جملات ارزشمندRe: جملات ارزشمندهزارپایی بود وقتی می رقصید جانوران جنگل گرد او جمع می شدند تا او را تحسین کنند؛
همه، به استثنای یکی که ابداً رقص هزارپا را دوست نداشت. یک لاک پشت حسود... او یک روز نامه ای به هزارپا نوشت: ای هزارپای بی نظیر! من یکی از تحسین کنندگان بی قید و شرط رقص شما هستم و می خواهم بپرسم چگونه می رقصید، آیا اول پای 228 را بلند می کنید و بعد پای شماره 59 را؟ یا رقص را ابتدا با بلند کردن پای شماره 499 آغاز می کنید؟ در انتظار پاسخ هستم. با احترام تمام، لاک پشت. هزار پا پس از دریافت نامه در این اندیشه فرو رفت که بداند واقعا هنگام رقصیدن چه می کند؟ و کدام یک از پاهای خود را قبل از همه بلند می کند؟ و بعد از آن کدام پا را؟ متاسفانه هزار پا بعد از دریافت این نامه دیگر هرگز موفق به رقصیدن نشد. سخنان بیهوده دیگران از روی بد خواهی و حسادت؛ می تواند بر نیروی تخیل ما غلبه کرده و مانع پیشرفت و بلند پروازی ما شود. یوستین گاردر
Re: جملات ارزشمندمرگ تنها عدالت موجود روی زمین هست.
در آن غروب دلگیر وقتی غروب میشد
گویا به جای خورشید من زخم خورده بودم یک عمر غریب و تنها ،تنها به جرم آنکه او سرسپرده میخواست،من دل سپرده بودم
Re: جملات ارزشمند
http://hupaa.com/forum/viewtopic.php?f=56&t=25351#p284765
Re: جملات ارزشمندآنكه در هنگام دوستی تو را ستایش كند بر چیزی كه در تو نیست، در دشمنی نیز تو را بدگویی كند بر چیزی كه در تو نباشد !
2 تیر سالروز درگذشت حکیم و دانشمند بزرگ ایرانی ابوعلیسینا
Re: جملات ارزشمندخدای حق و جل می بیند و می پوشد
همسایه نمی بیند و می خروشد نعوذ بالله اگر خلق غیب دان بودی کسی به حال خود از دست کسی نیاسودی شما سطح دسترسی مورد نیاز برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست این پست را ندارید. در آن غروب دلگیر وقتی غروب میشد
گویا به جای خورشید من زخم خورده بودم یک عمر غریب و تنها ،تنها به جرم آنکه او سرسپرده میخواست،من دل سپرده بودم
Re: جملات ارزشمندآیا میدانید در گاو بازی به چه کسی جایزه اول تعلق میگیرد؟!
به کسی که نسبت به حمله گاو، بهترین جا خالیها را داده..! نه به آن کسی که با گاو درگیر شده. در زندگی هم وقتی گاوی به سمت شما میآید حتما کنار بکشید... درگیری با گاوهای زندگی بیفایده است!
Re: جملات ارزشمندمن فکر نمیکنم که اندوه یک آدم به هنگام ترک چیزی ناشی از این باشد که دارد چیزی را که دوست دارد ترک میکند. اندوه آدم ممکن است ناشی از نقطهی مقابلش باشد. آدم احساس میکند که پیوندها چه آسان پاره میشود، و نیز اینکه دیگران چه آسان از آدم جدا میشوند.در واقع آدم هم به آزادی نیاز دارد و هم به وابستگی، اما هر کدام بجای خود، و آدم با ناراحتی درمییابد که جاها را با هم قاطی کرده است.
کافکا
Re: جملات ارزشمندمن حرف کسانی را که میگویند از فرط نا امیدی خودشان را در لذات غرق میکنند باور نمیکنم.
نومیدی واقعی هرگز جز به درد یا بیحسی راه نمیبرد. کامو
Re: جملات ارزشمندمردم هيچوقت"حالِ" بد كسی را
به گذشته خوبش نمی بخشند... نادر ابراهیمی
Re: جملات ارزشمندﭼﺮﺍ ﺁﺩﻡ ﻣﺘﻌﺼﺐ مىﺗﺮﺳﺪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﺶ ﺷﮏ ﮐﻨﺪ ﻭ راهش ﺭﺍ ﺍﺻﻼﺡ ﮐﻨﺪ؟
ﭼﻮﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﻓﮑﺮ مىﮐﻨﺪ، ﭼﻪ ﺟﻮﺭ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﻢ ﺑﻪ ﺗﺎﻭﻟﻬﺎﯼ ﮐﻒ ﭘﺎﯾﻢ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺴﯿﺮﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﻡ اشتباه است. ﺑﺮﺗﺮﺍﻧﺪ ﺭﺍﺳﻞ شما سطح دسترسی مورد نیاز برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست این پست را ندارید.
Re: جملات ارزشمندمن اعتقاد ندارم که راه حل مشکلات ما این باشد که صرفا افراد درستی را انتخاب کنیم. نکته ی مهم، ایجاد فضایی است که در آن؛ سود ِافراد نادرست، در انجام کار درست باشد در غیر این صورت (که منفعت افراد نادرست در انجام کار درست باشد)، حتی افراد درست هم، کار درست را انجام نخواهند داد یا اگر هم سعی کنند کار درست را انجام دهند، سریعا کنار گذاشته می شوند.
میلتون فریدمن ![]()
Re: جملات ارزشمندتو با شرافتی !
اگر آبروی دیگران را مانند آبروی خودت محترم بدانی. تو آزادی ! اگر خودت را کنترل کنی نه دیگران را. تو مهربانی ! اگر وقتی دیگران مرتکب اشتباهی میشوند آنها را ببخشی. تو شادی! اگر گلی را ببینی و به خاطر زیبایی اش خدا را شکر کنی. تو ثروتمندی! اگر بیش از آنچه نیاز داری نداشته باشی. و تو دوست داشتنی هستی ! اگر دردهایت تو را از دیدن دردهای دیگران کور نکرده باشد. اگر چنین است به بزرگی خودت افتخار کن ... ![]() کسانی هستند که از خودمان می رنجانیم مثل ساعت هایی که صبح، دلسوزانه زنگ می زنند و در میانِ خواب و بیداری، بر سرشان می کوبیم بعد می فهمیم که خیلی دیر شده . . .
Re: جملات ارزشمندهمه چیز در این دنیا موقتی است.
حتی روزهای بد و شبهای بی خوابی پس صبور باش رفیق. در آن غروب دلگیر وقتی غروب میشد
Re: جملات ارزشمندخوشبختی بر سه ستون استوار است: فراموش کردن گذشته، غنیمت شمردن حال و امیدوار بودن به آینده...
Re: جملات ارزشمندو دوستی بر یک چیز استوار است اعتماد.
و دوست داشتن هرکسی دوست داشتن خود است. ![]()
چه کسی هم اکنون اینجاست ؟کاربرانی که در این تالار هستند: بدون کاربران عضو شده و 4 مهمان |