کدوم شرایط پورتال هایپرتنشن ورید سایز بالا یا پایین داره ، هوش مصنوعی بهم جواب داده
باکس ما یه دنیا گسترده ست که آدم های خیلی بزرگ مثل نیوتون ، مثل مورچه ای که لحظه ای از باکس خارج میشن هست
ایده ها حاصل جرقه های کوچکی هستن که اثرات بزرگی دارن، انیشتین برگرده خودش تو کف می مونه چه کاری کرده
همش حاصل چند ایده محدوده
و اگه ساده بخوام بگم ، ماشین داره ما رو میفهمه
چند میلیون سال تکامل در مقابل چند ده هزار سال مغز خلاق قرار داره
این چند ملیون سال رو طی کردیم در عرض چند سال
از نظر هنری و ادبی ضعیف م
اما یه بار معلم بسیار آگاه و با سواد هنر داشتیم
مثلا پروژه ده جلسه ای نقاشی داشتیم ، اونجا من بی خلاقیت هنری ، با توجه به استفاده از خلاقیت ریاصی م نقاشی کشیدم که معلم فکر کنم فقط به من نمره کامل داد
آدم روشنی بود ، برامون تاریخ تحلیلی صحبت می کرد
خلاصه دوستان ماها خلاقیت نداریم ، من معدود دفعات خلاقیت م تو حل مسائل خفن به وضوح یادمه
احتمالا پروژه هایی بوده که شما حلش کردید و از قاط روشن زندگیتونه
چند سال بود اونجا بود و حل نشده بود
ظاهر ساده مسئله و چالش بزرگ فیزیک خوان های تیزهوش
چیزی به عنوان خلاقیت میشه گفت در حلش لازم بود
خارج از جعبه نگاه کردن
اون روز یادم رفته در کدوم شرایط پورتال هایپرتنشن ورید سایز بالا یا پایین داره ، هوش مصنوعی بهم جواب داده
باکس ما یه دنیا گسترده ست که آدم های خیلی بزرگ مثل نیوتون ، مثل مورچه ای که لحظه ای از باکس خارج میشن هست
ایده ها حاصل جرقه های کوچکی هستن که اثرات بزرگی دارن، انیشتین برگرده خودش تو کف می مونه چه کاری کرده
همش حاصل چند ایده محدوده
و اگه ساده بخوام بگم ، ماشین داره ما رو میفهمه
چند میلیون سال تکامل در مقابل چند ده هزار سال مغز خلاق قرار داره
این چند ملیون سال رو طی کردیم در عرض چند سال
از نظر هنری و ادبی ضعیف م
اما یه بار معلم بسیار آگاه و با سواد هنر داشتیم
مثلا پروژه ده جلسه ای نقاشی داشتیم ، اونجا من بی خلاقیت هنری ، با توجه به استفاده از خلاقیت ریاصی م نقاشی کشیدم که معلم فکر کنم فقط به من نمره کامل داد
آدم روشنی بود ، برامون تاریخ تحلیلی صحبت می کرد
خلاصه دوستان ماها خلاقیت نداریم ، من معدود دفعات خلاقیت م تو حل مسائل خفن به وضوح یادمه
احتمالا پروژه هایی بوده که شما حلش کردید و از قاط روشن زندگیتونه
خب به سلامتی باشه محمد جان این یه مورد جدیده یا همون کیس قبلیه؟M_J1364@yahoo.com نوشته شده: ↑شنبه ۱۴۰۲/۲/۳۰ - ۱۵:۲۱سلام علی جان
ممنون که یادی از ما کردی. والّا یه مقداری دارم دور-کاری می کنم، از اونطرف هم چند ماهیه با یه دختری آشنا شدم، زیاد وقت نمی کنم بیام هوپا![]()
بالاخره اگه رابطه تون به ازدواج منتج شد ما رو هم بی خبر نذار

حسرت نبرم به خواب آن مرداب