به نظر شما كدام اختراع بشر بهترين اختراعش بوده؟ لطفا دليل خودتون رو هم بگيد و همچنين
فكر مي كنيد چه چيزي كه اختراع شده نبايد اختراع مي شد و اثر مخربي داشته؟
من هم يه چيزاهايي در ذهنم هست كه بعد از نظر دوستان ميگم.
با تشكر
به نظر من بهترین اختراع بشر اختراع ساعت بود چون خیلی به درک اهمیت زمان به انسان کمک کرد و راحت تر به او فهماند که زمان میگذرد اگر کاری نکنی
و بدترین اختراع او هم اختراع انواع سلاح های گرم بود چون به کشت و کشتار کمک کرد و یکی از دلایل بارز عقب ماندگی ایران شد چون تا قبل از این ایران یک قدرت جهانی بود اما بعد از اون دیگه با شمشیر در مقابل توپ نمیشد کاری کرد و استعمارگران قدرتمند شدند
ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
peymand نوشته شده:به نظر من بهترین اختراع بشر اختراع ساعت بود چون خیلی به درک اهمیت زمان به انسان کمک کرد و راحت تر به او فهماند که زمان میگذرد اگر کاری نکنی
و بدترین اختراع او هم اختراع انواع سلاح های گرم بود چون به کشت و کشتار کمک کرد و یکی از دلایل بارز عقب ماندگی ایران شد چون تا قبل از این ایران یک قدرت جهانی بود اما بعد از اون دیگه با شمشیر در مقابل توپ نمیشد کاری کرد و استعمارگران قدرتمند شدند
درود بر شما
ساعت مورد خيلي خوبي بود
با سلاح گرم هم موافقم هرچند بيشتر منظورم اختراعات علمي بود
ولي حتي با چيزي كه شما گفتيد فكر نمي كنم هيچ اجحافي در حق ايران رخ داده باشه چون اونها نون پيشرفت و اختراعشون رو خوردند
بهترین اختراع بشر به نظر من فضاهای مجازی (حالا از هر نوعش) بوده!
بدترینی هم وجود نداره چون به طور کلی هر چیزی که به بد تعبیر می شه مسلما می تونه زمینه ی رسیدن به یه چیز خیلی خوب رو فراهم کنه!
بعضی از اختراعات به هیچ وجه، مفید نبودن و زمانی که از سوی جامعه
پذیرفته می شوند، دیگر جبران مضراتشان تا حدودی ناممکن می شود.
مثلا" ابداع گازهای کلروفلوروکربن (CFC)، که توسط تامس میجلی ابداع
شده است و در سال 1930 به صورتی گسترده تولید شد.
این ماده به طرزی افراطی، ویرانگر است به طوری که مقدار کمی از آن
می تواند تا چندین هزار برابر از اوزون اتمسفر را نابود کند.
در مدت بسیار طولانی هم در محیط باقی می مانند و مانند یک سپر
گرمایی می ماند و...، در سده ی بیستم نیز زیانبارترین دستاورد
بشر بوده.
اگر این میجلی! در همان رشته ی تحصیلی خود می ماند (رشته ی مهندسی)
زمین جایی بهتر بود... .
بهترین هم برق بوده...دیگر توضیح نمی خواهد!
كتاب طبيعت با نمادهای رياضی نوشته شده است. Galileo Galilei