اتاق ما چند دقیقه پیش
الان خیلی تمیز و مرتبه!! اون سیم وسطی یکی از شاهرگ های حیاتی اونطرف اتاق
است- شاهرگ ما این طرف است-اسم این شاهرگ کابل اینترنت است(وایرلس نداره همچین دانشگاهی )
Vita نوشته شده:خب خونه قطعاً راحت تر از خوابگاهه
ولی
به نظر من خوابگاه بهتره
چون
پر از دختره
فکر می کنم خوابگاه به این دلیل پر از دختره که اون خوابگاه دخترانه است . تو خوابگاه پسرانه اینجوری نباید باشه . نمی دونم ، ما که دانشجو نیستیم . شاید تفیکیک جنسیتی رو از خوابگاه ها هم بر داشتن و ما بی خبریم .
اگه تا زمان ما این طور بشه چی میییییشه! همین جوری دانشگاه...! دیگه اگه خوابگاه ها هم مشترک بشه...! عمرا بشه! چون همه خوب میدونن که هیشکی جنبه نداره
راستی چرا همه میگن وای اتاقمون فلان وای هم اتاقیا....؟ به نظرم خوابگاه باید جای جالبی باشه. دوست دارم یه مدت تو خوابگاه باشم ببینم چجوریه. به نظرم نمیاد این طور که شما از هم اتاقیاتون ناراضی هستید باشه. اگه همه چیز رو ساده بگیریم و خیلی حساس نباشیم و وسواس به خرج ندیم جای خیلی باحالی میشه احتمالا.
Vita نوشته شده:راستی چرا همه میگن وای اتاقمون فلان وای هم اتاقیا....؟ به نظرم خوابگاه باید جای جالبی باشه. دوست دارم یه مدت تو خوابگاه باشم ببینم چجوریه. به نظرم نمیاد این طور که شما از هم اتاقیاتون ناراضی هستید باشه. اگه همه چیز رو ساده بگیریم و خیلی حساس نباشیم و وسواس به خرج ندیم جای خیلی باحالی میشه احتمالا.
آره به نظر من هم که خوابگاه جای خیلی باحالیه ،به قول شما.
من که خوابگاه هستم و خیلی راضیم.
اتاق ما ده نفره هست؛و جمع بسیار صمیمی ای هستیم.برای درس خوندن هم مشکلی نداریم.
ولی باید تو اتاق به نظر همدیگه احترام بزاریم تا صمیمیت برقرار بشه....
البته گاهی اوقات یه کوچولو دعوا هم میشه
جاده جوانی لغزنده است زنجیر ایمان را ببندید
صلوات شاه کلید همه قفل های بسته است.
آدم بد را هرطور که هست تحمل می کنم کاسه صبرم از آدم هایی لبریز است که با ادعای خوب بودن بدی می کنند