farnaspas نوشته شده:
انیشتین خان لطف کن جنابالی نظراتو برا خودت نگه دار!!!
بیدار شو!
چرا نمیخای بپذیری که شاید اشتباه فکر میکنی؟
بابا بیا با دلیل عقلی به من ثابت کن که من اشتباه میکنم
بعدشم از چی بیدار شم ؟ مگه به کسی ظلم کردم ؟ اذیتی از من دیدید ؟ چه خطایی از من سر زده ؟ کجای کارم میلنگه ؟
farnaspas نوشته شده:
از اول تا الان دیدم داری از عقایدت داری جوری دفاع میکنی که انگار جنابالی از آسمون افتادی
اونی که همچین فکری کرده ..... هست، چرا فکر میکنی من میخوام خودم رو بالا ببینم ؟
farnaspas نوشته شده:
عزیز دلم من، به 4 تا خر که حرف نمیزنی، داری با افرادی حرف میزنی که مطمئنا 4 تا کتاب بیشتر از تو خوندن و در مورد اسلامت چیزای بیشتری میدونن.من خودم قاری قران بودم و چندین مقام در سطح استان دارم.و قران و دین اسلام تو رو از خودت بیشر میشناسم و حدودا 50 سوره از این قرانتو حفظم.
هه

، ببخشید این رو میگما ولی شمرم قاری قرآن بود

شمرم عالم به دین بود ، ابن ملجم مرادی هم حافظ قرآن بود . اینا دلیل نمیشه . ( البته شمری که ممیگم فقط شمر نبوده ها در تمام زمانها این صدق میکنه )
ببین چه استدلال بچه گانه ای آوردی
شمایی که دین رو به این چیزاش میبینی وای به حال بقیه ی چیزها ....
farnaspas نوشته شده:
از سخنان خواهر عزیزم نسیم رو اگر بخایم تفسیر کنیم بسیار بسیار بسیار بیشتر از سخنان جنابالی پیام دستمون میاد.
لطفا بیدار شو و از این (معذرت نمیخام!) خریت خارج شو.
ارادتمند همه
محمد(کوروش سابق!)
منم بهشون ارادت خاصی دارم ، و منم نمیگم صحبتتای من خیلی پیچیده هست و باید وقت زیادی روش گذاشته بشه ، بله مطمئنا ایشون پر بار تر از بنده صحبت کردند در این شکی نیست .
خوشا شما که عاقلید بر همه چیز
Siavash-pzr نوشته شده:اه چه حیف که من این تاپیک رو یکم دیر دیدم تا بیشتر بخندم!
این یارو که اومده این تاپیک رو زده و امثالهم گوسفندانی بیش نیستن، و چه بسا بحث کردن با یه گوسفند حقیقتا کار مضحکی و خنده داریه!
همین یارو راستی چه بلایی سرش اومد ، چرا دیگه پست نگذاشت؟ نکنه ...... ، کیا حرف از آزادی میزنن ( امثالهم )
Siavash-pzr نوشته شده:
مشکل اینجاست که اینجور آدما کوچکترین عقیده ی مخالفی با عقیده ی راسخشون(!!!) رو حتی حاضر نیستن لحظه ای بش فک کنن! این چیزیه که بش می گن شستشوی مغزی!
عجیبه !!!
خوب شما بگو کجا مشکل داره تا منم بیدار شم و بدونم
بگو، تا به فکر فرو برویم