garfield نوشته است:
نه خیر! بنده میگم نره شما میگی بدوش!!! میگم این قضیه عملا ثابت شده! تئوری نیست که شما هی داری با تئوری ردش میکنی! متوجه معنی عملا میشی؟!
ضمنا دارم میگم گردو گرده ولی شما حرف منو یه جوری جلوه میدی که انگار گفتم: هر گردی گردوه. عزیزم کمی دقت کن: من میگم حجاب تحریک کننده است و بی حجابی فقط از جذابیت چشم چرونی کم میکنه. اون غزیضه ای که میگی (البته درستش غریزه است) هم هیچوقت قرار نیست از بین بره. من دارم میگم اون یه مینیمم داره که تحت شرایطی ایجاد میشه و یکیش آزادی پوششه. این قضیه عملا از امتحان سر بلند بیرون اومده! عملا! آقا جون عملا! حالا باز برو حدیث و آیه 1400 سال پیش رو بیار!!!!

شما هم داری خیلی آتیشش رو زیاد می کنی، من مشکلاتی رو که بی حجاب ایجاد می کنه بیان کردم.
خیر، ثابت کردنشون جواب نمی ده.(یعنی عوارضش رو درنظر نگرفتن)
حالا به فرض که بی حجابی مشکلات چشم چرونی رو حل کنه (!!!)، مشکلات دیگه ای رو که ایجاد می کنه می خوان چکار کنن؟ (همون طور که گفتم بچه های خیابونی و سست شدن بنیان خانواده)
به نظر من مشکلات چشم چرونی خیلی راحت با ازدواج حل میشه.(همچنین با ازدواج دیگه بچه خیابونی نداریم، بنیان خانواده محکم میشه، فرزندان درست تربیت میشن، تزلزل روحی و روانی نداریم و...) لازم نیست برای درست کردن ابرو چشم رو کور کنیم.
درضمن بی حجابی زنان باعث بالا رفتن سنّ ازدواج میشه (می خوان ازدواج کنن که چی بشه؟ برای خودشون مسئولیت درست کنن؟)
ببخشید مینیمم حجاب رو چه کسی تعیین می کنه؟ هوس مردان؟؟؟(اینی که ما دیدیم روز به روز داره کمتر میشه و انسان به حیوان برمی گرده!)
بقیه اش رو به عقل انسان موکول می کنم. (به چه زبونی بگم؟ وقتی خودتون می خواین دیگه...)
عقل - فکر – اراده – اختیار
گوشزد می کنم گذشت قرن ها باعث بی اعتباری نمیشه.