فقط چند ساعتِ اول برف بود، بعدش بارون شد. فکر کنم طرفای شما عوضش "باد" خوب میاد، آلودگی هوا باید قاعدتاً کمتر باشه. درسته؟
گفتگو
- M_J1364@yahoo.com
نام: م. ج. معروف به سیاه گوش
محل اقامت: تهران
سپاس: 497
Re: گفتگو
- You-See
نام: U30
سپاس: 770
از تهران خیلی خیلی بهتره
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/
- M_J1364@yahoo.com
خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم، دلم تنگ شد واسه بچه های اینجاM_J1364@yahoo.com نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۴۰۰/۹/۲۸ - ۰۰:۱۵علیک سلام فرناز خانوم، کم پیدایین خانوم خانوما![]()

- M_J1364@yahoo.com
ای بابا محمد جان دلش برا من تنگ شده بود دیگهM_J1364@yahoo.com نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۴۰۰/۹/۲۸ - ۱۳:۰۳میشه دقیق تر بفرمایید که برای چه شخصِ خاصی دلتون بیشتر از همه تنگ شده بود؟!![]()

حسرت نبرم به خواب آن مرداب
کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان
دریا همه عمر خوابش آشفته است.
کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان
دریا همه عمر خوابش آشفته است.
M_J1364@yahoo.com نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۴۰۰/۹/۲۸ - ۱۳:۰۳میشه دقیق تر بفرمایید که برای چه شخصِ خاصی دلتون بیشتر از همه تنگ شده بود؟!![]()

Vahed75 نوشته شده: ↑دوشنبه ۱۴۰۰/۹/۲۹ - ۱۹:۴۱ای بابا محمد جان دلش برا من تنگ شده بود دیگهM_J1364@yahoo.com نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۴۰۰/۹/۲۸ - ۱۳:۰۳میشه دقیق تر بفرمایید که برای چه شخصِ خاصی دلتون بیشتر از همه تنگ شده بود؟!![]()
![]()

برای کسایی که میتونن و شجاعت رو به رو شدن با ترس ها و اضطراب ها رو دارن مخصوصا اونا که بنیادی هستن کتابهای یالوم خیلی خوبه.M_J1364@yahoo.com نوشته شده: ↑جمعه ۱۴۰۰/۹/۲۶ - ۱۹:۱۸یه کتاب از اروین دیوید یالوم دارم می خونم به اسم "خیره به خورشید (غلبه بر هراس از مرگ)" انتشارات فانوس.
بد نیست، یه مقداری جذبم کرد. اگه وقت کردین، بخونینش.
حالا من کتاب وقتی نیچه گریست رو پیشنهاد میکنم و ذهنیت نیچه بیشتر بر پایه ی قدرت و تسلط و تصاحب هست و با اون قضیه داشتن که گفتم ارتباط داره. توصیه میکنم بهت
به دلیل مشکل با یکی از مدیران هوپا، دیگر در این فروم فعالیتی نخواهم داشت. بدیهی است که بروزرسانی هم از طرف اینجانب در این فروم انجام نخواهد شد. میتوانید با ای دی بنده در تلگرام در تماس باشید. خدانگهدار
- M_J1364@yahoo.com
Re:سوال شیمی
سلام من یک سوال درباره شیمی داشتم میتونید ۳ تا دلیل برای سوال زیر بگید
سلام سوال این بود که که چرا وقتی اتم تعداد الکترون هایش از قاعده اکتت بیشتر می شود پایدار تر می شود
سلام سوال این بود که که چرا وقتی اتم تعداد الکترون هایش از قاعده اکتت بیشتر می شود پایدار تر می شود
وقت کردم میخونم نه حتما بخون. حالا به بقیه اینقدر توصیه نمیکنم ولی به تو (و داوود) خیلی توصیه میکنم. چون بین برویر و نیچه که کاراکترهای این کتابن تشابهاتی هست که من اثراتشون رو تو نوشته هات میبینم.
به دلیل مشکل با یکی از مدیران هوپا، دیگر در این فروم فعالیتی نخواهم داشت. بدیهی است که بروزرسانی هم از طرف اینجانب در این فروم انجام نخواهد شد. میتوانید با ای دی بنده در تلگرام در تماس باشید. خدانگهدار
- M_J1364@yahoo.com
- M_J1364@yahoo.com
چند روز پیش یه کاری داشتم رفتم انقلاب، این کتاب رو هم خریدم ولی فعلاً وقت ندارم بخونمش، اون کتاب قبلیه (خیره به خورشید) رو هم هنوز تموم نکردم. وقتی شروعش کنم، خبرت می کنم!