انتقال انرژی در مدار های الکتریکی از دید کوانتومی

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
نمایه کاربر
Aryan_M

نام: آرین مخدومی

محل اقامت: مشهد

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۱/۱۰/۱۷ - ۲۰:۳۶


پست: 343

سپاس: 84

جنسیت:

انتقال انرژی در مدار های الکتریکی از دید کوانتومی

پست توسط Aryan_M »

عامل انتقال انرژی در مدار های الکتریکی از دید کوانتومی چیست؟
من در زمینه کوانتوم خیلی اطلاع ندارم. ولی می دونم که در مدار های AC، از دید کلاسیک، میدان های متغییر با زمان داریم که عامل انتقال انرژی هستند. موج در هوا و با سرعت بسیار نزدیک به سرعت نور منتشر می شه. این موج حتما باید فتون باشه درسته؟
آیا الکترون ها هم در انتقال انرژی شرکت می کنند؟
چند درصد انرژی توسط الکترون و چند درصد فتون است؟
فرض کنیم یک خط انتقال برق داریم، مثلا یک دکل برق 400KV که دو رشته سیم داره. میدان ها بین این دو رشته سیم ایجاد شده و با سرعت نزدیک به سرعت نور،(سرعت هوا) منتشر می شوند. فرکانس هم 50Hz است. می دونیم الکترون ها هم داخل سیم جا به جا می شوند.
اگر بردار پوینتینگ رو حساب کنیم، بین خطوط انتقال، توان به سمت مصرف کننده منتقل می شه ولی روی سیم های خط(جنس آلومینیوم) بردار پوینتیگ به سمت درون سیمه، یعنی انرژی روی سیم فقط تلف می شه.
حالا اگر خط انتقال DC باشه چه طور؟ فرکانس صفره و میدان ها استاتیک هستند. آیا فتون فرکانس صفر هم می تونه انرژی منتقل کنه؟
اصلا فتون می تونه انرژی صفر داشته باشه؟
آیا جواب این مسئله رو باید با تبدیل فوریه توضیح داد؟
حتی خط DC هم یک توزیع طیف توانی داره. دلیلش اینه که در لحظه شروع، یک پله ولتاژ و جریان داریم و تابع پله، تو حوضه فرکانس یک توزیع طیف توان به صورت 1/f^2 داره.
ولی حتی میدان های DC هم بردار پوینتینگی رو نشون می دن که از تولید کننده به سمت مصرف کنندست.
میدان DC الکتریک و میدان DC مغناطیسی چه توصیفی دارند؟ مثلا یک آهن ربا و خازن را کنار هم قرار بدیم، هم میدان DC الکتریکی و هم مغناطیسی داریم. بردار پوینتینگ هم ایجاد می شه که به صورت یک میدان دواره.
ماهیت میدان های DC از دید کوانتومی چیست؟

ارسال پست