صفحه 1 از 1

چيستان- 9 جدا كردن تخم مرغ پخته از تخم مرغ خام

ارسال شده: جمعه ۱۳۸۶/۳/۴ - ۲۲:۳۸
توسط خروش
چه گونه ميتوان بدون ابزار كمكي و بدون شكستن، تخم مرغ پخته را از تخم مرغ خام شناخت؟

ارسال شده: جمعه ۱۳۸۶/۳/۴ - ۲۲:۵۸
توسط مهمان
با چرخوندن تخم مرغ ها...

ارسال شده: جمعه ۱۳۸۶/۳/۴ - ۲۳:۰۶
توسط خروش
Anonymous نوشته شده:با چرخوندن تخم مرغ ها...
خواهش مي كنم، بيشتر توضيح دهيد.

ارسال شده: شنبه ۱۳۸۶/۳/۵ - ۰۰:۳۶
توسط مكانيك
دو تخم مرغ را مانند چرخاندن فرفره مي چرخانيم و آنكه پخته است مدت زمان بيشتري خواهد چرخيد...
و دليل آن هم اين است كه:
تفاوت تخم مرغ پخته شده با تخم مرغ خام در اين است كه تخم مرغ پخته شده در درونش ماده ي غذايي بصورت جامد است و تخم مرغ خام در درونش مايع وحود دارد! در هنگام چرخيدن نيرو هاي داخلي سيستم به گونه ايست كه اگر تخم مرغ خام باشد مانع از چرخيدن مي شود...

ارسال شده: شنبه ۱۳۸۶/۳/۵ - ۱۲:۲۴
توسط خروش
مكانيك نوشته شده:دو تخم مرغ را مانند چرخاندن فرفره مي چرخانيم و آنكه پخته است مدت زمان بيشتري خواهد چرخيد...
و دليل آن هم اين است كه:
تفاوت تخم مرغ پخته شده با تخم مرغ خام در اين است كه تخم مرغ پخته شده در درونش ماده ي غذايي بصورت جامد است و تخم مرغ خام در درونش مايع وحود دارد! در هنگام چرخيدن نيرو هاي داخلي سيستم به گونه ايست كه اگر تخم مرغ خام باشد مانع از چرخيدن مي شود...
اگر هر دو تخم مرغ در حال چرخيدن را بسيار كوتاه با دست، از چرخيدن
باز داريم و سپس هر دو را به حال خود رها كنيم، آیا
-هر دو در اين حالت از چرخش باز ايستادند؟
-هر دو به چرخش خود ادامه مي دهند؟
-تخم مرغ پخته از چرخش باز ايستاده و اما تخم مرغ خام هنوز مي چرخد؟
-تخم مرغ خام از چرخش باز ايستاده و اما تخم مرغ پخته هنوز مي چرخد؟

ارسال شده: چهارشنبه ۱۳۸۶/۳/۱۶ - ۱۳:۱۴
توسط حامد_فيزيك
سلام.خوبین؟؟

گر هر دو تخم مرغ در حال چرخيدن را بسيار كوتاه با دست، از چرخيدن
باز داريم و سپس هر دو را به حال خود رها كنيم،....
اونوقت اونی که پخته( ینی توش جامد هست کاملا وایمیسته....

ولی...

اونی که نپخته و توش مایع هست دوباره به مدت کمی می چرخه.. چون هنور مایع داخل اون گشتاور لختیشو تا یه حدی حفظ کرده..
موفق باشین.

ارسال شده: چهارشنبه ۱۳۸۶/۳/۱۶ - ۱۳:۵۸
توسط خروش
درست است.

با سپاس از شما حامد گرامي