بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان.اگه وقت دارید کمی در مورد مکانیک کوانتوم توضیح بدین ابتدا چه رشته ای برای دانشگاه باید انتخاب بشه؟چه موقع گرایش انتخاب میشه؟و ...............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در دنیای بزرگ من کلمه ی احمقانه ی<غیر ممکن>وجود ندارد
خوب مکانیک کوانتومی به همراه نسبیت انیشتین دو تا از مهم ترین و بهتر بگم ساختار فیزیک نوین رو در قرن 20 تشکیل می دن
نسبیت اجسام رو در سرعت های بالا بررسی می کنه و مکانیک کوانتوم ویژگی اجسام رو در اندازه اتم مورد بحث قرار می ده در جایی که مکانیک کلاسیک کارایی نداره !!
در مورد رشته مکانیک کوانتوم من این چنین رشته ای رو تو دانشگاه ندیدم :دی
اما اگه خواستید این رشته رو به صورت تخصصی بخونید باید تو کارشناسی رشته فیزیک هسته ای بخونید و تر کارشناسی ارشد هم رشته میدان ها و ذرات رو بردارید !!
doctor stephen نوشته شده:بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان.اگه وقت دارید کمی در مورد مکانیک کوانتوم توضیح بدین ابتدا چه رشته ای برای دانشگاه باید انتخاب بشه؟چه موقع گرایش انتخاب میشه؟و ...............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مکانیک کوانتوم 1 و2 ،8 واحد درسی تورشته ی فیزیکه وهمون طور که بچه ها گفتن رشته ای به این اسم وجود نداره.ازطرفی اگه از دنیای کوانتوم خیلی خوشت میاد بهتره گرایش جامد رو توی ارشد انتخاب کنی.چون استادای کوانتوم ما که گرایش ارشد ودکتراشون جامد بود،غول کوانتوم بودن اما وقتی توترم های بعد بااستادهای شاخه ی هسته ای این درس ارائه شد رسما بچه ها هیچی از کوانتوم نفهمیدن.
سر تا پاي خودم را كه خلاصه ميكنم، ميشوم قد يك كف دست خاك كه ممكن بود يك تكه آجر باشد توي ديوار يك خانه، يا يك قلوه سنگ روي شانه يك كوه، يا مشتي سنگريزه، تهته اقيانوس؛ يا حتي خاك يك گلدان باشد؛ خاك همين گلدان پشت پنجره.
يك كف دست خاك ممكن است هيچ وقت، هيچ اسمي نداشته باشد و تا هميشه، خاك باقي بماند، فقط خاك.