Fury
محصول 2014
Directed by David Ayer
با بازی "برد پیت"
بهترین فیلم ضد جنگی ک تا الان دیدم , خعلی ترسناک و غمناک بود. موسیقیشم واقعنی محشر بود.
برد پیت همون برد پیت قهرمان سابق بود, مثه فیلم تروی, نقش یه قهرمان خسته رو بازی می کرد ک رهبری یه تانک شرمن با چهارتا خدمه رو به عهده داشت. بیشتر جذابیت این فیلم ب خاطر بازی قشنگ برد پیته.

واقعنی کیف کردم, انگار دو ساعت تو جبهه جنگ از نزدیک شاهد کشت و کشتارا بودم. انتقادی ک ب فیلم دارم اینه ک فیلمش خیلی سربازای امریکا رو یکپارچه و متحد و خوب نشون می داد ک اگه صدتا جون داشتن واسه کشورشون حاضر بودن هر صدتا جونشونو بدن, این یه ایراده. تا جایی ک من شنیدم جنگ اینقد وحشتناکه ک خیلیا فرار می کنن و واسه نجات خودشون هرکاری می کنن, ولی تو این فیلم اصن از ترس سربازای امریکایی هیچی نشون نداد.
اما این فیلم علی رغم ایراداش واقعیت جنگ رو پرده سینما اورد. صحنه های اکشن و کشتار این فیلم خیلی واقعی تر از فیلم "سیوینگ پرایوت رایان" بود, اما بازم با توجه ب اینکه اون فیلم قدیمیه نسبت ب سال خودش خوب بود و نمی شه گفت ب خاطر ضعف جلوه های ویژش سربازا رایان ضعیف تر بود. اگه این ضعفو نادیده بگیریم فیوری محتوای پخته تری داشت, واقعیت رو بیشتر از سرباز رایان نشون می داد, تو سرباز رایان نشون می داد امریکایی ها ب نازیا رحم می کنن, اسیراشونو آزاد می کنن, ولی تو فیوری امریکایی ها نازیا رو زجرکش می کردن, اصن هیچ رحم و مروتی نداشتن به نازیا, "سیوینگ پرایوت رایان" واقعیت جنگ جهانیو تحریف کرده بود , این فیلم واقعیتای تاریک جنگ رو مثه روز روشن نشون داد.