صفحه 1 از 1

ابهام در عمر زمین و منظومه شمسی

ارسال شده: جمعه ۱۳۹۴/۳/۸ - ۰۰:۳۰
توسط esmaeil basiri
اینکه میگویند عمر زمین 4500000000سال است یعنی چه قبل از این زمان چه شکلی بوده یه همچین جرمی یکدفعه بوجود امده از نظر علمی قابل قبول نیست نظریه که منظومه شمسی قبلا به شکل گاز بوده مردود است به دلیل اینکه عناصر سنگین برای بوجود امدن نیاز به شرایط خاص دارد عناصر سنگین در دل ستارگان خیلی خیلی بزرگ تحت شرایط وفشار وحرارت خیلی خیلی زیاد بوجود میایند بنابراین ان فرظیه مردود است پس عمر زمین را نمیتوان با عمر بوجود امدن سنگها تعین کرد

Re: ابهام در عمر زمین و منظومه شمسی

ارسال شده: جمعه ۱۳۹۴/۳/۸ - ۰۱:۳۳
توسط You-See
1- مردود شمردن نظریه به همین راحتی فاجعه است
2- نظریه جایگزین شما چیه؟
3- عناصر تشکیل دهنده زمین از انفجار ستاره عظیم دیگه ای بوجود اومده که تکه پاره هاش سیارات و خورشید ما رو شکل دادن.
4- عناصر دیگه ای حاصل از بمباران خرده سیارک ها در زمین انباشته شده و می شود.
5- در مورد "یکدفعه بوجود آمدن" هم قران بر اون صحه می گذارد هم کوانتوم!!!

Re: ابهام در عمر زمین و منظومه شمسی

ارسال شده: جمعه ۱۳۹۴/۳/۸ - ۰۹:۴۱
توسط Archimedes
esmaeil basiri نوشته شده:اینکه میگویند عمر زمین 4500000000سال است یعنی چه قبل از این زمان چه شکلی بوده یه همچین جرمی یکدفعه بوجود امده از نظر علمی قابل قبول نیست نظریه که منظومه شمسی قبلا به شکل گاز بوده مردود است به دلیل اینکه عناصر سنگین برای بوجود امدن نیاز به شرایط خاص دارد عناصر سنگین در دل ستارگان خیلی خیلی بزرگ تحت شرایط وفشار وحرارت خیلی خیلی زیاد بوجود میایند بنابراین ان فرظیه مردود است پس عمر زمین را نمیتوان با عمر بوجود امدن سنگها تعین کرد


سلام
عناصر سنگین (آهن، نیکل و...) در مرکز ستارگان در حال مرگ و در مراحل پایانی استفاده از سوخت ستاره بوجود می آیند که در یک انفجار ابرنواختری با متلاشی شدن ستاره مواد سنگین در فضای میان ستاره ی پخش می شوند.
حال منظومه ی سیاره ای از قرص های برافزایشی در اطراف ستاره های جوان به وجود می آیند. گازی که در نزدیکی مرکز ستاره است در دماهای متفاوت متراکم می شوند.
می توان انتظار داشت که سیاره های خاکی که از سیلیکات و آهن تشکیل شده اند در بخش های داخلی منظومه ی شمسی و سیارات ساخته شده از یخ متشکل از آمونیاک متراکم در نواحی دوردست تشکیل شده باشند.
محاسبه ها در مورد منظومه های خورشییدی ابتدایی نشان می دهد که وقتی ذرات سیاره ای اولیه به اندازه ی در حدود یک کیلومتر رسیدند با اثر متقابلی که با دیگر ذرات سیاره ای داشتند بزرگ می شوند.
در این پروسه به دلیل برخورد های زیاد سیارک ها و اجرام ریز مجاور سیاره به شکل مواد مذاب درمی آید و ایم مذاب بودن باعث جدایی خودبه خود مواد سیاره در لایه های مختلف بر حسب چگالی می شود.
در نتیجه مواد سنگین تر چون آهن و نیکل در هسته سیاره و مواد سبک تر تا سطح سیاره جدا می شوند.
مدت زمان تشکیل سیاره تا رسیدن به قطر ۱۰۰۰ کیلومتر تقریبا ۱۰۰۰۰۰ سال است.
در نتیجه می توان گفت که سیارات به صورت ناگهانی ظاهر نشده اند.
در ضمن عمر زمین را از طریق اندازه گیری رادیواکتیو یا پرتوزایی تعیین می کنند.

Re: ابهام در عمر زمین و منظومه شمسی

ارسال شده: جمعه ۱۳۹۴/۳/۸ - ۱۷:۴۲
توسط sunrise
اینکه میگویند عمر زمین 4500000000سال است یعنی چه

یعنی از زمانیکه اولین قطعه هایی که براثرجاذبه شان دورهم جمع شدند و طی کمتر از صد میلیون سال زمین را شکل دادند تا زمان حال، حدودا 4.5 میلیارد سال میگذرد.
قبل از این زمان چه شکلی بوده یه همچین جرمی یکدفعه بوجود امده از نظر علمی قابل قبول نیست نظریه که منظومه شمسی قبلا به شکل گاز بوده مردود است به دلیل اینکه عناصر سنگین برای بوجود امدن نیاز به شرایط خاص دارد عناصر سنگین در دل ستارگان خیلی خیلی بزرگ تحت شرایط وفشار وحرارت خیلی خیلی زیاد بوجود میایند بنابراین ان فرظیه مردود است

عناصر سنگینی که زمین را ساختند قبلا در داخل ستاره ی اولیه ای و تحت حرارت و فشار مناسبی شکل گرفتند که با انفجار ستاره و پرتاب شدن گاز و عناصرسنگینش به فضا و به مرور زمان منظومه شمسی تشکیل میشود.
پس عمر زمین را نمیتوان با عمر بوجود امدن سنگها تعین کرد

عمر تقریبی زمین را میتوان از این روش تعیین کرد.
در ابتدا زمین به دلیل برخوردهای شهابی و سیارکی فراوان به شکل مذاب بوده(4.5 تا 4.4 میلیارد سال قبل) و طی حدود صد میلیون سال، قدیمی‌ترین سنگ‌های جامد شناخته شده بر سطح زمین شکل می‌گیرند که از سنجش عمر آنها(از وقتی به شکل جامد درامدند تاکنون) عمرتقریبی زمین را بدست می آورند.

Re: ابهام در عمر زمین و منظومه شمسی

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۳۹۴/۳/۱۰ - ۱۲:۳۳
توسط esmaeil basiri
خیلی تشکر میکنم ازپاسخ دوستان ولی در پاسخ ان دوست عزیز که به چالش کشیدن فرضیه ها را فاجعه میداند بایدبگویم نه اینکه فاجعه نیست بلکه تحریک خلاقیت است ودرجواب ان استاد عزیزی که گفته بودند پرتو رادیو اکتیو مشخص کننده سن زمین است من فکر میکنم مشخص کننده سن سنگ از بوجودامدن دوعنصر سبکتر است به هرحال پرتو رادیو اکتیو بهترین وسیله در دست بشراست که حتی عمرشهاب سنگها را هم باان معین میکنند

Re: ابهام در عمر زمین و منظومه شمسی

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۳۹۴/۳/۱۰ - ۱۳:۱۴
توسط You-See
دوست گرامی ، با قسمت به چالش کشیدنش مشکلی ندارم، تاکید من روی "به همین راحتی به چالش کشیدن" هست.
نظریه رو وقتی به چالش می کشن که دلایل محکمی براش موجود باشه. در غیر این صورت در مورد اون نظریه، سوال می پرسن.
(پ ن : رعایت احترام امری است واجب، اما در فضای علمی این جدل ها طبیعی است و دلیلی بر بی ادبی نمی باشد. در صورتی که لحن من فاقد احساسات مناسب بود عذر خواهی می کنم)

Re: ابهام در عمر زمین و منظومه شمسی

ارسال شده: شنبه ۱۳۹۵/۲/۲۵ - ۱۲:۵۳
توسط paparoch
برخی از موارد ذکر شده در این وب سایت باید در نظر خرید در هر زمان.

Re: ابهام در عمر زمین و منظومه شمسی

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۳۹۵/۲/۲۶ - ۱۶:۳۲
توسط عبدالرضا علي پور
پای سخنان دکتر محدثه عظیم لو بنشینید دستور اشپزی بوجود امدن یک منظومه از سهابی را در مدت 5000000000 پنج میلیارد سال به شما میدهد