گويا نوبت با شماست . اگر مايليد و فرصت داريد ،
پرسشي با سليقه خودتان مطرح بفرماييد.

lebesgue نوشته شده:با اجازه از پین گرامی، من یک پرسش میگذارم:
مثلثهای
و
در یک صفحه واقع بوده و
درون
جای دارد. آیا امکان دارد که محیط
بزرگتر از محیط
باشد؟ درستی پاسخ خود را نشان دهید.
گذشته از این، ما به دنبال ساده ترین اثبات ها هستیم. بهرحال، ایده کلی اثبات شما، به نظر من درست است. من نیز چند اثبات در نظر دارم که شاید در فرصتی دیگر آنها را بنویسم.چون مثلث
درون مثلث
قرار دارد بنابراین حتما می توان آن را جوری درون مثلث قرار داد که یک قائده ی آن بر روی یک قائده ی مثلث
منطبق باشد به طوری که بتوان از راس مثلث
به دو سر مثلث
خطی را رسم کرد .
برای این مسئله، مثال نقض به سادگی پیدا می شود. جدا از اینکه به طور شهودی هم میتوان دید که مثلثی با اضلاع 1,1,1 در مقایسه با مثلثی با اضلاع 2,2,0.01 مساحت بیشتر و محیط کمتر دارد، با استفاده از فرمول هرون نیز میتوان تحقیق کرد.* ) "اگر مثلث
مساحتش بیشتر
باشد ; آیا محیط آن نیز حتما بیشتر است ؟" با سوال بالا متفاوت است .
*) این سوال با رابطه ی هرون و اعمال جبری و مثبت بودن به نظر حل میشد.
که در اینجا :با توجه به فرض داریم :چون مقدار زیر رادیکال مثبت است داریم :.... الی آخر
البته باید در صفحه را هم می افزودید.slice_of_god نوشته شده:چرا از یک نقطه خارج خط فقط می توان یک خط عمود کشید!!!(اثبات هندسی)
چرا از یک نقطه خارج خط فقط می توان یک خط موازی کشید!!!(اثبات هندسی)
کمی با سوال متفاوت نیست ؟ اینکه مثلثی درون دیگری باشد با اینکه مساحتش کمتر باشد یکی نیست , من گفتم اگربرای این مسئله، مثال نقض به سادگی پیدا می شود. جدا از اینکه به طور شهودی هم میتوان دید که مثلثی با اضلاع 1,1,1 در مقایسه با مثلثی با اضلاع 2,2,0.01 مساحت بیشتر و محیط کمتر دارد، با استفاده از فرمول هرون نیز میتوان تحقیق کرد.
هر دو با برهان خلف به سادگی حل می شوند ; با مثلث های ایجاد شده و مجموع زوایای داخلی 180 .... .slice_of_god نوشته شده:چرا از یک نقطه خارج خط فقط می توان یک خط عمود کشید!!!(اثبات هندسی)
چرا از یک نقطه خارج خط فقط می توان یک خط موازی کشید!!!(اثبات هندسی)
مرحله ی اول اینگونه در نظر میگیرم که یک چند ضلعی را درون یک چند ضلعی دیگر قرار می دهم ,چهاروجهی T2 درون چهاروجهی T1 جای دارد. آیا امکان دارد که مجموع طول شش یال T2 بزرگتر از مجموع طول شش یال T1 باشد؟ درستی پاسخ خود را نشان دهید.
متوجه نشدم تفاوت کدام دو سوال را می گویید، اما بطور خلاصه:Neo.SQ نوشته شده: کمی با سوال متفاوت نیست ؟ اینکه مثلثی درون دیگری باشد با اینکه مساحتش کمتر باشد یکی نیست , من گفتم اگر
درون دیگری باشد مساحتش کمتر است اما اگر مساحتش کمتر باشد قرار نیست که درون آن باشد ,
1. کدام فرض درست است؟!Neo.SQ نوشته شده: مرحله ی اول اینگونه در نظر میگیرم که یک چند ضلعی را درون یک چند ضلعی دیگر قرار می دهم ,
از آنجا که هر چند ضلعی از چند مثلث تشکیل شده پس می توان این نتیجه را گرفت که فرض درست است .
به همین ترتیب برای اشکال سه بعدی و چند وجهی نیز این را ادمه میدم , چون یک به طور مثال 4 وجهی از 4
مثلث تشکیل شده و یا یک 6 وجهی از 6 مربع , می توانم این نتیجه را بگیرم که هرکدام از این وجوه به موازای
خود باید از یک چند وجهی متناظر به خود مساحت کمتر و محیط کمتر نیز داشته باشند تا این چند وجهی درون
چند وجهی دیگر جا شود ; به این دلیل چون همه ی وجوه آنها کوچکتر از وجوه چند وجهی اولیه و بیرونی هستند
می توان استنباط کرد که مجموع یالهای آن نیز کمتر از مجموع یالهای چند وجهی بیرونی است .