majid313mirzaei نوشته شده:اینم یخچال پر از لبنیات ما
[ تصویر ]
خیلی جالبه....از یه نظر با یخچال خوابگاه ما وجه شباهت داره.....یخچال ما رو که باز میکنی فقط توش آب معدنی میبینی....فقط و فقط بطری اب معدنی....بعدشم توی سطل آشغالی هامون هم فقط بطری اب معدنی ها دیده میشه
.
.
هر چند ما تو اتاقمون 12 نفریم ولی من خیلی راضی هستم...اگه صمیمیت و همکاری تو هر اتاق باشه هیچ مشکلی به وجود نمیاد...
مثلا برای جارو کشیدن و تمیز کردن یخچال و ... نوبتی کار میکنیم.....
اتاقمون هم خیلی خیلی بزرگه........تلویزیون و پنکه سقفی هم داره...تازگی هم کولر آوردن برامون.........خدا را هزاران مرتبه شکر...
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید. شما درخت نیستید(جیم ران) بهتــــــرین معلم شما، آخریـــن اشتباه شماست.
majid313mirzaei نوشته شده:اتاق ما چند دقیقه پیش
الان خیلی تمیز و مرتبه!! اون سیم وسطی یکی از شاهرگ های حیاتی اونطرف اتاق
است- شاهرگ ما این طرف است-اسم این شاهرگ کابل اینترنت است(وایرلس نداره همچین دانشگاهی )
[ تصویر ]
چقد بدسلیقه هست اتاقتون
به خدا من یه روزه سکته میکنم تو این وضع
اونجا رختخوابه یا حراجی که چیدی اونجا
به خدا مردا خیلی خیلی بدسلیقه ان
نه بلدن ظرف بشورن نه تمیز لباس بشورن نه میتونن نظم داشته باشن
چرا شما زنده این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فاطی ز علایق جهان دل برکن / از دوست شدن به این و آن دل برکن یک دوست که آن جهان مطلق باشد /بگزین تو و از کون و مکان دل برکن
فاطی، اگر از طارم اعلا گذری / از خاکْ گذشته، از ثریا گذری هیهات که تا اسیر دیو نفسی / از راه دَنی سوی تَدَلّی گذری
آن شوخ كه با شيشه مرا ساخته است / بنشسته و سنگ بر من انداخته است اكنون كه شكسته ام در اين بازي تلخ، / خندم خوش از اينكه من نه، او باخته است!
به شایعات بی اساس بی توجه باشید و در مورد زیر دستان از روی ذهن قضاوت نکنید.
majid313mirzaei نوشته شده:اتاق ما چند دقیقه پیش
الان خیلی تمیز و مرتبه!! اون سیم وسطی یکی از شاهرگ های حیاتی اونطرف اتاق
است- شاهرگ ما این طرف است-اسم این شاهرگ کابل اینترنت است(وایرلس نداره همچین دانشگاهی )
[ تصویر ]
چقد بدسلیقه هست اتاقتون
به خدا من یه روزه سکته میکنم تو این وضع
اونجا رختخوابه یا حراجی که چیدی اونجا
به خدا مردا خیلی خیلی بدسلیقه ان
نه بلدن ظرف بشورن نه تمیز لباس بشورن نه میتونن نظم داشته باشن
چرا شما زنده این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من تا جایی که یادمه تو کلاسامون همیشه دخترا از شلخته بودنشون حرف میزدن
نه یکی نه دوتا بلکه اکثریتشون-
تازه من یه سال با چندتاشون همسایه بودم گهگاهی اتاقشونو میدیدم(واحد هامون روبرو هم بودن)
افتضاح بودن- ما که پسر بودیم شرف داشتیم به اونا
تازه غذاشونم همیشه می سوخت
من بعد از این همه مدت میدونم خوابگاه دخترا و پسرا چطورین البته با توجه به اینکه دخترا ناسلامتی میخان برن خونه بخت
و باید یه خونه رو بچوخونن
*رکسانا* نوشته شده:من خودمو عرض کردم که دووم نمیارم
یه جا بی نظم باشه افکارم خراب میشه
بیشتر پسرا بی سلیقه ان
من از اول دبیرستان تو خوابگاه بودم- همه نوع سلیقه هست مخصوصا در دوران دانشجویی
که فرهنگ سلیقه و افکار و ... فرق دارن
بعضیا یه عادت هایی دارن که خیلی بده ولی مهم اینه که بتونی با همه این عادات کنار بیایی
و انعطاف داشته باشی
بیشتر پسرا بی سلیقه ان
بعضیا یه عادت هایی دارن که خیلی بده ولی مهم اینه که بتونی با همه این عادات کنار بیایی
و انعطاف داشته باشی
شما باسلیقه اقا
فاطی ز علایق جهان دل برکن / از دوست شدن به این و آن دل برکن یک دوست که آن جهان مطلق باشد /بگزین تو و از کون و مکان دل برکن
فاطی، اگر از طارم اعلا گذری / از خاکْ گذشته، از ثریا گذری هیهات که تا اسیر دیو نفسی / از راه دَنی سوی تَدَلّی گذری
آن شوخ كه با شيشه مرا ساخته است / بنشسته و سنگ بر من انداخته است اكنون كه شكسته ام در اين بازي تلخ، / خندم خوش از اينكه من نه، او باخته است!
بیشتر پسرا بی سلیقه ان
و انعطاف داشته باشی
شما باسلیقه اقا
نشد رکسانا خانم
من تو پست قبلی گفتم مردا اگه خوش سلیقه بودن ....
بیشتر پسرا بی سلیقه ان
و انعطاف داشته باشی
شما باسلیقه اقا
نشد رکسانا خانم
من تو پست قبلی گفتم مردا اگه خوش سلیقه بودن ....
باشه اصلا هرچی تو بگی
زندگی توی خوابگاه اولش خیلی سخته اینکه بخوای با چند نفر دیگه که فرهنگای مختلفی دارن زندگی کنی... البته آدم باید یکم انعطاف پذیر هم باشه وسعی کنه خودشو با محیط وفق بده ...اوج سختیا واسه ترم اوله بعدش کم کم که با محیط آشنا بشی کلی دوست پیدا میکنی و روزای زندگی تو خوابگاه میشه یکی از پر خاطره ترین روزای عمر آدم. کلی ام تجربه پیدا میکنی
من ترم اولم اونقدر واسم سخت بود که همش عین بچه ها گریه میکردم..و میخواستم از خوابگاه انصراف بدم.
ولی بعدش اینقدر با هم اتاقیا و دوستای دانشگام صمیمی شدم که روز فارق التحصیلیم بازم عین بچه ها گریه کردم....
تازه الانم بهترین دوستا و صمیمی ترین دوستام همون هم اتاقیام و چندتا از همکلاسیای دانشگاهم هستن...
اینقدر از دوران خوابگاه و داشگاه خاطرات خنده دار دارم که یه کتاب ازش در میاد