خیلی تاسف بارهDARKENERGY نوشته شده: ↑سهشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۶ - ۰۱:۵۵اول از همه سپاس از مهرتون آقای نوری عزیز که میدونم چقدر انسان شریفی هستین امیدوارم حال دلِ شمام همیشه خوب باشه![]()
اما راستش حالِ ما خوب نبود، امروز ولنتاین بود یه مورد خودکشی آوردن پیش ما منم از صبح شیفت بودم، الان اومدم خونه! یه جورایی خودم اضافه وا میسم که وقتم بگذره، موردی که آوردن دختر 22 ساله بود... با قرص خودکشی کرده بود، اونم تو روز ولنتاین... اولش دکتر تا حدودی به ثبات رسوند فشار علایم حیاتی سطح هوشیاری و... رو ولی یهو شروع به تشنج و ایست قلبی کرد... هرکار که میشد براش کردیم برنگشت، اون دختر خوشگلِ معصوم تموم کرد، خانوادش که جیگرمو آتیش زدن، از یکی از فامیلاشون پرسیدم چرا این بلا رو سر خودش آورده و طبق معمول شنیدم بخاطر روابط عاشقانه و خیانتو این حرفا، تورو جون هرکی دوست دارید یا وارد رابطه نشید یا بدونید دارید چیکار میکنید، با قلب دیگران با احساساتشون بازی نکنید، آدما اسباب بازی نیستن بعد از یه مدت دورشون بندازید، واقعا نمیدونم چی بگم، قدر همو بدونید، آخه اون مادرش دیگه مثل قبل میشه یا پدرش... اون لیاقت تورو نداشته اگه دوستت داشت ولت نمیکرد، باور کنید تنهایی شرف داره به این رابطه های پوچ امروزی، ولی به اینم باور داشته باشید یه روزی یکی یه جایی جوری دستتو میگیره و بغلت میکنه که میفهمی خوده خودشه که سالها منتظرش بودی... اصلا نمیخواستم اینارو بنویسم ولی دختره انقدر خوشگل بود انقدر که نگو... چراااا؟!
دقیقا همین صحنه...
ببخشید قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم ولی دلم گرفت چون روز ولنتاین بود وگرنه من دهها بار این صحنه رو از نزدیک دیدم...
منم امیدوارم حال دل همه عالی باشه![]()
![]()
![]()
چی بگم والله
روابط امروزی مثل گل هایی که به هم هدیه میدن می مونه پژمرده بشه سریع دور میندازن...