نقطه ی بحرانی
8 نوشته
• صفحه 1 از 1
Re: نقطه ی بحرانیاگه توی یه نقطه ی دلخواه وایسته و به همراه بار بر گرده به نقطه ی A و باقی بار رو بر داره اونوقت انرژی مصرفی برای بازگشت به سمت b میشه m+p؟
اگه فرض کنیم جواب سؤالم مثبت باشه به نظر می رسه که اگه داوود از مرکز AB دور شده باشه، بهتره روش اول رو پیاده کنه تا انرژی کمتری بسوزونه و اگه به نیمه ی راه هنوز نرسیده باشه با توجه به نسبت m و n و اینکه دقیقاً در کجای مسیر قرار گرفته باید یکی از دو راه رو انتخاب کنه و اگه فاصله ی داوود از A، دقیقاً معادله nL/(2m) باشه که L فاصله ی AB هست، داوود اگه هر دو روش رو انتخاب کنه براش فرقی نداره چون مقداره یکسانی انرژی می سوزونه. البته یه خرده سریع حساب کردم که شاید اشتباه محاسباتی داشته باشم. ![]() ای که مجنون گشته ای در عشقِ ما............کِی بُوَد.. لیلی.. تو را.. نامی.. سزا؟! سویِ.. من... پروانه.. شو... پروا مکن............در..... میانِ.... آتشم.... رقصان.... بیا
Re: نقطه ی بحرانی
بله
فرمول ارائه کن! حرف به درد نمیخوره چون راحت با جایگذاری عددی ذهنی هم میشه یه چیزی رو نتیجه گرفت. در واقع بسته به مقدار بزرگی p و m نقطه خاصی از مسیر، رفت و برگشتش فرق پیدا میکنه. منظورم اینه که اگه p خیلی بزرگ باشه، و m خیلی کوچیک اونوقت حرفت درست به نظر نمیرسه. این قشنگ یه استدلال ریاضی میطلبه
برو بچه فورمولا رو خودت پیدا کن حال ندارم تایپ کنم ![]() ای که مجنون گشته ای در عشقِ ما............کِی بُوَد.. لیلی.. تو را.. نامی.. سزا؟! سویِ.. من... پروانه.. شو... پروا مکن............در..... میانِ.... آتشم.... رقصان.... بیا
Re: نقطه ی بحرانی![]() ای که مجنون گشته ای در عشقِ ما............کِی بُوَد.. لیلی.. تو را.. نامی.. سزا؟! سویِ.. من... پروانه.. شو... پروا مکن............در..... میانِ.... آتشم.... رقصان.... بیا
Re: نقطه ی بحرانیفرض کن نسبت m به n هم داشته باشیم، آیا میتونیم بدون داشتن مقدار x/l راجب مسئله به شکل حدی نظر بدیم؟
نه فکر نمی کنم. چون نسبت x/L می تونه طوری باشه که باز داوود هر کدوم از دو راه رو انتخاب کنه. می خوای به مشتق ربطش بدی و اکسترمم گیری؟ ای که مجنون گشته ای در عشقِ ما............کِی بُوَد.. لیلی.. تو را.. نامی.. سزا؟! سویِ.. من... پروانه.. شو... پروا مکن............در..... میانِ.... آتشم.... رقصان.... بیا
اگه بشه. یا حداقل با مسائل حدی مثلا وقتی L به سمت بینهایت میل کنه و امثال اینا جوابو دربیارم. از نیما یاد گرفتم ![]()
8 نوشته
• صفحه 1 از 1
چه کسی هم اکنون اینجاست ؟کاربرانی که در این تالار هستند: بدون کاربران عضو شده و 9 مهمان |