از دوستان کسی هست که با فایلهای زیرنویس فیلم که پسوند srt دارن، آشنا باشه؟
این فایلها رو میشه با برنامه "نوتپد" ویندوز باز و ویرایششون کرد. سؤالم اینه که اگه بخوایم همه زمانهای نوشته شده داخل یک فایل رو به اندازه معینی (مثلاً 2.3 ثانیه) افزایش یا کاهش بدیم، چیکار باید بکنیم؟ آیا مجبوریم همه رو تکتک به صورت دستی تغییر بدیم یا راه سریعی برای این کار وجود داره؟
چرا Ctrl و حروف بالای Enter رو نمیگیری؟
کلا میرن جلو...هر یه باری که بزنی فک کنم یک صدم ثانیه بره جلو. .
Think diffrent
Beacuse the one who was crazy enough that thought he colud change the world...was the one who did.
کلا میرن جلو...هر یه باری که بزنی فک کنم یک صدم ثانیه بره جلو. .
این کارو کردم ولی نشد. این کلیدها کاربردشون مال وقتیه که توی وُرد، حرف یا حروفی رو انتخاب کرده باشی و بخوای اندازشونو "یک واحد یک واحد" افزایش یا کاهش بدی.
از دوستان کسی هست که با فایلهای زیرنویس فیلم که پسوند srt دارن، آشنا باشه؟
این فایلها رو میشه با برنامه "نوتپد" ویندوز باز و ویرایششون کرد. سؤالم اینه که اگه بخوایم همه زمانهای نوشته شده داخل یک فایل رو به اندازه معینی (مثلاً 2.3 ثانیه) افزایش یا کاهش بدیم، چیکار باید بکنیم؟ آیا مجبوریم همه رو تکتک به صورت دستی تغییر بدیم یا راه سریعی برای این کار وجود داره؟
به نظرم کاربر نمونه ماه رو به کاربر میرزا بنویس ماه تغییر بدهید.
هرچی تو جزوه اش می بینه میاد اینجا می ذاره، هر چی تو ویکی می بینه کپی پیست.
تاکید هم می کنم که ترم 16 رشته آبیاری گیاهان دریایی هم هستم.
شرمنده اینو میگم ولی نگاه میکنم از وقتی من دیگه پست نذاشتم تالار زیست شناسی هیچ پست جدیدی ندارع مگه به ندرت
شرمنده اینو میگم ولی نگاه میکنم از وقتی من دیگه پست نذاشتم تالار زیست شناسی هیچ پست جدیدی ندارع مگه به ندرت
به زیست شناسی اینها علاقه دارید بحث شروع کنیم
با توجه به ماده 8 قوانین تالار گفتمان شبكه فیزیك هوپا :
ارايه انديشههاي نو در فيزيك و متافيزيك ، رياضيات مختص فيزيك ، حساب و هندسه دوجيني در وب سايت شخصي :
اون یکی برداشته معنی نماز رو گذاشته.
چقدر ماست شده سایت.
سلام دوستان!
کسی می دونه چطوری میشه فونت ها رو توی فایل پی دی اف، embed کرد؟ فونت هام توی فایل داکیومِنتَم embed هستن ولی وقتی به صورت پی دی اف سِیوِش می کنم فونتا دیگه embed نمیشن.
در ضمن، کسی می تونه معادل انگلیسی مناسبی برای "موانعِ برطرف نشدنی" معرفی کنه؟ من خودم یکی پیدا کردم، می خواستم نظر شما رو هم بدونم. بیشتر معادل لغتِ "برطرف نشدنی" مدّ نظرمه.