آیا سیاره زمین در خطر هست؟

مدیران انجمن: parse, javad123javad

نمایه کاربر
gomghashte

نام: javad basiri

عضویت : شنبه ۱۳۹۴/۳/۲۳ - ۲۰:۲۴


پست: 52

سپاس: 3

آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط gomghashte »

سلام دوستان عزیز در انجمن هوپا متاسفانه مدتی هست که دچار فوبیای عجیبی که همان ترس از نابودی زمین هست شده ام
و واقعا شب روزم را با ناراحتی سپری میکنم می خواستم دوستان و اساتید محترم که در این ضمینه سر رشته دارند کمکم کنند و به سوالاتم پاسخ دهند. و کمکم کنند بر ترس کاذبم غلبه کنم اولیش را مطرح میکنم. پیشتر از محبت و راهنمایی شما ممنونم.

1- آیا زمین ما در معرض برخورد قرار دارد یا خیر ؟ آیا اطراف سیاره ما خلوت است؟ آیا اصلا زمین در خطر است ؟
2- آیا تمامی ستارگان و سیارات یک کهکشان به دور مرکز کهکشان خود در حال چرخشند؟
3- آیا کهکشان ما با دیگر کهکشانها فاصله کافی دارد و ما را را خطر ی تهدید نمیکند؟
4- آیا سیاه چاله ها اکثر جرم (بیشتر جرم ) خود را از اول دارند یا بعد از تبدیل شدن به سیاهچاله و با کشش اجرام به داخل خود این جرم را بدست میآورند؟ چون میگویند ستارگان بزرگ به سیاهچال تبدیل میشوند

نمایه کاربر
You-See

نام: U30

محل اقامت: تهران

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۹:۰۵


پست: 1280

سپاس: 787

جنسیت:

تماس:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط You-See »

سلام.
1- زمین و تمام اجرام آسمانی همیشه در معرض برخورد هستند، اما چند تا مطلب رو باید دونست:
-زمین سیاره ایه که جو نسبتا غلیظی داره، و این یعنی شهاب های در حدود چند متری رو نابود می کنه و اصلا این شهاب ها به زمین نمی رسند و در جو تکه تکه شده و می سوزند. مگر موارد خاص
-سیاره مشتری کمک بزرگی به زمین می کنه، یعنی با گرانش فوق العاده خودش اکثر اجرام رو منحرف می کنه، به بیرون پرت می کنه، یا جذب می کنه
-اکثر خرده سیارات ریزند، به طور معمول چیزی تا کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری وجود نداره که زمین رو تهدید جدی کنه، اون خرده سیارات هم تو مدار نسبتا پایداری می گردند
-اطراف زمین خیلی خیلی خلوته، کلا اون کمربند خرده سیارکی هم که می گن پر از سیارکه، فاصله میانگین سیارک هاش از هم صدها کیلومتره
-وقتی می گن شهاب سنگی نزدیک زمینه، منظور منجم ها از نزدیک، مقیاس های نجومیه، مثلا همین ماه گذشته یکیشون از نزدیک زمین عبور کرد، یعنی چیزی حدود یک میلیون کیلومتر اون طرف تر، دو و نیم برابر فاصله ماه تا زمین!
-در صورتی که جرمی اون قدر بزرگ باشه که زمین رو تهدید کنه، معمولا چندین هفته قبل از برخورد اون جرم شناخته می شه، و براش فکری می شه. همین حالا هم لااقل 4 طرح روی میز قرار داره که در مواجهه با چنین شرایطی چه کنن (خدا پدر ناسا رو بیامرزه)
-در حال حاضر هیچ خطری ناشی از اجرام آسمانی که سر راه زمین باشند، مطرح نیست

2-اکثر کهکشان ها و تمام سیستم ها دور چیزی می گردند، کهکشان راه شیری هم همین طوره، منظومه خورشیدی ما هم دور مرکز کهکشان می گرده، سیارات رو هم با خودش همراه داره. این گردش به فاصله خیلی خیلی ارتباط داره، هرچه دورتر، کندتر

3-کهکشان ما با کهکشان زن در زنجیر (آندرومدا) در کورس برخورده، یعنی در آینده این دو کهکشان با هم برخورد کرده و در هم ادغام می شوند، اما چند نکته رو مد نظر داشته باشید:
-برخورد دو کهکشان لزوما به معنی برخورد اجرام اون نیست، ممکنه اصلا هیچ دو ستاره ای به هم برخورد نکنند و فقط دو کهکشان با هم یکی شوند، مثل این که پیف پاف رو در هوا بزنید، گاز موجود در اون با هوا مخلوط می شه اما کمتر مولکولی از اون با مولکول های هوا برخورد می کنه، البته این قیاس مع الفارقه اما برای درک مساله بیان کردم
-زمان مورد نیاز برای برخورد دو کهکشان چندین میلیون سال طول می کشه، این طور نیست که تو دو روز دو تا کهکشان در هم ادغام بشن، خود پروسه برخورد به شدت کند و طولانیه
-کهکشان ما و کهکشان زن در زنجیر در آینده خیلی خیلی دور به هم برخورد خواهند کرد، در حدود 4 میلیارد سال دیگه!

4-سیاهچاله ها جرم خودشون رو معمولا از قبل دارند، هیچ تفاوتی بین گرانش یک سیاهچاله با جرم ایکس و یک ستاره با همون جرم از نظر ناظر بیرونی وجود نداره، مگر خیلی خیلی نزدیکش، ستارگان بزرگ طی پروسه مرگ خود، به ناگهان انرژی همجوشی خودشون رو از دست می دند، و گرانش دست به کار می شه، تا جایی که اون ستاره روی فشاری که به خودش میاره له می شه و تبدیل به سیاهچاله می شه، از دید بیرونی و در فواصل دور، هیچ فرقی بین سیاهچاله و ستاره از نظر جاذبه وجود نداره. نزدیک ترین سیاهچاله به ما میلیون ها سال نوری از ما دوره

جمع بندی:
خیالتون راحت، لااقل تا چند میلیون سال دیگه

سعی کردم خیلی علمی حرف نزنم، و ساده ترستون رو ازتون دور کنم.
شبتون خوش
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/

نمایه کاربر
gomghashte

نام: javad basiri

عضویت : شنبه ۱۳۹۴/۳/۲۳ - ۲۰:۲۴


پست: 52

سپاس: 3

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط gomghashte »

خیلی ممنون و متشکر از راهنمایی خوب و کامل شما دوست عزیزم آقا یوسف زالی واقعا آرامتر شدم و خیالم راحتر شد دستتون درد نکنه.
ولی یک چیز دیگه هم هست که فکر من را مشغول خودش کرده

آیا سیاهچاله های کلان جرم که در وسط بعضی از کهکشان ها هستند به طور معمول با خود آن کهکشان همیشه همسو هستند و از کهکشان خود جدا نمیشوند؟ و سرگردان نمی شوند که خطری برای ما ایجاد کنند یا اصلا اینگونه سیاهچاله ها خطری برای ما هستند؟

من منظورم این سیاه چاله هست که نوشته 96 میلیون سال نوری از ما فاصه داره

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9 ... B%B6%DB%B1

البته میخواهم بدونم این سیاه چاله به نظر شما از اول تقریبا همین جرم را داشته وقتی که ستاره بوده , و یا زمانی این جرم را پیدا کرده که سیاه چاله شده چون شما فرمودید بیشتر جرم را سیاهچاله ها از همون اول دارند باز هم ممنون میشوم راهنمایی فرمایید
و یک تقاضا دارم که دوستان دیگه هم تویه این بحث شرکت کنند چون واقعا نیاز به کمک و راهنمایی دارم باور کنید بخاطر همین ترس کاذب و بی اطلاعی از علم نجوم شب ها گه گاه تا آرامبخش نخورم خوابم نمیبره بخاطر همین ممنون میشم کمکم کنید و راهنماییم کنید.

نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1458

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط [email protected] »

gomghashte نوشته شده:واقعا آرامتر شدم و خیالم راحتر شد دستتون درد نکنه.

سلام
نه آقا جان هیچ دلیل قطعی ای برای آرام تر شدن و همینطور ناآرامی وجود نداره. همین خورشید ما اگه بر اساس فعل و انفعالات شدید داخلش یه شراره ی بیش از حد بزرگ درست کنه و به سمت زمین بفرسته معلوم نیست چه بلایی سر حیات بر روی زمین میاد. در ضمن میدان مغناطیسی زمین روبه ضعیف شدنه و تا چند هزار سال دیگه به حداقل تسلا می رسه که ممکنه به هم ریختنه شبکه های الکترونیکی و مخابراتی و افزایش سرطان رو بر اثر نفوذ بادها ی خورشیدی به همراه داشته باشه و حتماً تغییراتی رو روی حیات زمین به وجود میاره و شاید برخی گونه ها رو از بین ببره. کنترل تمام اجرام آسمونی خارج از حیطه ی ناسا و سازمان فضایی روسیه و چین و اروپا ه و اگه چند تا جرم بزرگ با هم به سمت زمین بیان این سازمان ها شاید نتونن سقوط این اجرام رو مدیریت کنن.
نمی خوام تو دلتون رو خالی کنم ولی می خوام بگم همین که پاتون رو از خونتون بیرون میذارید صدها بلای غیرمترقبه و محتمل الوقوع تر از برخورد شهاب سنگ و سیاهچاله، جونه شما رو تهدید می کنه و تمام این ها برای یه مومن که همیشه آماده ی مرگه هراس بیهوده و بی هدف ایجاد نمی کنه مگه هراسی که سازنده باشه.

نمایه کاربر
You-See

نام: U30

محل اقامت: تهران

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۹:۰۵


پست: 1280

سپاس: 787

جنسیت:

تماس:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط You-See »

همه چیز رو احتمالات می گرده، از نظر کوانتوم احتمال داره که دو ثانیه بعد شما خودتون رو روی اورانوس پیدا کنید، اما باید ببینید که این امر چقدر محتمله.
زمان نشون داده که نگرانی در باره اجرام آسمانی یک نگرانی بی مورده.احتمال این که به یکباره زمین زیر بارش قرار بگیره و دانشمندا نفهمن، خیلی کمه.
اگر این طور ببینید ممکنه فردا که دارید راه می رید گلدون ساختمون کناری بیفته رو سرتون و خلاص!
من فکر می کنم فوبیای دوستمون ناشی از مرگ بشریته نه مرگ خودشون.
وگرنه دلایل بی شماری وجود داره که یک انسان بمیره.
این که قضیه رو مذهبی کنیم، یک بحثه، این که با دلایل علمی بخواهیم آروم بشیم یک بحث دیگه.
ممکنه اصلا کسی اهل دین نباشه، اما حق داره آرامش داشته باشه.
سیاهچاله های مراکز کهکشان ها کاری به ما ندارند، مگر احتمال سقوط زمین روی خورشید چقدره؟ زمین به دلیل سرعت عمود بر راستای خورشید-زمین، به سمت خورشید جذب نمی شه و تنها دورش میگرده، اکثر قریب به اتفاق ستاره ها هم همین وضع رو دارند.
سیاهچاله ها، در اثر حرکت خودشون و مدارات ستاره های دیگه، ممکنه ستاره های دیگه رو ببلعند، اما همین امر برای ستاره ها هم اتفاق می افته، این یعنی این که اگر جای سیاهچاله ستاره هم باشه باز برخورد انجام می شه، تعداد این برخورد ها کم نیست اما در نظر بگیرید که تعداد ستاره ها و وسعت کائنات هم کم نیست.
به هزار و یک دلیل موجه بنده تضمین می کنم که زندگی نوع بشر روی زمین، ادامه خواهد داشت، مگر این که خودش به دست خودش نابود بشه، مثل جنگ و امثالهم.
این تضمین یک احتماله، یعنی ممکن هست از بین بره اما این امکان بسیار کوچک و قابل صرف نظر کردنه.
دلایل دینی بسیاری هم وجود داره که اینجا جاش نیست.
اگر سیاهچاله ای در مسیر زمین باشه، از روی تاثیری که روی مدارات و ستاره ها می گذاره قابل تشخیص خواهد بود.
خیالتون راحت!
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/

نمایه کاربر
●ErFan©

عضویت : جمعه ۱۳۹۴/۳/۲۲ - ۱۲:۴۳


پست: 32

سپاس: 21

جنسیت:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط ●ErFan© »

جهان مفهومی بزرگتر از سیاره زمین دارد، اما جهان اصلی انسان ها زمین است که نابودی آن به وسیله برخوردهای سیارک ها، برابر با نابودی انسان ها است، رویدادی که محور بسیاری از فیلم ها بوده و به اعتقاد «بهرام مبشر» اخترشناس دانشگاه کالیفرنیا تخیلی و به دور از واقعیت هستند.

جهانی که در آن زندگی می کنیم در دید انسان های مختلف ابعاد متفاوتی دارد، عده ای آن را به اندازه خانه ای می بینند که در آن ساکن هستند، بعضی آن را به بزرگی شهر، کشور یا یک قاره می بینند، تعدادی نیز کل زمین را برابر کل جهان تصور می کنند و عده ای نیز برای آن حد و مرزی قائل نیستند، با این همه واقعیت عظیم و بی نهایتی که شاید به واسطه دسترسی نداشتن به رسانه های مختلف از دید گروهی از انسان ها پنهان مانده باشد، خانه، شهر، کشور، قاره و سیاره زمین را به ذره ای نامریی تبدیل می کند: سیاره زمین در برابر جهان هستی ذره ای ناچیز و کاملاً بی دفاع است.

خبر عبور سیارک ها از نزدیکی این سیاره یا شایعه نابود شدن زمین به واسطه یک سیارک یا سیاره گاه و بی گاه در روزنامه ها، وب سایت های خبری، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی و به تازگی در فیلم های سینمایی غوغایی زودگذر را ایجاد کرده است و دوباره به فراموشی سپرده می شود، درست مانند سیارکی که چندی پیش در حالی که بسیاری بی خبر از وقوع چنین پدیده ای لحظات زندگی خود را سپری می کردند، از فاصله ای نسبتاً نزدیک از کنار سیاره زمین گذشت.

سیارک ۲۰۱۲ Bx۳۴ به قطر ۱۱ متر جمعه شب، هفتم بهمن ۱۳۹۰ حدود ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه به وقت ایران از کنار زمین عبور کرد. این سیارک از فاصله ۶۰ هزار کیلومتری سیاره زمین عبور کرد، برای درک بهتر میزان نزدیکی این سیارک به زمین می توان گفت که فاصله ۲۰۱۲ Bx۳۴ از زمین حدود دو برابر فاصله ای است که ماهواره های مخابراتی قرار گرفته اند، اما به دلیل ابعاد کوچک این سیارک رصد آن با تلسکوپ های زمینی بسیار دشوار بود. عبور این سیارک با وجود ابعاد کوچکی که داشت واقعه ای بزرگ به شمار می رود، چون به ندرت یک جرم آسمانی تا این حد به زمین نزدیک می شود.

حدود دو ماه پیش نیز سیارکی دیگر با وسعتی برابر ۴۰۰ متر از فاصله ۳۲۵ هزار کیلومتری زمین عبور کرد. این سیارک با نام ۲۰۰۵ YU۵۵ در گذشته به عنوان سیارکی شناخته می شد که طی بازگشت دوباره اش به سوی زمین در سال ۲۰۲۹ یا ۲۰۳۶ با این سیاره برخورد خواهد کرد. با این همه محاسبات جدید نشان می دهند این سیارک نیز برای زمین خطری به حساب نمی آید و از فاصله ای بسیار نزدیک، حدود ۲۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتری از سیاره، عبور خواهد کرد.

دانشمندان دانشگاه «پوردو» در آن زمان اعلام کردند در صورتی که این سیارک به زمین برخورد می کرد، می توانست انفجاری چهار هزار مگاتنی ایجاد کند و منجر به ایجاد زمین لرزه ای هفت ریشتری شود. همچنین در صورتی که این سیارک روی اقیانوس فرود می آمد می توانست امواجی به ارتفاع ۲۱ متر به وجود آورد که می توانستند تا مسافت ۹۶.۵ کیلومتری در خشکی پیش بروند.

سیارک «آپوفیس» از دیگر شخصیت های مشهور فرضیه هایی است که پایان آنها نابودی زمین است، از سال ۲۰۰۴ تا کنون که این سیارک کشف شده پیش بینی هایی در خصوص فجایای برخورد این شهاب سنگ با زمین ارائه شده است به طوری که پیش بینی های اولیه نشان می داد که در سال ۲۰۲۹ آپوفیس با زمین برخورد خواهد کرد اما ارزیابی های بعدی نشان داد که در ۱۳ آوریل ۲۰۲۹ این شهاب سنگ عظیم از فاصله بسیار نزدیک از زمین (۳۶ هزار و ۳۵۰ کیلومتری) عبور خواهد کرد (در این فاصله ماهواره های مخابراتی در مدار اطراف استوا می چرخند) و در سال ۲۰۳۶ این شهاب سنگ بار دیگر به زمین رسیده و این بار به این سیاره برخورد خواهد کرد.

هر چند درصد این احتمالات بسیار پایین (یک در ۲۵۰ هزار) است با این وجود، زمین نمی تواند کاملاً دور از خطر باشد چرا که حتی مدارهای حرکت شهاب سنگ ها نیز می تواند در اثر تأثیرات نیروهای گرانشی سیارات تغییر کنند. اگر این شهاب سنگ به زمین برخورد کند شدت برخورد آن به ۸۷۰ مگاتن می رسد. این شدت ۶۵ هزار برابر بزرگتر از بمباران اتمی هیروشیما است.

در میان تمامی این فرضیه ها و احتمالات، صنعت سینما نیز بیکار ننشسته و با استفاده از شدت بالای جاذبه چنین موضوعاتی، فیلم هایی ساخته می شوند که نابودی زمین را به شکل های مختلف، به ویژه به واسطه رویدادهای فضایی به تصویر می کشند. از جمله جدیدترین این فیلم ها، «مالیخولیا» اثر کارگردان دانمارکی «لارس فون تریه» است که در آن علاوه بر روابط اجتماعی میان انسان ها، به نابودی زمین به واسطه برخورد سیاره ای چندین برابر بزرگتر پرداخته شده است.

فون تریه خود معتقد است که طرح اصلی فیلمش واقعاً در مورد پایان دنیا نیست بلکه در مورد مالیخولیای دنیای ذهنی است. با این همه با نگاهی صرفا علمی به بخش نجومی این فیلم، این نگرانی به وجود می آید که با در نظر گرفتن اینکه بسیاری از پدیده های کیهانی قابل پیش بینی یا قابل رصد نیستند، روزی احتمال وقوع چنین رویدادی وجود دارد؟

بهرام مبشر، اخترشناس دانشگاه کالیفرنیا«ریورساید» از جمله دانشمندانی است که نسبت به این نوع از فیلم ها بی تفاوت است. وی در پاسخ به ابهاماتی که برخی فیلم های تخیلی درباره پایان زمین و نابودی آن دارند گفت: این فیلم ها آثاری صرفا علمی تخیلی هستند و من معمولاً چنین فیلم هایی را نگاه نمی کنم.

مبشر در پاسخ به این پرسش که در آینده ای دور یا نزدیک امکان وقوع رویدادی مشابه با آن چه در این فیلم ها از سرنوشت زمین به خوبی به تصویر کشیده شده، یعنی برخورد سیاره ای چندین برابر بزرگتر با زمین، وجود دارد؟ می گوید: «هیچ سیارک یا ستاره دنباله داری که در آینده ای نزدیک، یعنی تا چند میلیون سال آینده، با زمین برخورد کرده یا حتی از فاصله ای بسیار نزدیک از کنار زمین عبور کند، وجود ندارد.»

به گفته مبشر فضا به اندازه ای وسیع و خالی است که احتمال وقوع چنین پدیده ای بسیار نادر است، اما غیرممکن نیست. در مقیاسی بزرگتر می توان گفت که کهکشان آندرومدا یکی از تهدیدهای احتمالی برای آینده زمین است.

مبشر می گوید کهکشان آندرومدا با سرعتی برابر ۳۰۰ کیلومتر بر ثانیه در حال نزدیک شدن به کهکشان راه شیری، سکونتگاه سیاره زمین، است. به دنبال این رویداد این کهکشان در چند میلیارد سال دیگر به راه شیری می رسد و با آن برخورد خواهد کرد که این برخورد می تواند پیامدهایی نیز برای زمین داشته باشد. به گفته مبشر، آن چه افراد مختلف در فیلم ها به تصویر می کشند تخیلی هستند و هیچ ارتباطی با واقعیت جهان ندارند.

آندرومدا در زبان فارسی «زن بَرزَنجیر» یا در زبان عربی «اِمرَاةالمُسَلسَله» یکی از صورت های فلکی در آسمان نیمکره شمالی است. کهکشان آندرومدا که ۲/۲ میلیون سال نوری با ما فاصله دارد، دورترین پدیده ای است که با چشم غیر مسلح دیده می شود.

نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1458

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط [email protected] »

You-See نوشته شده:خیالتون راحت!

حالا هی تو بگو خیالتون راحت، من بگم خیالتون هم راحت هم ناراحت! smile036

نمایه کاربر
gomghashte

نام: javad basiri

عضویت : شنبه ۱۳۹۴/۳/۲۳ - ۲۰:۲۴


پست: 52

سپاس: 3

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط gomghashte »

من یک بار دیگه سوالام را برای شما دوستان عزیز مطرح میکنم و ممنون میشوم بیشتر راهنمایی فرمایید.

خیلی ممنون و متشکر از راهنمایی خوب و کامل شما دوست عزیزم آقا یوسف زالی واقعا آرامتر شدم و خیالم راحتر شد دستتون درد نکنه.
ولی یک چیز دیگه هم هست که فکر من را مشغول خودش کرده

آیا سیاهچاله های کلان جرم که در وسط بعضی از کهکشان ها هستند به طور معمول با خود آن کهکشان همیشه همسو هستند و از کهکشان خود جدا نمیشوند؟ و سرگردان نمی شوند که خطری برای ما ایجاد کنند یا اصلا اینگونه سیاهچاله ها خطری برای ما هستند؟

من منظورم این سیاه چاله هست که نوشته 96 میلیون سال نوری از ما فاصه داره

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9 ... B%B6%DB%B1

البته میخواهم بدونم این سیاه چاله به نظر شما از اول تقریبا همین جرم را داشته وقتی که ستاره بوده , و یا زمانی این جرم را پیدا کرده که سیاه چاله شده چون شما فرمودید بیشتر جرم را سیاهچاله ها از همون اول دارند باز هم ممنون میشوم راهنمایی فرمایید
و یک تقاضا دارم که دوستان دیگه هم تویه این بحث شرکت کنند چون واقعا نیاز به کمک و راهنمایی دارم باور کنید بخاطر همین ترس کاذب و بی اطلاعی از علم نجوم شب ها گه گاه تا آرامبخش نخورم خوابم نمیبره بخاطر همین ممنون میشم کمکم کنید و راهنماییم کنید.

نمایه کاربر
elham...

نام: elham yousefi

محل اقامت: شیراز

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۲/۱۲/۲۷ - ۲۳:۳۷


پست: 27

سپاس: 10

جنسیت:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط elham... »


3-کهکشان ما با کهکشان زن در زنجیر (آندرومدا) در کورس برخورده، یعنی در آینده این دو کهکشان با هم برخورد کرده و در هم ادغام می شوند، اما چند نکته رو مد نظر داشته باشید:
-برخورد دو کهکشان لزوما به معنی برخورد اجرام اون نیست، ممکنه اصلا هیچ دو ستاره ای به هم برخورد نکنند و فقط دو کهکشان با هم یکی شوند، مثل این که پیف پاف رو در هوا بزنید، گاز موجود در اون با هوا مخلوط می شه اما کمتر مولکولی از اون با مولکول های هوا برخورد می کنه، البته این قیاس مع الفارقه اما برای درک مساله بیان کردم
-زمان مورد نیاز برای برخورد دو کهکشان چندین میلیون سال طول می کشه، این طور نیست که تو دو روز دو تا کهکشان در هم ادغام بشن، خود پروسه برخورد به شدت کند و طولانیه
-کهکشان ما و کهکشان زن در زنجیر در آینده خیلی خیلی دور به هم برخورد خواهند کرد، در حدود 4 میلیارد سال دیگه!



جهان در حال انبساط و کهکشان ها در حال دور شدن از هم هستن. پس چطور این دو تا کهکشان به جای دور شدن از هم ادغام میشن؟

نمایه کاربر
You-See

نام: U30

محل اقامت: تهران

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۹:۰۵


پست: 1280

سپاس: 787

جنسیت:

تماس:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط You-See »

به دلیل این که از حد خاصی به هم نزدیک تر هستند.
و به دلیل سرعت های اولیه اونها
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/

نمایه کاربر
mmeftahpour

نام: مسعود مفتاح پور

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۸۶/۱۰/۲ - ۱۲:۴۲


پست: 457

سپاس: 394

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط mmeftahpour »

باسلام
فعلا که یک مهمون ناخوانده داریم که جمعه این هفته تشریف میارن. ( 13 نوامبر )
http://www.skyandtelescope.com/astronomy-news/mystery-object-to-reenter-earths-atmosphere-1103201534/
البته جای نگرانی نیست چون با وجود اینکه قطرش دومتر هست ولی بیشترش می سوزه و فقط قسمت کوچکش در اقیانوس هند جنوب سریلانکا می افته

نمایه کاربر
اماتور

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۱۲/۲۵ - ۱۲:۴۳


پست: 2909

سپاس: 2151

جنسیت:

تماس:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط اماتور »

دوست من همونطور که اطرافیانت به ظاهر دارن بصورت عادی و با خیال راحت زندگی میکنن شما هم همونطور زندگی کن.
ادم با کسب دانش باید به زندگیش تا جای ممکن بهبود ببخشه نه اینکه چه خواسته یا ناخواسته باعث بانی اسیب بشه. اگر
برای شما اینطور حکم آزار رسانی داره پس بهتره حداقل سمت نجوم نیاید چون در نجوم مباحث عجیبتر و میشه گفت برای
شما دلهره آورتری وجود داره. اینطوری بخوای حساب کنی چرا جای دور میری همین تو خونه راه میری ممکنه خدایی نکرده
سقف بریزه ... یا تو خیابون درخت روت بیوفته.... و الی اخر از این احتمالات فراوون و با درصد بسیار ناچیز ( بسته به نوع اتفاق )
مثلا یک در میلیون - میلیارد و غیره ...
با کمک مطالعه و ( منطق گرایی به اندازه متعادل ) شما میتونی به این ترس و وحشتت خاتمه بدی smile036

نمایه کاربر
You-See

نام: U30

محل اقامت: تهران

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۹:۰۵


پست: 1280

سپاس: 787

جنسیت:

تماس:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط You-See »

آماتور جان مرگ خود آدم یه چیزه، منقرض شدن انسان یه چیز دیگه. فکر کنم ایشون از دومی بیشتر می ترسن تا اولی.
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/

نمایه کاربر
gomghashte

نام: javad basiri

عضویت : شنبه ۱۳۹۴/۳/۲۳ - ۲۰:۲۴


پست: 52

سپاس: 3

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط gomghashte »

اماتور نوشته شده:دوست من همونطور که اطرافیانت به ظاهر دارن بصورت عادی و با خیال راحت زندگی میکنن شما هم همونطور زندگی کن.
ادم با کسب دانش باید به زندگیش تا جای ممکن بهبود ببخشه نه اینکه چه خواسته یا ناخواسته باعث بانی اسیب بشه. اگر
برای شما اینطور حکم آزار رسانی داره پس بهتره حداقل سمت نجوم نیاید چون در نجوم مباحث عجیبتر و میشه گفت برای
شما دلهره آورتری وجود داره. اینطوری بخوای حساب کنی چرا جای دور میری همین تو خونه راه میری ممکنه خدایی نکرده
سقف بریزه ... یا تو خیابون درخت روت بیوفته.... و الی اخر از این احتمالات فراوون و با درصد بسیار ناچیز ( بسته به نوع اتفاق )
مثلا یک در میلیون - میلیارد و غیره ...
با کمک مطالعه و ( منطق گرایی به اندازه متعادل ) شما میتونی به این ترس و وحشتت خاتمه بدی smile036


خیلی ممنونم از شما دوست خوبم جناب آماتور و آقا یوسف زالی و همه دوستانی که تا اینجا این برادر کوچک خود را راهنمایی کردید البته
هنوز به راهنماییهای شما نیاز دارم که امیدورام باز هم کمک و راهنماییم کنید

راستش ترس کاذب من از این کهکشان و سیاه چاله این کهکشان هست

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9 ... B%B6%DB%B1

که درباره این کهکشان نوشته یک کهکشان بیضوی است که در پشت خوشه دوشیزه در ابر W قرار دارد.

که میخواهم مطمئن شوم که این کهکشان در مسیر کهکشان ما نباشد و میخواهم بدانم آیا با ما به قدر کافی فاصله دارد؟

و سوال دیگری که دارم این است که میگویند در مرکز برخی از کهکشانها سیاهچاله های کلان جرم وجود دارد میخواهم بدانم آیا بطور معمول این سیاهچاله ها از کهکشان خود جدا میشوند یا خیر و سوال بعدی که آیا مگر نمیگویند دانشمندان که جهان در حال انبساط است آیا این انبساط باعث میشود که کهکشانها از هم دورتر شوند و خطر برخورد با این کهکشانها از بین میرود

نمایه کاربر
اماتور

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۱۲/۲۵ - ۱۲:۴۳


پست: 2909

سپاس: 2151

جنسیت:

تماس:

Re: آیا سیاره زمین در خطر هست؟

پست توسط اماتور »

نکته :
تو بجای اینکه نگران کهکشان همسایه که فقط 2.5 میلیون سال نوری باهامون فاصله داره باشی چسبیدی اونی که 60 میلیون سال نوری باهامون فاصله داره؟!!!!

دوتا موضوع برات باز کنم. یکی نور ( سرعتش ) و سال نوری. سرعت نور اگر رندش کنیم خب میدونی 300000 کیلومتر در ثانیه. سال نوری مقدار مسافتی نور در مدت یکسال در خلا ( نسبی ) طی میکنه.اینم رند کنیم میشه 10 میلیون میلیون کیلومتر. یعنی شما فوتون باشی یکسال در خلا ( نسبی ) با اون سرعت بدوی انقد مسافت طی میکنی.
خب پس تا الان باید متوجه شده باشی که ما با ابعاد زیادی سروکار داریم در حد کیهانی. دیگه متر - کیلومتر اینا عملا جوابگو نیست.
اون خوشه ورگُ در چنین فاصله ای حتی 10 میلیون سال نوری هم که باشه بخواد با سرعت نور بسمتمون حرکت کنه 10 میلیون سال طول میکشه که بهمون برخورد کنه حالا بماند از ابتدای برخورد تا لحظه ای که نتایج برخورد اینهمه ماده به ما برسه چقد زمان میبره. پس عمر ادمی طبیعتا و قاعدتا تا اون روز جواب نمیده. این تازه با سرعت نور بود!!پس متوجه شدی؟ در کیهان ابعاد مسافتی و زمانی بالاست خصوصا در رابطه با فواصل میان کهکشانی و میان خوشه کهکشانی. اصلا غصه ی هیچ چیز کیهانیو به غیر از سیارکا ( بدون احتساب جزییات ) و از این رده نخور خیالت راحت.

نه اون سیاهچاله های مرکز کهکشانا جدا نمیشن.
درمورد سوال اخری هم خب نمیشه به راحتی گفت که انبساط مانع از برخورد میشه نه خیلی از کهکشانا الان در حال برخوردن و یا در شرف برخورد هستن و حتی برخورد هایی که قراره اتفاق بیوفته هنوز در میدان گرانشی همدیگه گیر نیوفتادن. پس فعلا فقط میشه گفت این مرحله از انبساط از برخورد کهکشانا جلوگیری نمیکنه.

ارسال پست