اف بی آی، ارتش سرخ و مساله حریم خصوصی در اینترنت

مدیر انجمن: parse

ارسال پست
نمایه کاربر
DARKENERGY

نام: Melina

محل اقامت: krj_teh

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۱۲/۱۸ - ۱۳:۲۷


پست: 7033

سپاس: 4152

جنسیت:

تماس:

اف بی آی، ارتش سرخ و مساله حریم خصوصی در اینترنت

پست توسط DARKENERGY »

تصویر
ادعاهای اخیر دوباره موضوع حریم خصوصی افراد در اینترنت را در کانون توجهات قرار می‌دهد

===========================================================
روزنامه‌های گاردین و واشنگتن پست ادعاهای تکان‌دهنده‌ای درباره دامنه کنترل دولت آمریکا بر ارتباطات اینترنتی مطرح کرده‌اند. این روزنامه‌ها ادعا می‌کنند که موسسات اطلاعاتی آمریکا در چارچوب طرحی بنام پریسم (PRISM) به سرورهای بزرگترین شرکت‌ها، از جمله گوگل، مایکروسافت، فیسبوک، یاهو، اسکایپ و اپل دسترسی دارند.

البته شایان ذکر است که این شرکت‌ها هرگونه اطلاع از این طرح را انکار می‌کنند، و تأکید می‌کنند که تنها موقعی که حکمی از مراجع قضایی درباره فردی خاص دریافت کنند، اجازه دسترسی به اطلاعات آن شخص را می‌دهند، و به هیچ نهادی امکان دسترسی کلی به همه داده‌ها را نمی‌دهند.
مثلا فیسبوک می‌گوید به هیچ سازمان دولتی اجازه دسترسی به پایگاه داده‌هایش را نمی‌دهد، و کلیه درخواست‌های اطلاعات نهادهای مجری قانون به‌صورت موردی و مطابق قانون بررسی می‌شود.
اما برخلاف ماجرایی که در روزهای اخیر درباره نظارت کامل دولت بر مشتریان شرکت ورایزن منتشر شده، افشاگری‌های اخیر در خارج از آمریکا باعث نگرانی زیادی شده است.
جیمز کلپر، مدیر سازمان اطلاعات آمریکا، برای خاطرجمع کردن مردم گفته که هدف عملیات نظارت بر اینترنت تنها "افراد غیرآمریکایی" است.

پس تنها کسانی باید نگران باشند که تبعه کشور دیگری هستند، آنهم فقط در صورتی که از خدمات مایکروسافت، یاهو، گوگل، فیسبوک، اِی او ال (AOL)، اسکایپ، یوتیوب یا اپل استفاده می‌کنند.
البته این بخش قضیه کمک چندانی به رفع نگرانی‌ها نمی‌کند، چرا که تقریبا همه کاربران اینترنت از خدمات این شرکت‌ها استفاده می‌کنند.
نکته مهم در کل این ماجرا این است که ما به‌راحتی اطلاعات مربوط به خودمان و حریم خصوصی‌مان را تقریبا به‌صورت تمام و کمال در اختیار شرکت‌های آمریکایی می‌گذاریم، و آنها هم این اطلاعات را در "ابرها" (clouds)، یا همان مراکز عظیم ذخیره داده‌ها در آمریکا نگهداری می‌کنند.
اسکایپ هم که در اروپا بنیان گذاشته شده بود، حالا به شرکت مایکروسافت تعلق دارد.
ممکن است این شرکت‌ها در حفظ و رعایت حقوق و حریم خصوصی ما کوشا باشند، اما شاید هم در مقابل اصرار دولت کشورشان برای دسترسی بیشتر به این اطلاعات کوتاه بیایند. دانستن حقیقت در این باره بسیار سخت است.
فقط هم آمریکا نیست که نقش مهمی در نظارت بر ارتباطات اینترنتی ما ایفا می‌کند. اخیرا کمیته اطلاعات و امنیت بریتانیا از نقش کلیدی شرکت هواوی (Huawei) چین در زیرساخت‌های ارتباطاتی بریتانیا ابراز نگرانی کرد.

داده‌های ما در اختیار آمریکایی‌هاست، و چینی‌ها هم کنترل تجهیزات مورد نیاز برای برقراری ارتباط میان تلفن‌های همراه و اینترنت با پهنای باند بالا را در دست دارند.
شاید این مسأله شما را ناراحت کند یا برایتان بی‌اهمیت باشد. من عقیده دارم که زندگی کوتاه‌تر از آن است که بخواهیم نگران این باشیم که اف بی آی (FBI) ای‌میل‌های ما را می‌خواند یا فعالیت‌های ما در فیسبوک را زیر نظر دارد، یا ارتش سرخ چین مکالمات ما با تلفن‌های همراه را شنود می‌کند.
اما بیشتر مردم موافقند که حفظ حریم خصوصی و امنیت اطلاعات مربوط به ما باید بسته به انتخاب خودمان باشد، و بتوانیم حداقلی از کنترل را در مورد آن اعمال کنیم. فعلا بنظر می‌رسد که ما این کنترل را به چین و آمریکا واگذار کرده ایم، و اگر نمی‌خواهید کلا از جهان دیجیتال دست بکشید، کار زیادی نمی‌توانید در این مورد انجام دهید.
==================================
منبع: http://www.bbc.co.uk/persian/world/2013 ... vacy.shtml

*

آنکه رفت، به حُرمت آنچه با خود برد حقِ بازگشت ندارد

*

آدمی که از آفتابِ صبح گرم نشه، از آفتاب غروب گرم نمیشه

rappelle_toi: l'amour devrait te faire sentir bien

ارسال پست