farnaspas نوشته شده:سلام فیزیکدان های با مرام
من یه سوال خیلی وقته تو ذهنمه :ما در زمان حال زندگی میکنیم؟؟؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام اسم من احمد است دوست عزیز زمان حال فقط برای خودت وجود دارد و هر انچه را که از اطرافت مشاهده میکنی متعلق به زمان گذشته است و با توجه به فاصله ات از موضوعات مختلف این زمان فرق خواهد کرد
زمان یک مفهوم ذهنی است و یک بعد فیزیکی قابل اندازه گیری نیست و شیوه ی ثبت رویداد ها در ذهن و ترتیبی که ذهن برای آنها قائل می شود سبب این توهم می شود که زمان واقعا در حال گذر است و ما در زمان حال هستیم و گذشته و آینده ای وجود دارد.
رويايي كه جزئياتش به اندازه ي بيداري باشد ... رنج و لذت را دو برابر مي كند.
زندگي يك تصادف و بي رنگ است . آنچه مي بينيم عبور اين صحنه ي بي رنگ از شيشه هاي رنگي تفكرات و عقايدماست.
نمیدونم منظور شما رو درست متوجه شدم یا نه. من میگم که زمان حالی وجود نداره. زمان برای ما مثل یه ریل قطاره،میتونی توش رو به جلو حرکت کنی، با سرعت بیشتر یا کمتر. تا وقتی جهان منبسط میشه همین طور خواهد بود، وبعد، در هنگام انقباض بزرگ، همین راه منتها برعکسش وجود داره. یعنی رو به عقب میری، با سرعت کمتر یا بیشتر، ولی نمیتونی برگردی. شما الان برای خودت تو زمان حالی، برای من گذشته، برای یکی آینده. اینا نسبت به دیگرانه. نسبیت خاص هم یعنی همین!
آلبرت اینشتین:کسانی مثل ما که به فیزیک اعتقاد دارند می دانند که فرق بین گذشته ،حال و آینده توهمی بیش نیست. توهمی که سرسختانه مقاومت می کند. (از کتاب ابرفضا)
خداوند در اداره جهان تاس نمی اندازد . هیچ وقت!!!!!!
لطفا منو راهنمایی کنید
بله و البته نه! موضوع از این قرار است که ما سه دوره زمانی داریم، گذشته ، حال و آینده! در هر سه دوره ی زمانی زمان در گردش است بطوریکه اگر تصادفاً بر خمش های فضا-زمان غلبه کنیم و در فضای مادّی گذشته قرار بگیریم متوجه خواهیم شد زمان در آن مرحله از تاریخ در حال گذر است و هر فرد در هر دوره ی تاریخی زمان حالی را تجربه می کند. برای درک ساده تر موضوع می توان گفت مثلاً در حدود سال های (۱۷۹۹-۱۷۸۹) انقلاب کبیر فرانسه در حال وقوع است:
و این بدین سبب است که اگر با غلبه بر خمش های فضا زمان به گذشته نگاهی بیاندازیم متوجه روان بودن وقایع آن دوره خواهیم بود در حالی که با توجه به نظریات پیشین که گذشته طی شده و متوقف فرض می شد و دیگر در سفر در زمان ما فقط افراد را در حالت متوقف نظاره می کردیم که این با تئوری های مطرح در این حیطه از نسبیت در تناقض است. امیدوارم متوجه منظور بنده گشته باشید!
ارادتمند همه ی اعضای سایت هوپا
سینا.ج ( )
( )
. معما را در اینجا اینجابیابید.. . دیدن این رو از دست ندید. تو به مردم ایده حرکت به آینده رو خواهی داد، آنها در پشت تو برخواهند خواست، خواهند لغزید و خواهند افتاد و در آخر درخورشید به تو خواهند پیوست؛در آخر تو به اونها کمک خواهی کرد به شگفتی ها دست پیدا کنند...
لطفا منو راهنمایی کنید
بله و البته نه! موضوع از این قرار است که ما سه دوره زمانی داریم، گذشته ، حال و آینده! در هر سه دوره ی زمانی زمان در گردش است بطوریکه اگر تصادفاً بر خمش های فضا-زمان غلبه کنیم و در فضای مادّی گذشته قرار بگیریم متوجه خواهیم شد زمان در آن مرحله از تاریخ در حال گذر است و هر فرد در هر دوره ی تاریخی زمان حالی را تجربه می کند. برای درک ساده تر موضوع می توان گفت مثلاً در حدود سال های (۱۷۹۹-۱۷۸۹) انقلاب کبیر فرانسه در حال وقوع است:
و این بدین سبب است که اگر با غلبه بر خمش های فضا زمان به گذشته نگاهی بیاندازیم متوجه روان بودن وقایع آن دوره خواهیم بود در حالی که با توجه به نظریات پیشین که گذشته طی شده و متوقف فرض می شد و دیگر در سفر در زمان ما فقط افراد را در حالت متوقف نظاره می کردیم که این با تئوری های مطرح در این حیطه از نسبیت در تناقض است. امیدوارم متوجه منظور بنده گشته باشید!
ارادتمند همه ی اعضای سایت هوپا
سینا.ج ( )
( )
سلام سينا جان خيلي مفيد بود
من مدتهاست اين فكر را ميكنم كه در چندين زمان زندگي ميكنيم!
ايا اصلا اين فكر من پايه هاي منطقي يي داره؟؟
من هنوز معتقدم كه تنها زماني كه وجود دارد زمان حال است و بس!
فيلم ها و داستان هايي كه در مورد حركت در زمان ساخته شده باعث شده ما زمان را به صورت محوري در نظر بگيريم كه انگار نقطه صفرش هستيم و به روشهايي كه هنوز يادنگرفته ايم مي توانيم در آن جلو يا عقب برويم. ولي اينطور نيست
چيزي به نام زمان گذشته وجود ندارد واقعيت اين است كه ديروز ديگر وجود ندارد و مرده است و چيزي كه در ذهن ماست تنها خاطره اي از تصاوير و صدا ها و بوها و غيره است.
و همينطور چيزي به نام فردا هنوز بوجود نيامده همين الان مي تواند پاپان زمان باشد و فردا هيچوقت بوجود نيايد. تضميني به وجود آينده نيست آينده ميتواند هيچگاه اتفاق نيفتد. الان ساعت نزديك 10 است در واقع ساعت 11 امروز را با اينكه روي ساعت عقربه شمار مي بينيم ولي هنوز چنين زماني متولد نشده و وجود ندارد