termeh نوشته شده:در حالت خوابيده چرا كه در اين شرايط سطح تماس آب درون بطري با محيط بيشتره
چرا؟؟؟
هیچ فرقی نمی کند اما اگر مساله برای یخساز یخچال باشد در حالت خوابیده تماس بیشتری حاصل می شود و این هم در صورتی درست است که سطح یخساز یخچال برفک نداشته باشد و نقش عایق را بازی نکنند.
رويايي كه جزئياتش به اندازه ي بيداري باشد ... رنج و لذت را دو برابر مي كند.
زندگي يك تصادف و بي رنگ است . آنچه مي بينيم عبور اين صحنه ي بي رنگ از شيشه هاي رنگي تفكرات و عقايدماست.
فکر کنم در حالت ایستاده چون جریان سرما از طریق هوا زودتر انتقال میابد. (فکر کنم)
به قول حسین پناهی: نیستیم ! به دنیا می آییم... عکس ِ یک نفره می گیریم ! بزرگ می شویم ، عکس ِ دو نفره می گیریم ! پیر می شویم ، عکس ِ یک نفره می گیریم … و بعد... دوباره باز نیستیم ...
دوست عزيز به نظر من حدس جواب اين معما بدون دونستن داستان از مشكل ترين كارهاست
من اين بيت شعر رو چند سال پيش توي كتاب دارلمجانين جمال زاده خوندم اگر اشتباه نكنم گفته بود اين بيت رو معلمش بهش ياد داده تحت عنوان معماي بلقيس .
جاودانه باشيد
نسل من و تو نسلی بود که یواشکی بوسید ، نوشید ، خندید ، حرف زد ، فکر کرد ، اعتراض کرد ، گریه کرد ، آرزو کرد ، دعا کرد ، درد و دل کرد ، انتخاب کرد ، عاشق شد
به سلامتی " یــواشــکــی " که اگه نبود ، نسل من و تو منقرض میشد
من اين بيت شعر رو چند سال پيش توي كتاب دارلمجانين جمال زاده خوندم اگر اشتباه نكنم گفته بود اين بيت رو معلمش بهش ياد داده تحت عنوان معماي بلقيس .
جاودانه باشيد
درود بر شما
فکر نمی کنم برای حلش دونستن داستان الزامی باشه چون قلب قلب که میشه "بلق" و قلب قلب "ل" بر اساس حروف ابجد میشه عدد "سی" که قلبش میشه "یس" که جمعا میشه "بلقیس" و این ارتباطی به داستان نداره.
ولی راست میگید راه حلش به مغز هیچ بنی بشری خطور نمیکنه.
امیدوار بودم کسی این داستانو نخونده باشه
گرم بیایی و پرسی چه بردی اندر خاک؟ .................... ز خاک نعره برآرم که آرزوی تو را
hhamid نوشته شده:
درستش اینه:
گر تو خواهی نام آن حوری وش سیمین بدن رو تو قلب قلب را بر قلب قلب قلب زن
اه شمام اونو خوندی؟
ببخشید ولی تقصیر از من نیست.اینو مستقیم از خود داستان کپی کردم اینجا.اونا یه قلب کم کرده بودن.البته دیدم که جوابش درست در نمیاد.به هر صورت قول میدم تکرار نشه
ولی یه معمای جدیدم به ذهنم رسید:کسی رو میتونید معرفی کنید که دارالمجانینو نخونده باشه؟
گرم بیایی و پرسی چه بردی اندر خاک؟ .................... ز خاک نعره برآرم که آرزوی تو را
جاودانه باشيد
درود بر شما
فکر نمی کنم برای حلش دونستن داستان الزامی باشه چون قلب قلب که میشه "بلق" و قلب قلب "ل" بر اساس حروف ابجد میشه عدد "سی" که قلبش میشه "یس" که جمعا میشه "بلقیس" و این ارتباطی به داستان نداره.
منظور بنده اين بود كه تقريبا حل كردن اين معما سخته نه اينكه به داستان ربطي داره
جاودانه باشيد
نسل من و تو نسلی بود که یواشکی بوسید ، نوشید ، خندید ، حرف زد ، فکر کرد ، اعتراض کرد ، گریه کرد ، آرزو کرد ، دعا کرد ، درد و دل کرد ، انتخاب کرد ، عاشق شد
به سلامتی " یــواشــکــی " که اگه نبود ، نسل من و تو منقرض میشد
جاودانه باشيد
درود بر شما
منظور بنده اين بود كه تقريبا حل كردن اين معما سخته نه اينكه به داستان ربطي داره
جاودانه باشيد