godfather نوشته شده:منظور من رو متوجه نشدی، من نگفتم همهٔ ثابتها رو میشه با تغییر unit یک کرد. همین که ثوابت unit دارند و عدد بی بعدی نیستند نشان دهنده اینه که بستگی به یونیتی که انتخاب میکنی داره، مثلا چمیدونم توی دستگاه گوسی میشه اون ثابت الکترواستاتیک رو ۱ کرد. به همین صورت برای ثوابت دیگه.
توی ثابت فنر میشه یونیت جابجایی رو برابر با نیرو گرفت به این صورت ثابت ۱ میشه.
در ضمن وقتی میگیم ثابت یعنی ثابت نسبت به یک متغیری، یعنی تغیراتی نداره نسبت به یک متغیری که معمولاً زمان هست یا مکان.
مهرداد اینشتین نوشته شده:با سلام چگونه میتوان ثابت گرانشی Gرا به دست آورد منظور اثبات ثابت گرانشی مشکل من فقط با ای ثابت نیست با تمامی ثابت فیزیکی مانند ثابت پلانک "ثابت اپسیلون (الکتریسیته)و........... لطفا" بهم کمک کنید چه کتاب هایی بخونم لطفا" اثبات در حد دانشگاهی![]()
![]()
![]()
آقای سیدیان نوشته شده:godfather نوشته شده:منظور من رو متوجه نشدی، من نگفتم همهٔ ثابتها رو میشه با تغییر unit یک کرد. همین که ثوابت unit دارند و عدد بی بعدی نیستند نشان دهنده اینه که بستگی به یونیتی که انتخاب میکنی داره، مثلا چمیدونم توی دستگاه گوسی میشه اون ثابت الکترواستاتیک رو ۱ کرد. به همین صورت برای ثوابت دیگه.
توی ثابت فنر میشه یونیت جابجایی رو برابر با نیرو گرفت به این صورت ثابت ۱ میشه.
در ضمن وقتی میگیم ثابت یعنی ثابت نسبت به یک متغیری، یعنی تغیراتی نداره نسبت به یک متغیری که معمولاً زمان هست یا مکان.
درود،
من از ذرات کار ها شنیدم، حتی بُعد ضریب رو هم می شه برداشت یا عوض کرد!
مثلاً شنیدم توی نظریه ی ریسمان، جای [tex]C[/tex] و [tex]\hbar[/tex] عدد بی بعد یک رو می ذارن؛
البته با این کار ممکن هست کیلوگرم یکدفعه بشه آمپر!
Amir75 نوشته شده:در ادامه ی فرمایشات دوستان
کلا برا بدست اوردن ثابتها
اول فرد اومده یه فرمولی رو به صورت تیوری اثبات کرده بعد اون ازمایش به طور عملی در ازمایشگاه پیاده کردن و دیدن یه چیزی این وسط کم بعد از ازمایشهای مکرر,که این عدد ثابت که تو همه ی ازمایشها شون کمبودش احساس شده,همون ثابت هست
که تو یه ازمایش پلانک بهش پی برد گفتن,ثابت پلاک,تو یکی دیگه ثابت گرانش ,تو یکی ثبت رید برگ و....
مهرداد اینشتین نوشته شده:با سلام چگونه میتوان ثابت گرانشی Gرا به دست آورد منظور اثبات ثابت گرانشی مشکل من فقط با ای ثابت نیست با تمامی ثابت فیزیکی مانند ثابت پلانک "ثابت اپسیلون (الکتریسیته)و........... لطفا" بهم کمک کنید چه کتاب هایی بخونم لطفا" اثبات در حد دانشگاهی![]()
![]()
![]()