خیلی نگرانِ اِستَنلیَم (stanly). چند سال پیش یادمه گفت که به اوکراین مهاجرت کردن. امیدوارم هرجا هست حالش خوب باشه. واقعاً هیچ کس از سرنوشت خودش توی این دنیا باخبر نیست.
خیلی نگرانِ اِستَنلیَم (stanly). چند سال پیش یادمه گفت که به اوکراین مهاجرت کردن. امیدوارم هرجا هست حالش خوب باشه. واقعاً هیچ کس از سرنوشت خودش توی این دنیا باخبر نیست.
واقعا یه آدم چقدر باید بد شانس باشه میخواست از خاورمیانه و کانون جنگ فرار کنه صاف افتاد توی کانون جنگ
اگه ایمیل شو داری یک ایمیل به میشای عزیز بزن و جویای حالش شو
حسرت نبرم به خواب آن مرداب کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان دریا همه عمر خوابش آشفته است.
ایمیل زدی به استن؟
فکرشو بکن میشا رو دولت اوکراین مجبور کنه بره با روسها بجنگه
کلاه آهنی و بیل بهش بده
والّا علی جان، من تمایل ندارم که درباره میشا و وضعیت فعلیش شوخی کنم چون به احتمال زیاد شرایطش توی اوکراین مناسب نیست و منم به خاطر این موضوع و هم اینکه به میشا علاقه داشتم، از صمیم قلبم براش نگران و ناراحتم. اگه حمله ی روسیه صرفاً یه شعار می بود یا اگه روسیه یه جنگ موضعی و محدودی رو انجام می داد، شاید میشد راجع به وضعیت میشا شوخی کنیم ولی الآن که یه جنگ گسترده راه افتاده، دیگه وضعیت میشا و خونوادش برام شوخی بردار نیست، حتی نمی دونم الآن زنده ست یا کشته شده. فقط می تونم امیدوار باشم که زنده باشه و سلامت. امیدوارم تونسته باشه به رومانی، لهستان یا یه کشور دیگه وارد شده باشه یا تونسته باشه به شیراز که قبلاً توش ساکن بودن برگرده.
محمد جان هیچ کس با جنگ و خونریزی موافق نیست جز معدودی سیاستمدار که بهای زیاده خواهی شون رو مردم عادی با ریختن خونشون یا با آوارگی و گرسنگی پرداخت میکنن
منم امیدوارم میشا و خانوادش و هر ایرانی و غیر ایرانی مهاجرت کرده به اوکراین آسیب نبینه
راستش از گردش روزگار و چرخش این چرخ متعجبم یه بار عکس یک کودک شیرخوار رو که از زیر آوار بیرون کشیده بودند رو گذاشتم حالا فرقی هم نمیکرد اون نوزاد چه ملیتی داشت مهم این بود که انسانه و جنگ هیچ ربطی به اون طفل معصوم نداشت همین میشا یه حرفی زد که من شرم میکنم اونو اینجا بگم
به هر حال اگه از این شوخی ناراحت شدی عذر میخوام و آرزو میکنم در آستانه نوروز و سال نو سایه جنگ از سر همه کم بشه و سیاستمداران احمق سر عقل بیان
حسرت نبرم به خواب آن مرداب کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان دریا همه عمر خوابش آشفته است.
محمد جان هیچ کس با جنگ و خونریزی موافق نیست جز معدودی سیاستمدار که بهای زیاده خواهی شون رو مردم عادی با ریختن خونشون یا با آوارگی و گرسنگی پرداخت میکنن
منم امیدوارم میشا و خانوادش و هر ایرانی و غیر ایرانی مهاجرت کرده به اوکراین آسیب نبینه
راستش از گردش روزگار و چرخش این چرخ متعجبم یه بار عکس یک کودک شیرخوار رو که از زیر آوار بیرون کشیده بودند رو گذاشتم حالا فرقی هم نمیکرد اون نوزاد چه ملیتی داشت مهم این بود که انسانه و جنگ هیچ ربطی به اون طفل معصوم نداشت همین میشا یه حرفی زد که من شرم میکنم اونو اینجا بگم
به هر حال اگه از این شوخی ناراحت شدی عذر میخوام و آرزو میکنم در آستانه نوروز و سال نو سایه جنگ از سر همه کم بشه و سیاستمداران احمق سر عقل بیان
از دوستان کسی هست که با فایلهای زیرنویس فیلم که پسوند srt دارن، آشنا باشه؟
این فایلها رو میشه با برنامه "نوتپد" ویندوز باز و ویرایششون کرد. سؤالم اینه که اگه بخوایم همه زمانهای نوشته شده داخل یک فایل رو به اندازه معینی (مثلاً 2.3 ثانیه) افزایش یا کاهش بدیم، چیکار باید بکنیم؟ آیا مجبوریم همه رو تکتک به صورت دستی تغییر بدیم یا راه سریعی برای این کار وجود داره؟