اگر کسی کارت اهدای عضو داشته باشه و شرایط برای اهدا پس مرگ هم محیا باشه در این میون خانواده فرد اهدا کنند ناراضی شوند و مخالفت کنند این عمل صورت میگیرد یا خیر؟!
اهدای اعضای دختر 12 ساله لردگانی به سه بیمار امید زندگی بخشید
عمل جداسازی اعضای بیمار مرگ مغزی، هایده لایقی در بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد انجام و اعضای وی شامل: کبد و کلیه ها برای پیوند به بیماران نیازمند پیوند عضو به استان فارس منتقل شد.
این بیمار به دلیل تشنج در بخش ICU بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد تحت مراقبت ویژه قرار گرفت و مرگ مغزی وی توسط تیم پزشکی تایید شد.
با اعلام رضایت خانواده لایقی هفدهمین عمل اهدای عضو در سال 92 در چهارمحال و بختیاری انجام شد.
گفتنی است: از ابتدای فعالیت تیم اهدا عضو در سال 1382 تاکنون شصت و هفت عمل اهدای عضو در چهارمحال و بختیاری انجام شده است که با توجه به شاخص جمعیتی، این استان رتبه برتر اهدای عضو را در بین استانهای کشور داراست.
فاطی ز علایق جهان دل برکن / از دوست شدن به این و آن دل برکن یک دوست که آن جهان مطلق باشد /بگزین تو و از کون و مکان دل برکن
فاطی، اگر از طارم اعلا گذری / از خاکْ گذشته، از ثریا گذری هیهات که تا اسیر دیو نفسی / از راه دَنی سوی تَدَلّی گذری
آن شوخ كه با شيشه مرا ساخته است / بنشسته و سنگ بر من انداخته است اكنون كه شكسته ام در اين بازي تلخ، / خندم خوش از اينكه من نه، او باخته است!
به شایعات بی اساس بی توجه باشید و در مورد زیر دستان از روی ذهن قضاوت نکنید.
اگر کسی کارت اهدای عضو داشته باشه و شرایط برای اهدا پس مرگ هم محیا باشه در این میون خانواده فرد اهدا کنند ناراضی شوند و مخالفت کنند این عمل صورت میگیرد یا خیر؟!
سپاسگزارم
تا انجا که من خبر دارم بله و این کارت به همین خاطر است.
هر انسانی یا مشهور است یا گمنام کننده ی یک مشهور عظیم بودن یا یک عظمت را کشتن جفای انسان به خود یعنی کشتن یک عظمت!!!
سپاسگزارم
سلام
حتی اگر فردی دارای کارت اهدای عضو باشه بازهم اجازه خانواده لازمه و بدون رضایت اونها اینکار انجام نمیشه. تو سایت اهدا هم گفته که این صرفا برای اینکه خانواده هم در جریان باشن و یه جور آمادگیه.
آسمان جایگاه من و توست گاهی به آن نگاهی بینداز ...