تبدیل ستاره دارای منظومه به ابرنواختر

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
نمایه کاربر
akbarmohammadzade

نام: اکبرمحمدزاده

محل اقامت: اردبیل

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۰/۱۱/۱۸ - ۰۷:۵۱


پست: 114

سپاس: 68

جنسیت:

تبدیل ستاره دارای منظومه به ابرنواختر

پست توسط akbarmohammadzade »

تکنولوژی پیدا کردن سیارات فرازمینی بشر را در مسیر جدید پژوهش قرار داده و مرزهای جدیدی را گشوده است.
ضمن اینکه با مطالعات و تحلیل هایی که انجام داده ام به این نتیجه رسیده ام که زمین بعنوان بستر حیات (habitable zone)در شرایط استثنایی و منحصر بفرد ایجاد شده است و در مقاله خود مفصل به آن اشاره کرده ام :
http://www.gsjournal.net/Science-Journa ... /View/4000
این تکنولوژی بشر را قادر ساخت تا سیارات دور ستارگان را بصورت غیر مستقیم رصد کنند و سفینه فضایی کپلر افق های تازه ای را برای بشر نمایان ساخت.
دردوره ای که یک ستاره بزرگتر از خورشید سوخت هیدروژنی اش تمام می شود ستاره می تواند تبدیل به نواختر یا ابر نواختر گردد.
ابر نواختران به نوعی اجداد ما هستند به خاطر اینکه فلزات و عناصر سنگین تشکیل دهنده بدن ما و سیارات خاکی صرفا در دل ابرنواختران ساخته می شوندو این ستارگان این مواد را به ابر بین ستاره ای تشکیل دهنده خورشید و منظومه شمسی پرتاب کرده اند.


این جملات را از من داشته باشید:
I dont love black holes ,for their security and hidense .I love super novae for their light celebrating at first ,their roles on our life and existing ,and their palpitating core as our heart
در اینجا با توجه به تحول عظیمی که از نظر جرم و انرژی در ستاره نوترونی اتفاق می افتد سیارات آنرا بررسی فرمائید مسلما به عنوان مسئله مکانیک تحلیلی بسیار جالب و بحث انگیز خواهد بود.

نمایه کاربر
نوآور

محل اقامت: اصفهان

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۱/۸/۱۶ - ۱۹:۱۵


پست: 948

سپاس: 1323

جنسیت:

Re: تبدیل ستاره دارای منظومه به ابرنواختر

پست توسط نوآور »

ضمن تبریک به شما برای ارائه این مقاله وزین، عرض می کنم که بدون تردید، مساله شایان توجهی مطرح فرموده اید. صرفنظر از ریاضیات و اصول مکانیک، در اولین نگاه، به نظر می رسد برحسب قدرت انفجار ستاره مرکزی، همچنین جرم و فاصله گویال از ستاره مرکزی منظومه و نیز سرعت زاویه ای گردش مداری سیاره؛ انرژی عظیم منتشر شده بر اثر انفجار ابر نواختری، قاعدتا امواج گرانشی ابر قدرتمندی در فضا-زمان آن منظومه به راه خواهد انداخت که با تاثیر موج گونه بر ژئودزیک اطراف سیاره ، چنانچه اشتباه نکنم، سرعت فرار از مدار را بدان خواهد داد و سیاره در واقع (به شرط مقاومت ساختاری)، به بیرون از آن منظومه شلیک خواهد شد.
ایران تبدیل شده به واحه ای دانشگاهی در میان یک برهوت صنعتی

ارسال پست