روز اول دانشگاه
روز اول دانشگاه
فردا برای من اولین روز دانشگاهمه ۰رشته ام هم مکانیکه۰۰احساس میکنم با چیز غریبی مواجه هستم جدا اولین روز چه کار میکنن?' اولین کلاس را هم اخلاق ا۰س۰ل۰ا۰م۰ی گذاشتن۰۰میخوام جلوی دهانم بگیرم هیچی نگم۰۰جدا داشتن یه عشق خارج از دانشگاه به درس خوندن تو دانشگاه کمک میکنه این طور نیست ?!
گردبادی را که می بینی تو در دامان دشت
روح مجنون است کانجا خاک بر سر می کند
Www.telegram.me/Emanuelkazak
- DARKENERGY
نام: Melina
محل اقامت: krj_teh
سپاس: 4145
Re: روز اول دانشگاه
یادش بخیر...
من روز اول داشتم از استرس میمردم
حق داشتن بهمون میگفتن ترم بوقی (ترم یک)! آخه کی اول مهر میره دانشگاه
من روز اول آناتومی و ادبیات داشتم خیلی هم قیافه گرفته بودم مغرور
ای یادش بخیر... روز اول که 99/9 درصد کلاسها تشکیل نمیشه بیشتر با محیط دانشگاه آشنا میشی...سعی کن خیلی شیکُ جنتلمن نری روز اول
همه میفهمن ترم یکی! بعدشم سعی کن این ترمُ سوتی ندی در هیچ زمینه ای وگرنه کارت زاره!
سه جلسه مجازی در هر درس غیبت داشته باشی دیگه بیشتر از سه جلسه رو باید ببینی استاد چقدر به عمه ش توجه میکنه !
پس سعی کن از این سه جلسه غیبت به بهترین نحو استفاده کنی
در کل روز اولم یه روزیه مثل همه روزای دانشگاه... اگرم کلاسارو بلد نبودی تا حد امکان از دانشجوها نپرس
زیاد جواب درست بهت نمیدن!
من روز اول داشتم از استرس میمردم

من روز اول آناتومی و ادبیات داشتم خیلی هم قیافه گرفته بودم مغرور

در کل روز اولم یه روزیه مثل همه روزای دانشگاه... اگرم کلاسارو بلد نبودی تا حد امکان از دانشجوها نپرس

منم همینطور
ولی سایت لعنتی باز نمیشه تا برناممو ببینم
ولی سایت لعنتی باز نمیشه تا برناممو ببینم

it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing.
-
سپاس: 18
DARKENERGY نوشته شده:سعی کن خیلی شیکُ جنتلمن نری روز اول همه میفهمن ترم یکی!
آره من یادمه یه کت شلوار اسپرت پوشیده بودم با کیف و کفش چرم و عینک دودی و موهای تافت زده و... اصن یه وضی ! انگار میخواستم برم سالن اجلاس سران

البته همه نفهمیدن صفری ام ,با اون ته ریشی هم که داشتم بعضیا برعکس فکر میکردن دانشجوی ارشدی چیزیم!
---
ولی اصلن استرس نداشته باشین . دانشگاه اون قدرا هم که فکر میکنین مقرارتی نیست و کسی رو بخاطر یه جلسه غیبت یا اینجور چیزا اخراج نمی کنن!

DARKENERGY نوشته شده:یادش بخیر...
من روز اول داشتم از استرس میمردمحق داشتن بهمون میگفتن ترم بوقی (ترم یک)! آخه کی اول مهر میره دانشگاه
![]()
من روز اول آناتومی و ادبیات داشتم خیلی هم قیافه گرفته بودم مغرورای یادش بخیر... روز اول که 99/9 درصد کلاسها تشکیل نمیشه بیشتر با محیط دانشگاه آشنا میشی...سعی کن خیلی شیکُ جنتلمن نری روز اول
همه میفهمن ترم یکی! بعدشم سعی کن این ترمُ سوتی ندی در هیچ زمینه ای وگرنه کارت زاره!
سه جلسه مجازی در هر درس غیبت داشته باشی دیگه بیشتر از سه جلسه رو باید ببینی استاد چقدر به عمه ش توجه میکنه !
پس سعی کن از این سه جلسه غیبت به بهترین نحو استفاده کنی
![]()
در کل روز اولم یه روزیه مثل همه روزای دانشگاه... اگرم کلاسارو بلد نبودی تا حد امکان از دانشجوها نپرسزیاد جواب درست بهت نمیدن!
سپاس خانم مدیر
گردبادی را که می بینی تو در دامان دشت
- اشکان فیاض
نام: اشکان
محل اقامت: آمل
سپاس: 179
منم قراره فردا با یه همچین تیپی برمQ2w2hddjjb نوشته شده:DARKENERGY نوشته شده:سعی کن خیلی شیکُ جنتلمن نری روز اول همه میفهمن ترم یکی!
آره من یادمه یه کت شلوار اسپرت پوشیده بودم با کیف و کفش چرم و عینک دودی و موهای تافت زده و... اصن یه وضی ! انگار میخواستم برم سالن اجلاس سران![]()
البته همه نفهمیدن صفری ام ,با اون ته ریشی هم که داشتم بعضیا برعکس فکر میکردن دانشجوی ارشدی چیزیم!
---
ولی اصلن استرس نداشته باشین . دانشگاه اون قدرا هم که فکر میکنین مقرارتی نیست و کسی رو بخاطر یه جلسه غیبت یا اینجور چیزا اخراج نمی کنن!

هرگز مطالعه را وظیفه تلقی نکنیدبلکه آنرا فرصتی غبطه برانگیز بدانید.
پیام آلبرت انیشتین به دانشجویان دانشگاه پرینستون
پیام آلبرت انیشتین به دانشجویان دانشگاه پرینستون
DARKENERGY نوشته شده:روز اول که 99/9 درصد کلاسها تشکیل نمیشه بیشتر با محیط دانشگاه آشنا میشی...!
کلاسهای ما که از 21 شهریور با اقتدار و با حضور پرشور صد درصدی داره تشکیل میشه ...
فرقی نمی کند گودال کوچک آبی باشی یا دریایی بیکران
زلال که باشی
آسمان در توست!
- - Keyhan -
سپاس: 141
DARKENERGY نوشته شده: روز اول که 99/9 درصد کلاسها تشکیل نمیشه بیشتر با محیط دانشگاه آشنا میشی...
آره، دقیقا
ما کلاسامون این هفته کلا تشکیل نشد
فقط میریم تو دانشگاه ول میگردیم!
چقدر ورودی به دانشگاه داشتیم
همه دیگه شدن عضو قشر فرهیخته دانشجو
ای زندگی
حسودیمان شد
پینوشت : این یک ماه از بس داخل دانشگاه ازاد قشر فرهیخته دیدم حالم داره بهم می خوره
ای زندگی
حسودیمان شد

پینوشت : این یک ماه از بس داخل دانشگاه ازاد قشر فرهیخته دیدم حالم داره بهم می خوره

درون سینه هر آدمی یک خاورمیانه پنهان است.
پر از شر، شور، شراب، خدا، گناه، صلح، گُل، گلوله
پر از شر، شور، شراب، خدا، گناه، صلح، گُل، گلوله
- m!sS Nah!D
محل اقامت: soMewHere in thE wOrlD
سپاس: 162
تماس:
وای وای
من یادمه ترمک ک بودم سرکلاسای عمومی با استادا بحث میکردم پسرا ک زودتر میخواستن کلاسو تعطیل کنن اون پشت میگفتن باز این حرف زد
حالا این ب کنار تیپم و ژستم یه جوری بود ک وقتی تو سالن راه میرفتم با اون کفشا گروپ گروپ ترم بالاییا مسخرم میکردن
الان ک بهش فک میکنم اصن یه وضی بود خنده دار
من یادمه ترمک ک بودم سرکلاسای عمومی با استادا بحث میکردم پسرا ک زودتر میخواستن کلاسو تعطیل کنن اون پشت میگفتن باز این حرف زد

حالا این ب کنار تیپم و ژستم یه جوری بود ک وقتی تو سالن راه میرفتم با اون کفشا گروپ گروپ ترم بالاییا مسخرم میکردن

الان ک بهش فک میکنم اصن یه وضی بود خنده دار
Talk slowly but think quickly
Spend some time alone
When you realize you've made a mistake, take immediate steps to correct it
BEGIN while others are procrastinating
COMMEND while others are criticizing
PREPARE while others are daydreaming
To handle yourself, use your head; to handle others use your heart.
<3 http://music.naij.com/artist-2035-celine-dion <3
<3 http://www.newhealthguide.org/Calming-Foods.html <3
-
سپاس: 53
محل اقامت: germany
سپاس: 19
روز اول دانشگاه دوره کارشناسیم، کلاس فیزیک پایه 1 داشتم... زیاد هولی برای درس نداشتم، هرچند علاقه م به درس و علم خیلی زیاد بود، ولی عجله ای نداشتم.
حدودا 15 نفری بودیم. بعد از پایان کلاس با همدیگه آشنا شدیم و تاااااااااااازه فهمیدیم که 10 نفر از 15 نفر جز مردودی ها هستن
هیچی دیگه، همون روز اول ترس انداختن تو دلمون که اینجوریه و اونجوری.... هه .. بعدش فهمیدیم که اونی که رد میشه.... بعله، کرم از خود درخته
و ما با بسی افتخار و سربلندی کارشناسی رو تموم کردیم.
روز اول ارشد هم، قبلا با یکی از بچه ها تو خوابگاه آشنا شدم، دو تایی با هم رفتیم. دیگه اون استرس و طرز فکر سابق رو درباره دانشگاه نداشتیم. خیلی شییییییییک و مجلسی
رفتیم سر کلاس. بلاخره همه چی روز اولی داره. استاد گرامی بنده تشریف آوردن و من کلی ذوق کردم که همچین استادی دارم
.. واقعا استاد خیلی خوب و شایسته ای هستن
امیدوارم روز اول، برای همه خوب بوده باشه....
حدودا 15 نفری بودیم. بعد از پایان کلاس با همدیگه آشنا شدیم و تاااااااااااازه فهمیدیم که 10 نفر از 15 نفر جز مردودی ها هستن

و ما با بسی افتخار و سربلندی کارشناسی رو تموم کردیم.
روز اول ارشد هم، قبلا با یکی از بچه ها تو خوابگاه آشنا شدم، دو تایی با هم رفتیم. دیگه اون استرس و طرز فکر سابق رو درباره دانشگاه نداشتیم. خیلی شییییییییک و مجلسی

امیدوارم روز اول، برای همه خوب بوده باشه....

I have a Dream...know myself
دانشگاه
روز اولش
استاداش
دانشجویاش
مطالبش
محیطش
مسخره
و حوصله سربره
خاک تو سرم که واسه دانشگاه رفتن درس خوندم
والا
همه ی درسا که تکراریه.
کلاسا هم که خواب آور
دانشجوها هم که مسخره
محیطشم که فوق العاده دلگیر
چرا آخه چرا؟

روز اولش
استاداش
دانشجویاش
مطالبش
محیطش
مسخره
و حوصله سربره

خاک تو سرم که واسه دانشگاه رفتن درس خوندم

والا
همه ی درسا که تکراریه.
کلاسا هم که خواب آور
دانشجوها هم که مسخره
محیطشم که فوق العاده دلگیر

چرا آخه چرا؟

زندگی همین لحظه هاست....
شاد باشید.
شاد باشید.
mycolony نوشته شده:چقدر ورودی به دانشگاه داشتیم
ای زندگی
حسودیمان شد![]()
بسم رب الحسین .. .
مگه شما دانشجو شدید بالاخره !؟
بسم رب الحسین .. .
روز اول دانشگاه اشک چند نفر رو در آوردم ! ه هرچند تقصیر خودشون بود
روز اول دانشگاه اشک چند نفر رو در آوردم ! ه هرچند تقصیر خودشون بود