eli75 نوشته شده:اینی که نور بندازیم و بعد ببینیم به نظرم کار ما نیستش چون باید احتمالا فاکتورهای زیادی ثابت باشن تا آزمایشمون خطا نداشته باشه و به همین سادگی نیست..
تنها از وجود فروکتوز که نمیشه نتیجه گرفت اگه قندای دیگه ای که توی عسل هستند رو بررسی کنم (میشه بگین دیگه چه قندهایی توی عسل هست؟) اون موقع شاید به یک نتیجه هایی برسم.
بله خب میگم دقیق نیست...
راستش من تا حالا مقاله ای راجع به "عسل" ننوشتم! نمیدونم چی توش هست! همون فروکتوز و گلوکوز هم اون سایته نوشته بود داره! راستی نمیتونی از معلم شیمیت بپرسی؟ شاید اون بدونه؟به هر حال فکر نمیکنم دقیق بدونه چون به "کتاب درسی" ربط نداره!
خب اگه گرده ندلره آیا میتونیم روی اندازه قندای دیگه توی عسل مثل ساکاروز بحث کنیم؟
البته فکر نمی کنم سایز اونم از یک نانومتر بیشتر باشه. ولی اگه اطلاعاتی در این زمینه هم دارین لطفا بگین.