دانستی ها در مورد طب سنتی
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
“ Two things awe me most, the starry sky above me and the moral law within me“.
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
قبل از حمام کردن، ۱ قاشق غذاخوری عسل به همراه با ۱ قاشق چای خوری پودر دارچین
مخلوط کرده و روی سر خود بمالید و ۵-۱۵ دقیقه صبر کنید و سپس موهای خود را بشوئید!
مخلوط کرده و روی سر خود بمالید و ۵-۱۵ دقیقه صبر کنید و سپس موهای خود را بشوئید!
“ Two things awe me most, the starry sky above me and the moral law within me“.
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
-
عضویت : پنجشنبه ۱۳۹۱/۳/۱۸ - ۱۴:۴۰
پست: 195-
سپاس: 112
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
erfan-93 نوشته شده:قبل از حمام کردن، ۱ قاشق غذاخوری عسل به همراه با ۱ قاشق چای خوری پودر دارچین
مخلوط کرده و روی سر خود بمالید و ۵-۱۵ دقیقه صبر کنید و سپس موهای خود را بشوئید!
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
طب سنتي ِ ديگه !
انتظار داشتي بهش بگم آپول Intensive Scalp Revitalizer بزن !
انتظار داشتي بهش بگم آپول Intensive Scalp Revitalizer بزن !
“ Two things awe me most, the starry sky above me and the moral law within me“.
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
-
عضویت : پنجشنبه ۱۳۹۱/۳/۱۸ - ۱۴:۴۰
پست: 195-
سپاس: 112
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
منم موهام هم خیلی بلنده هم خیلی داره میریزه اما حاضرم کچل بشم عسل نگیرم سرم
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
غذا های ارام بخش را نام ببرید
خداونددر آیه ۱۸ سوره زمر می فرماید
کسانی که سخنان را میشنوند و از نیکوترین سخن پیروی میکنند؛ آنان کسانی هستند که خدا هدایتشان کرده، و آنها خردمندانند.
کسانی که سخنان را میشنوند و از نیکوترین سخن پیروی میکنند؛ آنان کسانی هستند که خدا هدایتشان کرده، و آنها خردمندانند.
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
آبگوشت
کباب :X
لازانیا
پیتزا با پنیر زیاد :X:)
و ....
اینم لیست غذاهای آرامش بخش
کباب :X
لازانیا
پیتزا با پنیر زیاد :X:)
و ....
اینم لیست غذاهای آرامش بخش
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
بسيار عالي !علی... نوشته شده:غذا های ارام بخش را نام ببرید
ما چيزي به اسم غذاي آرام بخش نداريم؛اما عرقيات بسيار بسيار مفيد و آرام بخش در عطاري ها موجود است ! كه اگر دقيق و به اندازه مصرف كنيد آرامش طبيعي و طولاني مدتي به شما مي دهد !
مثل:
بهارنارنج
مصرف این عرق برای كاهش اضطراب قبل از جراحی اثراتی همچون داروی دیازپام دارد و میتواند به حد مطلوبی از تشویش و اضطراب بكاهد. در ضمن این عرق ضدافسردگی بوده و میتواند علائم این بیماری روحی را تسكین دهد و نشاطآور باشد. همچنین این عرق نرمكننده پوست است و خاصیت ارتجاعی دیواره رگها را حفظ و نفخ و اسپاسم (گرفتگی) عضلانی را درمان میكند.
بیدمشك
عرق بیدمشك، آرامبخش و خوابآور است و در درمان ناراحتیهای عصبی، افسردگی، دردهای روماتیسمی و بیخوابیها موثر است.
همچنین این عرق، مقوی قلب و مُلیّن بوده، دستگاه گوارش را تقویت میكند، اشتها و قوای جنسی را افزایش میدهد و تببر خوبی محسوب میشود و میتواند نشاطآور و پایین آورنده موثر فشارخون باشد.
درضمن حتماً به اين نكته توجه كنيد كه اون چيزي كه به شما ميدن 10% عرق نباشه باقيش آب!
مطمئاً باشيد اون چيزي كه بهتون مي دن صد در صد طبيعي و اصل باشه !
“ Two things awe me most, the starry sky above me and the moral law within me“.
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
اونايي كه موي بلندي دارن ! و اين موهاي بلند باعث ريزش موشون شده كه حتماً هم همين طوره !
احتملاً بلد نيستن حموم خوبي بگيرن !
بايد مو ها رو خيلي خوب شست و در حين شستن با يك شونه ي چوبي زير دوش موها رو شونه زد !
استفاده از شامپو هم خيلي مهم ِ كه از چه شامپويي استفاده مي كنيد! بايد به همه اينا دقت كنيد !
در هفته دو بار حموم كردن با حوصله ! بيشتر از هر دوا درموني موثره !
احتملاً بلد نيستن حموم خوبي بگيرن !
بايد مو ها رو خيلي خوب شست و در حين شستن با يك شونه ي چوبي زير دوش موها رو شونه زد !
استفاده از شامپو هم خيلي مهم ِ كه از چه شامپويي استفاده مي كنيد! بايد به همه اينا دقت كنيد !
در هفته دو بار حموم كردن با حوصله ! بيشتر از هر دوا درموني موثره !
“ Two things awe me most, the starry sky above me and the moral law within me“.
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
این تیکه رو شبیه دکترا اومدیerfan-93 نوشته شده:اونايي كه موي بلندي دارن ! و اين موهاي بلند باعث ريزش موشون شده كه حتماً هم همين طوره !
احتملاً بلد نيستن حموم خوبي بگيرن !
بايد مو ها رو خيلي خوب شست و در حين شستن با يك شونه ي چوبي زير دوش موها رو شونه زد !
استفاده از شامپو هم خيلي مهم ِ كه از چه شامپويي استفاده مي كنيد! بايد به همه اينا دقت كنيد !
در هفته دو بار حموم كردن با حوصله ! بيشتر از هر دوا درموني موثره !
موهای من هم خیلی بلنده و مو خوره زده؛ چی تجویز می کنین ؟!
غم این خفته ی چند
خواب در چشم ترم می شکند
پر پروازم نیست
تا بگویم که در این تنگ قفس
چه به مرغان چمن می گذرد
فرصت آوازم نیست...
خواب در چشم ترم می شکند
پر پروازم نیست
تا بگویم که در این تنگ قفس
چه به مرغان چمن می گذرد
فرصت آوازم نیست...
- reza azadi
عضویت : پنجشنبه ۱۳۸۷/۱/۲۹ - ۱۷:۳۶
پست: 740-
سپاس: 14
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
استفاده از حمام به روش سنتی نسبت به مزاج یک الا چهار بار در ماه پیشنهاد میشود زیادش خوب نیست
البته مواد استفاده شده معمولا مالیدنی است نه خوردنی . لیف ، سنگ پا ، سفیداب ، ...
http://www.ravazadeh.com/fa/content/hea ... hroom.html
من که همیشه دوست داشتم یکی باشه اینجوری کیسم بکشه
.
.
-
نام: سعیده
محل اقامت: مرند
عضویت : پنجشنبه ۱۳۹۱/۵/۱۲ - ۱۷:۵۳
پست: 43-
سپاس: 38
- جنسیت:
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
مدتهای طولانی نگاهها به گزنه منفی بوده و محققان به دیدهی شک و تردید به این گیاه نگاه میکردند. اما امروزه از گزنه در حوزهی سلامتی استفادهی زیادی میشود.
میتوان گیاه گزنه را به صورت کپسول و جوشانده مصرف کرد.
گزنه سیستم دفاعی بدن را تحریک کرده و با خستگی مقابله میکند. گزنه به داشتن خواص نیروبخشی و ضدخستگی معروف است.
همه بخشهای این گیاه مفید و قابل استفاده است. در فیتوتراپی از ریشه، ساقه، برگها، گل و دانههای گزنه برای درمان ناراحتیهایی از قبیل مشکلات گوارشی، آرتریت، اگزما، بیماریهای مربوط به پروستات، عفونتهای ادراری، آسم، آکنه، شورهی سر و غیره استفاده میشود.
البته خاصیت نیروبخشی و ضدخستگی گزنه مربوط به برگهای گیاه میباشد.
مصرف گیاه گزنه باعث احساس سرزندگی میشود و همچنین مقاومت بدن ما را در برابر استرسهای گوناگون زندگی بالا میبرد.
این گیاه سرشار از کلروفیل، انواع ویتامینها، مواد معدنی و ... است که باعث کسب انرژی شده و همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
در بیشتر عطاریها این گیاه را به صورت خشک شده و یا کپسول ارائه میدهند و از آنجایی که در طول سال میروید کافی است دستکش به دست کرده و در طبیعت به دنبال گزنهی تازه باشید.
از ریشه، ساقه، برگها، گل و دانههای گزنه برای درمان ناراحتیهایی از قبیل مشکلات گوارشی، آرتریت، اگزما، بیماریهای مربوط به پروستات، عفونتهای ادراری، آسم، آکنه، شورهی سر و غیره استفاده میشود
اگر احساس خستگی میکنید هر روز دم کردهی این گیاه را مصرف کنید. یک یا دو مشت برگ گزنهی تازه و در صورت نبود آن یک قاشق غذاخوری برگ خشک این گیاه را در یک لیتر آب داغ ریخته و دم کنید. روزانه 3 تا 4 فنجان و به مدت دو هفته از این دم کرده میل کنید.
توجه داشته باشید که مصرف این گیاه برای خانمهای باردار و افرادی که از مشکلات کلیوی و قلبی عروقی رنج میبرند مورد منع مصرف دارد.
اگر میخواهید کپسول این گیاه را مصرف کنید توجه داشته باشید که بیشتر از دوز تجویز شده، مصرف نکنید.
میتوان گیاه گزنه را به صورت کپسول و جوشانده مصرف کرد.
گزنه سیستم دفاعی بدن را تحریک کرده و با خستگی مقابله میکند. گزنه به داشتن خواص نیروبخشی و ضدخستگی معروف است.
همه بخشهای این گیاه مفید و قابل استفاده است. در فیتوتراپی از ریشه، ساقه، برگها، گل و دانههای گزنه برای درمان ناراحتیهایی از قبیل مشکلات گوارشی، آرتریت، اگزما، بیماریهای مربوط به پروستات، عفونتهای ادراری، آسم، آکنه، شورهی سر و غیره استفاده میشود.
البته خاصیت نیروبخشی و ضدخستگی گزنه مربوط به برگهای گیاه میباشد.
مصرف گیاه گزنه باعث احساس سرزندگی میشود و همچنین مقاومت بدن ما را در برابر استرسهای گوناگون زندگی بالا میبرد.
این گیاه سرشار از کلروفیل، انواع ویتامینها، مواد معدنی و ... است که باعث کسب انرژی شده و همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
در بیشتر عطاریها این گیاه را به صورت خشک شده و یا کپسول ارائه میدهند و از آنجایی که در طول سال میروید کافی است دستکش به دست کرده و در طبیعت به دنبال گزنهی تازه باشید.
از ریشه، ساقه، برگها، گل و دانههای گزنه برای درمان ناراحتیهایی از قبیل مشکلات گوارشی، آرتریت، اگزما، بیماریهای مربوط به پروستات، عفونتهای ادراری، آسم، آکنه، شورهی سر و غیره استفاده میشود
اگر احساس خستگی میکنید هر روز دم کردهی این گیاه را مصرف کنید. یک یا دو مشت برگ گزنهی تازه و در صورت نبود آن یک قاشق غذاخوری برگ خشک این گیاه را در یک لیتر آب داغ ریخته و دم کنید. روزانه 3 تا 4 فنجان و به مدت دو هفته از این دم کرده میل کنید.
توجه داشته باشید که مصرف این گیاه برای خانمهای باردار و افرادی که از مشکلات کلیوی و قلبی عروقی رنج میبرند مورد منع مصرف دارد.
اگر میخواهید کپسول این گیاه را مصرف کنید توجه داشته باشید که بیشتر از دوز تجویز شده، مصرف نکنید.
-
نام: سعیده
محل اقامت: مرند
عضویت : پنجشنبه ۱۳۹۱/۵/۱۲ - ۱۷:۵۳
پست: 43-
سپاس: 38
- جنسیت:
Re: دانستی ها در مورد طب سنتی
گشنیز گیاه بومی جنوب اروپا و مناطق مدیترانه است و در بیشتر نقاط ایران نیز می روید. از زمان های قدیم وجود داشته و حتی مورد مصرف مصری ها بوده است.
بقراط این گیاه را می شناخته و برای درمان بیماری های مختلف از آن استفاده می کرده است. در قرون وسطی ضعف جنسی را با گشنیز درمان می کردند. پزشکان قدیم عقیده داشتند گشنیز از سرایت امراض جلوگیری می کند، از این رو به افراد مبتلا به آبله دستور می دادند که آب گشنیز را به دور چشمهایشان بمالند تا میکروب آبله به چشم ها سرایت نکند.
گشنیز گیاهی است علفی و یک ساله، به رنگ سبز که ارتفاع آن تا 80 سانتی متر نیز می رسد. برگ های آن به دو شکل ظاهر می شوند. آنهایی که در قاعده ساقه وجود دارند به شکل دندانه دار و دیگری در طول ساقه که باریک و نخی می شود. قسمت مورد استفاده گیاه، ساقه، برگ و میوه آن است. میوه گشنیز گرد و به رنگ زرد است. بوی تازه آن مطبوع نبوده و تقریباً بد بو است ، ولی بر اثر خشک شدن این بو از بین رفته و خوشبو می شود.
موارد استفاده گشنیز
گشنیز تازه گیاه معطری است که در کوکو و آش استفاده می شود. تخم آن را نیز تفت داده و پودر می کنند و به عنوان ادویه خصوصاً در غذاهای هندی ، در ادویه گرام ماسالا استفاده می کنند. مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره سبز در غذاهای ایرانی مثل خورش ها،
عدسی و عدس پلو استفاده می شود.
خواص دارویی گشنیز
گشنیز و تخم گشنیز از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
خواص تخم گشنیز :
1) تخم گشنیز را پودر کرده و به نسبت مساوی با شکر یا
عسل مخلوط کنید که برای تقویت بدن بسیار مفید است.
2) خوردن تخم گشنیز معده را تقویت می کند و به همراه غذا به هضم آن کمک می کند. معده و روده را ضد عفونی می کند و کرم کش است. برای این منظور 2 تا 5 گرم تخم بو داده آن مصرف شود.
3) تخم گشنیز ادرار آور است.
4) برای نرم کردن سینه از جوشانده تخم گشنیز استفاده می کنند ، بدین صورت که 10 تا 30 گرم از آن را در یک لیتر آب دم کرده و مانند چای با شکر بنوشید.
5) برای بر طرف کرن تب و
سرماخوردگی مفید است. برای این منظور یک سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه تهیه کنید و پس از چند مرتبه مصرف ، اثر معجزه آسای آن را ببینید.
6) تخم گشنیز شیر
مادران شیرده را زیاد می کند ، برای این منظور باید 2 تا 5 گرم از آن را با کمی عسل تناول کنند.
7) تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است.
تخم گشنیز قاعده آور است.
9) جوشانده تخم گشنیز یا خوردن تخم گشنیز بو داده ، اسهال خونی و بیماری های عفونی روده مثل تب تیفوئید را بهبود می بخشد، چون شدیداً میکروب کش است.
10) برای تسکین درد دندان تخم گشنیز بجوید.
خواص برگ و ساقه گشنیز :
1) آب گشنیز
خواب آور است. برای این منظور باید30 گرم از آب گشنیز خام را همراه با شکر خورد. مصرف بیش از این مقدار موجب حالت سستی می شود.
2) مسکن و آرام کننده است.
3) خوردن گشنیز با غذا از ترش کرن جلوگیری می کند و کلاً گشنیز جلوی مسمومیت های غذایی را می گیرد.
4) برای بر طرف کردن
بوی بد دهان سوپ یا آش گشنیز بخورید.
5) گشنیز تشنگی را بر طرف می کند.
6) برای کاستن از نیروی جنسی خوردن گشنیز اثر قوی دارد.
7) گشنیز ضد نفخ است و دل درد را بر طرف می کند.
خوردن گشنیز برای
دهان و دندان بسیار مفید است. هم لثه را سالم می سازد و هم جلوی خرابی دندان ها را می گیرد و درد دندان را بر طرف می کند.
نظریه بزرگان در مورد گشنیز
زکریای رازی پزشک و دانشمند مسلمان ، گشنیز را برای آرام کردن سردرد و رفع سستی تجویز می کرد . البته در حدیثی آمده است که امام موسی کاظم ( ع ) فرمودند : خوردن
سیب ترش و گشنیز موجب حالت نسیان و فراموشی می شود.
بقراط این گیاه را می شناخته و برای درمان بیماری های مختلف از آن استفاده می کرده است. در قرون وسطی ضعف جنسی را با گشنیز درمان می کردند. پزشکان قدیم عقیده داشتند گشنیز از سرایت امراض جلوگیری می کند، از این رو به افراد مبتلا به آبله دستور می دادند که آب گشنیز را به دور چشمهایشان بمالند تا میکروب آبله به چشم ها سرایت نکند.
گشنیز گیاهی است علفی و یک ساله، به رنگ سبز که ارتفاع آن تا 80 سانتی متر نیز می رسد. برگ های آن به دو شکل ظاهر می شوند. آنهایی که در قاعده ساقه وجود دارند به شکل دندانه دار و دیگری در طول ساقه که باریک و نخی می شود. قسمت مورد استفاده گیاه، ساقه، برگ و میوه آن است. میوه گشنیز گرد و به رنگ زرد است. بوی تازه آن مطبوع نبوده و تقریباً بد بو است ، ولی بر اثر خشک شدن این بو از بین رفته و خوشبو می شود.
موارد استفاده گشنیز
گشنیز تازه گیاه معطری است که در کوکو و آش استفاده می شود. تخم آن را نیز تفت داده و پودر می کنند و به عنوان ادویه خصوصاً در غذاهای هندی ، در ادویه گرام ماسالا استفاده می کنند. مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره سبز در غذاهای ایرانی مثل خورش ها،
عدسی و عدس پلو استفاده می شود.
خواص دارویی گشنیز
گشنیز و تخم گشنیز از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
خواص تخم گشنیز :
1) تخم گشنیز را پودر کرده و به نسبت مساوی با شکر یا
عسل مخلوط کنید که برای تقویت بدن بسیار مفید است.
2) خوردن تخم گشنیز معده را تقویت می کند و به همراه غذا به هضم آن کمک می کند. معده و روده را ضد عفونی می کند و کرم کش است. برای این منظور 2 تا 5 گرم تخم بو داده آن مصرف شود.
3) تخم گشنیز ادرار آور است.
4) برای نرم کردن سینه از جوشانده تخم گشنیز استفاده می کنند ، بدین صورت که 10 تا 30 گرم از آن را در یک لیتر آب دم کرده و مانند چای با شکر بنوشید.
5) برای بر طرف کرن تب و
سرماخوردگی مفید است. برای این منظور یک سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه تهیه کنید و پس از چند مرتبه مصرف ، اثر معجزه آسای آن را ببینید.
6) تخم گشنیز شیر
مادران شیرده را زیاد می کند ، برای این منظور باید 2 تا 5 گرم از آن را با کمی عسل تناول کنند.
7) تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است.
تخم گشنیز قاعده آور است.
9) جوشانده تخم گشنیز یا خوردن تخم گشنیز بو داده ، اسهال خونی و بیماری های عفونی روده مثل تب تیفوئید را بهبود می بخشد، چون شدیداً میکروب کش است.
10) برای تسکین درد دندان تخم گشنیز بجوید.
خواص برگ و ساقه گشنیز :
1) آب گشنیز
خواب آور است. برای این منظور باید30 گرم از آب گشنیز خام را همراه با شکر خورد. مصرف بیش از این مقدار موجب حالت سستی می شود.
2) مسکن و آرام کننده است.
3) خوردن گشنیز با غذا از ترش کرن جلوگیری می کند و کلاً گشنیز جلوی مسمومیت های غذایی را می گیرد.
4) برای بر طرف کردن
بوی بد دهان سوپ یا آش گشنیز بخورید.
5) گشنیز تشنگی را بر طرف می کند.
6) برای کاستن از نیروی جنسی خوردن گشنیز اثر قوی دارد.
7) گشنیز ضد نفخ است و دل درد را بر طرف می کند.
خوردن گشنیز برای
دهان و دندان بسیار مفید است. هم لثه را سالم می سازد و هم جلوی خرابی دندان ها را می گیرد و درد دندان را بر طرف می کند.
نظریه بزرگان در مورد گشنیز
زکریای رازی پزشک و دانشمند مسلمان ، گشنیز را برای آرام کردن سردرد و رفع سستی تجویز می کرد . البته در حدیثی آمده است که امام موسی کاظم ( ع ) فرمودند : خوردن
سیب ترش و گشنیز موجب حالت نسیان و فراموشی می شود.