منم همینو گفته بودم......شمام هی گفته نه همه چی آرومه ...mamy72 نوشته شده:هوپا از جذابيت افتاده

منم همینو گفته بودم......شمام هی گفته نه همه چی آرومه ...mamy72 نوشته شده:هوپا از جذابيت افتاده
از زماني كه من عضو شدم هوپا همنيطوري بود تناوب داشتramsar-mahboobeh نوشته شده:منم همینو گفته بودم......شمام هی گفته نه همه چی آرومه ...
محمد پاسگال نوشته شده:منم هستم.رو منم حساب كنيد
اصلا متوجه شديد من چي گفتم؟محمد پاسگال نوشته شده:بسیار خوبه من هم ایدیم هست فقط خبرم کنید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
احسان2142 نوشته شده: وضعیت تو خوب ، هنوز می تونه به زور چند تا منجم پیدا کنی . ولی من چی . حتی یک نفر که درست حسابی از فیزیک کوانتم سر در بیاره ندارم . قبلاً COSMOLOGIST بود ولی حالا نیست.
مشكل همينهCOSMOLOGIST نوشته شده:منتظر بقیه ی دوستان ، به خصوص دوستان قدیمی تر و کسانی که توانایی مدیریت جلسات آنلاین و اطلاع رسانی به اعضا را دارند هستم .
به نظر من بهتر است به جای دست روی دست گذاشتن و حضور و غیاب کردن اعضای تالار، به این که اولین جلسه آنلاین چه زمانی باشد فکر کنیمmamy72 نوشته شده: الان چند وقته پارسه و راشين و MRT و پين و ... نيومدن
خروش هم كه مياد يه پست تو زنگ تفريح ميگذاره چند بيت شعر هم ميگه بعد ميره
اعضا فعال هم خيلي خيلي كم شدن مثلا تالار نجوم 5 تا كاربر فعال هم نداره
اگه مي تونستم و وقتش رو داشتم حتما اين كار رو مي كردم.COSMOLOGIST نوشته شده:به نظر من خود شما مدیریت جلسات را به عهده بگیرید و اگر نیاز به هماهنگی بود با بنده مکاتبه نمایید
كابر با علم و فعال نداريمCOSMOLOGIST نوشته شده:به این فکر کنیم که چه داریم !
سلام !احسان2142 نوشته شده:سلام!
ببخشید که وسط حرف می پرم.ولی یک فکری به حال Dial up هیی مثل من بکند . اگر همچین کنفرانس هایی برگزار شود من که نمی توانم آن را ببینم ، ولی اگر این کنفرانس ها ضبط شده و لینک داده شود به راحتی می تونم برم کافی نت و دانلودش کنم.
اگر این طور باشه که خوبه .keplero1 نوشته شده:سلام !احسان2142 نوشته شده:سلام!
ببخشید که وسط حرف می پرم.ولی یک فکری به حال Dial up هیی مثل من بکند . اگر همچین کنفرانس هایی برگزار شود من که نمی توانم آن را ببینم ، ولی اگر این کنفرانس ها ضبط شده و لینک داده شود به راحتی می تونم برم کافی نت و دانلودش کنم.
تا قبلا که این طور بود کل مطالب ارسالی در کنفرانس رو بصورت pdf در می آوردن و تو سایت می ذاشتن !!
COSMOLOGIST نوشته شده:منظور من از مدیریت جلسات توسط شما، بیشتر مدیریت اجرایی جلسات و هماهنگی با اعضا و . . . بود
mamy72 نوشته شده:اگه مي تونستم و وقتش رو داشتم حتما اين كار رو مي كردم.
COSMOLOGIST نوشته شده:یک نفر هم مدیر علمی برای پاسخگویی به سوالات
mamy72 نوشته شده:كابر با علم و فعال نداريم
شرط شركت تو كنفرانس هم علاقه استCOSMOLOGIST نوشته شده:اتفاقا شرط پرسیدن ، ندانستن است !
mamy72 نوشته شده:كابر سوال كننده كه در كتفرانس ها شركت كند هم نداريم